Fire vigtigste fordele ved Udstationering Jobs på din virksomheds hjemmeside

Fire vigtigste fordele ved Udstationering Jobs på din virksomheds hjemmeside
Hvis din virksomhed ikke i øjeblikket en "karriere" side på sin hjemmeside, hvor du kan sende meddelelser om ledige stillinger, det er noget, bør du helt sikkert overveje at gøre. Der er mange måder at offentliggørelse position meddelelser på denne måde kan være gavnligt. Fire vigtige fordele kan nævnes:

  • Spar penge på reklamer - Da din virksomhed allerede har en hjemmeside, der sandsynligvis ikke vil være nogen ekstra omkostninger forbundet med at annoncere job på denne måde. Hvis du bruger en ekstern leverandør for webudvikling og vedligeholdelse, kan der være en indledende gebyr for opsætning af siden, men når siden er der, holde det op vil være et simpelt spørgsmål om at tilføje nye stillinger, der bliver til rådighed, og tage ned annonceringer for job, der er blevet fyldt.
  • Capture Web Surfers - Moderne jobsøgende stole på internettet for at søge efter beskæftigelsesmuligheder. Mange af dem foretage direkte Google (eller andre søgemaskiner) søgninger, når de søger muligheder. Hvis du bruger nøgleord på din karriere siden, at de personer, du ønsker at leje, er tilbøjelige til at bruge, når du søger efter job, så har du en god chance for at køre dem direkte fra en søgemaskine til din hjemmeside.
  • Bliver indekseret af Jobsøgning nyhedslæsere - Når dit job meddelelser offentliggøres online, det er ikke kun web søgende, der vil finde dem. Jobsøgning aggregator sites som faktisk og Simply Hyret vil også finde dem. De vil indeksere dem og skubbe dem ud på deres egne websteder - som er stærkt besøgt af aktive jobsøgende - uden omkostninger for din virksomhed.
  • Forenkle Deling af oplysninger om Åbninger - Når du har en karriere side med din virksomheds job åbninger på det, så det betyder at du har en delbare link, der kan være til gavn for dig i din rekrutteringsindsats - og måske endda gå viral. Du kan sende linket via din virksomheds sociale medier profiler, samt din egen, hvis du vælger at så gør. Du kan bede medarbejdere til at dele linket med deres kontakter, og når det sker, kommentarer, yderligere aktier, tweets og re-tweets er snart at følge.

Mens disse er ikke de eneste fordele ved at bruge din virksomheds hjemmeside som en rekrutteringsværktøj, er de vigtigste, der gør det meget nemt at se, hvorfor det er så vigtigt at udnytte din online tilstedeværelse til at tiltrække kvalificerede ansøgere til at søge stillinger med din virksomhed .