Fire typer af kommunikation

Fire typer af kommunikation

Du har fire typer kommunikation til at udnytte i motiveringen dine relationer med andre, især din betydelige andre. Når det kommer til at kommunikere med en, du elsker, eller som elsker dig, at udnytte alle dine kommunikationsmuligheder er vejen at gå.

Fordele ved fire typer af kommunikation

Kommunikation er afgørende for menneskelige relationer. Kommunikation bruges til relæ tanker, følelser, information, nyheder og endda overraskelser. Uden kommunikation ville meget lidt ske. Mennesker kommunikere på en række forskellige måder mundtligt og nonverbally. I den moderne tidsalder af Internet relationer, de skriftlige og visuelle former for kommunikation har blev mere omfattende former for kommunikation.

Grundlæggende kommunikation involverer ord, kropssprog, øjenkontakt og i mange tilfælde fysisk kontakt. De første tre er selvforklarende, men fysisk kontakt refererer til at sætte din hånd på en eller andens arm samtidig med at tale med den person eller holde hænder eller på en eller anden måde at bringe din krop i kontakt med ham / hende. Meget tyder på, at fysisk kontakt øger en følelse af intimitet mellem de to parter, der har samtalen om det er romantisk, familiær eller blot broderlige i naturen.

Verbal kommunikation

Nøglen til verbal kommunikation er brugen af ​​ord, sprog og lyde, oftest i det talte format. Denne form for kommunikation indeholder tegnsprog, da det indebærer kommunikation af verbale tanker, selv om det bruger håndbevægelser. Sproget er en af ​​de tidligste sociale færdigheder udviklet af enkeltpersoner. Spædbørn bliver undervist ord og svare sætning og tonefald. Effektiv interpersonel kommunikation kræver verbal interaktion at udtrykke lide, dislikes, succeser og problemer. Når du er flydende i at kommunikere dine tanker og følelser verbalt, bygge dig forholdet succes.

Nonverbal kommunikation

Mens verbal kommunikation er afhængig af din hørelse, ikke-verbal kommunikation bruger alle dine andre sanser. Trods lever i en verden af ​​parfume og cologne, den menneskelige lugtesans er vigtig at identificere karakteristiske forandringer i kropslugt fra ønsket om at svede for sygdomme. Andre ikke-verbale sanser omfatter at se ændringer i ansigtsudtryk og bliver opmærksom på fysiologiske ændringer såsom øget hjertefrekvens eller pustende gennem fysisk kontakt. Størstedelen af ​​menneskelig kommunikation finder sted i ikke-verbal arena.

For eksempel, når en person folde hans / hendes arme og læner sig væk fra en anden person, mens erklære, hvor meget han eller hun elsker nogen, er den person kommunikerer kun den halve sandhed. Han eller hun kan elske den person, men hans / hendes kropssprog viser vrede og modstand. Par, der deler hyppige hånd, lange blikke og hælder ind mod hinanden, mens de taler, tyder på en vellykket og investerede forhold. At kende en persons kropssprog og signaler kan hjælpe dig med at undgå urolige områder af samtale og forholdet faldgruber.

Skriftlig Kommunikation

Under din uddannelse, du har påberåbt sig det skrevne ord til at vende i opgaver. I din karriere, du stole på det skrevne ord for officielle meddelelser. I dit forhold, kan det skrevne ord også have en dybtgående effekt som en konversation og kommunikationsværktøj. SMS-beskeder, chatbeskeder, e-mails og endda gammeldags håndskrevne noter er afgørende for sundheden for dit forhold. Tilføj sociale medier som Twitter, Facebook og MySpace og dine skrevne ord kan bære en masse vægt med den person, du er interesseret i eller dating.The nøglen til skriftlig kommunikation er, at du ikke kan tage det trykte ord og kan ikke levere det med følelsesmæssige kontekst eller ansigtsudtryk. Når du skriver noter, uanset om du ønsker det at være offentlig eller privat, kan dine ord have en dybtgående effekt, så du altid skal vælge dem omhyggeligt.

Visuel kommunikation

Den fjerde og sidste type kommunikation er visuel. Visuel kommunikation kan ikke være en du tænker på almindeligt, men moderne online liv er befolket med visuel kommunikation fra tv-shows til optagne beskeder via webcam og mere. Symboler, visuel topografi, fotografier, design og endda musikvideoer kan alle visuelt meddeles nogen else.Consider et øjeblik, at sende videoer af bryllupper, lykkeligt eller modtagelse danser til din partner kan kommunikere et ønske om et forslag stærkere end bringe det op verbalt. En anden visuel kommunikation er simpelthen efterlader et blad eller katalog åben for forlovelsesringe for din partner at se.

Mastering Kommunikation

Alle fire typer kommunikation er styret af kultur, opdragelse og forventning. Det er vigtigt at erkende, at selv kropssprog kan blive misforstået, når to mennesker har kulturelt uens baggrunde. Enhver person er også enestående og har påhit til deres kommunikation stil på alle områder, der kan tage dig tid til at tilpasse sig. Mastering disse forskellige former for kommunikation kan forbedre ethvert forhold, romantisk eller på anden måde.