Fire anvendelser for sojaolie

Sojaolie er det perfekte alternativ til olivenolie og raps olie. Det sker for at være en af ​​de mest anvendte olier i produkter blev fundet i hele verden. For eksempel, vil du opdage, at de fleste margarine produkter indeholder sojaolie. Andre produkter, såsom mayonnaise, bagværk og salatdressinger kan indeholde sojabønneolie samt. Olien har meget lidt smag, som gør det let at indarbejde en række retter uden at kompromittere smag. Desuden kan sojaolie nemt bruges sammen med andre fedtstoffer i en opskrift uden problemer.

Stir Fry Måltider

I stedet for at bruge vegetabilsk eller rapsolie til røre stegning grøntsager, overveje at bruge sojaolie i stedet. Det vil skabe en dejlig lys smag, så når sojasovs eller sesamolie anvendes, er de smager ikke overvældet af olien. Faktisk rør steger måltider, der er tilberedt med sojaolie ender prøvesmagning mere som de er fra en smart restaurant, end når de er tilberedt med andre former for olier. Medtag grøntsager som broccoli, majs, peberfrugt, champignon, løg og hvidløg, og resultatet er en super sundt måltid hele familien vil elske.

Salatdressinger

Brug sojabønneolie for at gøre salatdressing er let. Overvej blot blande to dele sojaolie og en del rødvin eddike sammen. Derefter tilsættes et par hakkede fed hvidløg, en spiseskefuld hakket ingefær og nogle friske basilikum til olieblandingen. Klemme i en lidt frisk citrus (en citron, en kalk eller endda en orange vil arbejde) til at smage og for lidt spænding, udfyld den dressing med sort peber, cayenne peber eller rød peber flager, afhængigt af hvor spicy du ønsker det skal være.

Bagning

For en sundere version af kager, kanel ruller eller hjemmebagt brød, overveje at udskifte nogle af smør eller afkortning en opskrift kunne kalde for med sojaolie. Resultaterne betyder færre kalorier, mindre mættet fedt, og lige så god en smag, hvis du Hadna € ™ t gjort revisioner overhovedet. Faktisk kan du finde, at visse opskrifter som chokolade chip cookies ende op med en utrolig fugtig konsistens. Og da olien har så lidt smag, det giver mulighed for de naturlige smag af frugt, chokolade og andre ingredienser til at komme igennem.

Dips

Er du planer om at gøre dip til nogle chips eller grøntsager? Prøv at tilføje sojaolie til spinat dip eller ranch dip for ekstra cremethed. Derudover kan du lave en let og enkel dip til brød ved blot at inkorporere krydderier i olien.

Som du kan se, kan sojaolie anvendes i stedet for næsten enhver form for fedt eller olie på markedet, uden at det går smag, tæthed eller kvaliteten af ​​de fødevarer, du forbereder hjemme. Eksperimenter med olien kan slå op alle mulige vidunderlige muligheder i køkkenet, og kan hjælpe med at holde din familyâ € ™ s hjerter sund på samme tid.