Finde Zoo Kuponer

Finde Zoo Kuponer

Hvis du er ivrig efter at se aber, løver og tigre tæt, finde zoo kuponer er en god måde at spare penge og samtidig have det sjovt.

Finde Kuponer

Den bedste måde at finde zoo kuponer er simpelthen at kigge på hjemmesiden for den zoologiske have, du planlægger at besøge. Sørg for at slutte sig til deres e-mail liste og følge deres sociale medier profiler, som Facebook og Twitter, til at modtage eksklusiv adgang til adgangskrav tilbud og forskellige andre tilbud.

Men husk på, at de bedste kuponer er som regel dem, der er givet til zoo medlemmer.

Medlemsskaber

Hvis du bor i nærheden af ​​en zoologisk have og besøge mere end to eller tre gange om året, kan investere i et medlemskab, være et smart træk. For eksempel medlemmer af Los Angeles Zoo og Botanisk Have får:

  • Gratis adgang hele året
  • Gratis gæst passerer
  • En rabat ved Gaveshop
  • Adgang til eksklusive medlemmer kun begivenheder

Medlemskabet giver dig også ret til rabat på andre zoologiske haver og akvarier, som har samarbejdsaftaler med Los Angeles Zoo og Botanisk Have - en stor perk, hvis du vil omfatte besøg i andre zoologiske haver som en del af din ferie planer. San Diego Zoo og Safari Parks tilbyder lignende muligheder for medlemmerne, som de fleste store zoologiske haver.

Særlige dage

En masse af zoologiske haver tilbyder stejlt diskonterede eller gratis optagelse på bestemte dage af året. Tjek zoo kalender for mere information.

Partnerskab Rabatter

Spørg din lokale rejsebureau, arbejdsgiver eller uddannelsesinstitution for at se, om de tilbyder rabatter til søsterselskaber. Hvis du er medlem af en organisation, som AAA eller AARP, kan du også kvalificere sig til en rabatpris.

Studerende, lærere og militære medlemmer kan også være berettiget til nedsatte optagelse priser. Kontakt zoo for at finde ud af, om disse eller andre rabatter er tilgængelige.

Kvitteringer

Indtægter fra gave butik eller zoo cafe kan indeholde en rabat kode eller salgsfremmende tilbud til dit næste besøg i zoologisk have. Også spørge den zoologiske have i dit område for at lære mere om de organisationer, de partner med så deres indtægter også kan indeholde lignende tilbud.

Souvenir Bøger

Studerende sælger ofte souvenir bøger i løbet af skoleåret, der kan indeholde kuponer eller gratis entré passerer, der kan bruges i zoo.

Andre Online Ressourcer

Discount steder, såsom lever sociale og Groupon, lejlighedsvis annoncere salgsfremmende satser for lokale zoologiske haver. Du skal blot indtaste dit postnummer for at se, om de er tilgængelige i dit område.

Populære Zoo Rabatter

Vælg zoologiske haver i hele USA er kendt for de kampagner, de tilbyder gæster.

Cincinnati Zoo

Besøgende tilknyttet militæret er berettiget for $ 3 off ($ 2 off for børn) den regelmæssige optagelse pris til Cincinnati Zoo. Diskonteret billetter er også tilgængelige via Discover Book, underholdning bog, Kroger og AAA.

San Diego Zoo

San Diego Zoo tilbyder rabat til medlemmer af AAA, militær søsterselskaber, seniorer, rejsebureauer, flyselskaber og Cruise Line medarbejdere og store grupper. Børn får også gratis adgang i løbet af oktober.

Zoo Atlanta

Rabatter tilbydes til universitetsstuderende, store grupper, medlemmer af militæret og seniorer. Besøgende på Zoo Atlanta kan også modtage en gratis tur til zoologisk gennem Checker Cab partnerskab.

Houston Zoo

Den første tirsdag i hver måned i månederne september til maj, er gæsterne lov til at komme ind i Houston Zoo gratis efter 2 kl. Desuden er fri adgang gives til snap og WIC modtagere og Bank of America kortholdere gennem Lone Star Access og museer på amerikanske programmer, hhv.

Rabatter er også tilgængelige til metro ryttere, militære søsterselskaber, studerende, Zoo 'Rack' kortholdere, AAA medlemmer og medarbejdere.

Oregon Zoo

Oregon Zoo ligger i Portland og tilbyder gruppe satser, business rabatter og gratis adgang til sociale tjenester agenturer. Desuden er adgang reduceret til $ 4 på den anden tirsdag i hver måned.

St. Louis Zoo

Besøgende gives gratis adgang til St. Louis Zoo hele året. Men der er gebyrer for udvalgte attraktioner.

Lowry Park Zoo

The Lowry Park Zoo, som ligger i hjertet af Tampa, Florida, tilbyder reduceret optagelse til medlemmer af militæret og gratis adgang til fødselsdag gæster. På udvalgte dage gennem årene, kan besøgende også drage fordel på $ 5 optagelse.

Andre måder at spare penge på Zoologiske haver

Zoo kuponer er en stor ressource for at spare penge, men de er ikke de eneste trick til rådighed for rejsende på et budget.

Spørg om rabat billetter

Ring til zoo og spørge, om de tilbyder en rabat for billetter købt på forhånd. Mange zoologiske haver vil tilbyde en 10 til 20 procent rabat for forskud køb, som kan generere en betydelig mængde af besparelser, hvis du rejser i en stor gruppe.

Medbring din egen frokost

Pak et par snacks for at undgå behovet for at købe dyre forfriskninger. Granola barer, trail mix, og æbler er alle eksempler på fødevarer, der holder godt i løbet af en dag tur. Pak et par drink mix pakker og give hvert familiemedlem en flaske vand at påfylde efter behov.

Budget for Souvenirs

Giv dine børn et sæt budget for souvenirs. Hvis du kun har råd til at bruge $ 10 per barn, give dem $ 10 og fortælle dem, at de er frie til at købe, hvad de vil, så længe det er mindre end dette beløb. Et andet alternativ er at springe souvenirs og snap dine egne fotografier i stedet.

Købe dine billetter

Sørg for at kontakte zoo før din ankomst for at sikre, at restriktionerne ikke gælder, når du bruger kuponer eller drage fordel af specielle tilbud. I mange tilfælde er disse kampagner kræver, at billetter skal købes på forhånd.