Finde Økologisk bomuld School Tøj Made in USA

Finde Økologisk bomuld School Tøj Made in USA


Med flere skoler kræver uniformer, er mange øko-bevidste forældre søger økologisk bomuld skole tøj lavet i USA. Selv om der stadig sjældne, er flere producenter at skabe denne miljøvenlige tøj til børn som forbruger efterspørgslen stiger.

Finde Økologisk bomuld School Tøj Made in USA

Internettet er en af ​​de bedste kilder til denne beklædning. Problemet er, at der er bare ikke en masse producenter af økologisk bomuld skole tøj lavet i USA. De fleste af de forhandlere af økologisk bomuld skoleuniformer er i Europa. Der er en bemærkelsesværdig undtagelse, dog.

Brugerdefineret Uniform Company

Brugerdefineret Uniform Company gør alle former for uniformer, herunder:

  • Skole
  • Cheerleading
  • Band
  • Hoteller, corporate og industriel

Virksomheden har været i branchen i over 72 år og endda gjort militæruniformer under Anden Verdenskrig. De kan levere mange uniformer til en hel skole, der er designet til dine specifikationer, samt et par uniformer til dit barn. Tilpassede Ensartet selskabet kun gebyrer for det arbejde, de rent faktisk gør; Hvis du leverer stoffet mønster, eller andre elementer afgifterne vil være mindre, end hvis de gør alt arbejdet. Dette er ikke ligesom at bestille en færdig tøj fra en skoleuniform selskab, men er gamle gammeldags, kvalitet, brugerdefinerede skræddersy.

Andre steder, der bærer Økologisk tøj

Da ikke alle skoler kræver skoleuniformer, er der mulighed for, at dit barn kan bære nice play tøj til skole. Der er flere muligheder for økologisk tøj til børn. For eksempel:

  • Wild Child øjeblikket ikke bære økologiske uniformer, men de tilføjer økologisk børnetøj til deres butikker.
  • Lapsaky ligger i Seattle. Der er ingen skoleuniformer på sitet, men der er nice play tøj og elegant kjoler alle fremstillet af organiske materialer.
  • Have Kids Clothing giver økologisk tøj fra nyfødte til størrelse otte. Tøjet er nice nok til skole, men alsidig nok til leg og gjort i Oregon.

Gør det selv

Hvis du syr, kan du købe mønstre og organisk stof og lave dine egne brugerdefinerede skoleuniformer. Du kan også leje en lokal syerske for at gøre dem for dig. Vær sikker på at tjekke med din skoledistrikt for eventuelle konstruktionsdetaljer, som du kan få brug for at vide, såsom nederdel længde eller farve stof. Økologisk bomuld skole tøj, lavet i USA, er en fantastisk måde at lære børn om vigtige miljømæssige spørgsmål som bæredygtigt landbrug og virkningerne af transport på miljøet. Det er også en fantastisk måde at holde kemikalier og giftstoffer væk fra deres udvikle systemer. Organiske bomuldsstoffer er naturligt blød og behagelig. De bærer såvel som eller bedre end konventionelt fremstillet bomuldstøj. Ved at oprette en efterspørgsel efter miljøvenlige samvittighedsfulde produkter, vil forbrugerne få producenterne til at gøre disse ting mere af en prioritet.