Finde indendørs haven Belysning

Finde indendørs haven Belysning
Den rigtige belysning kan hjælpe dig med at vokse sunde planter inde hele året rundt.

Et stativ haven indendørs lys kan hjælpe med at holde dine planter glade inde gennem vintermånederne, giver dig mulighed for at starte frø i foråret og holde dine stueplanter glad hele året rundt uden at skulle investere i et drivhus.

Finde Indendørs Belysning Have

Hvis du har en lokal have forsyning center, der fokuserer på potteplanter, orkideer eller andre indendørs havearbejde, kan du være i stand til at finde indendørs haven lamper der. Alternativt skal du kunne finde grundlæggende vokse pærer og nogle inventar til at passe dem på din favorit hardware eller hjem forbedring butik.

Hvis du hellere vil shoppe online for disse produkter, så tjek følgende hjemmesider:

  • Specialty Lights har et stort udvalg af vokse lyser og inventar, hvoraf de fleste er i den højere ende af prisskalaen. Der er masser af gode oplysninger her om forskelle mellem forskellige typer af lys, hvordan du placere dit lys og mere.
  • Gardener Supply Company tilbyder en række indendørs belysning muligheder, herunder bordplade kits, høj intensitet lys, og tændte vokse stande.
  • Gardener Supply har en todelt vokse lys enhed, der ligner en bogreol på hjul med lys knyttet. Der er også en tredelt model og en bordplade størrelse lys for dem med større eller mindre mellemrum.

Byg din egen Frame

Hvis du køber et armatur haven indendørs lys, der ikke kommer med en ramme, skal du bruge en form for mekanisme, der vil holde lyset og giver dig mulighed for at justere højden af ​​lyset fra planterne som de vokser.

Den gode nyhed er, er denne form for byggeprojektet ikke at være svært eller så dyrt. Salt Lake County Cooperative Extension Service har store, enkle planer på dets hjemmeside for en vokse lys ramme bygget af PVC-rør. Du kan ændre bredden af ​​rammen, så den passer til dine behov og størrelsen på armaturet du har. Tilføjelse kæder til lyset og kroge til rammen giver dig mulighed for at flytte lyset op og ned nemt.

Udvid Havearbejde Season

At være i stand til at dyrke planter inde er en fantastisk måde at forlænge sæsonen og holde gartnere fra at få kløende tommelfingre, når de ikke kan gå spille i snavs udenfor. Opsætning af en ordentlig vokse lys system vil give dine planter den bedst mulige start.