Finde en Past Nekrolog

Finde en Past Nekrolog
Avis arkiver er en kilde til nekrologer.

At finde en tidligere nekrolog kan være en smule udfordrende, men en række ressourcer til rådighed. Du har mulighed for at søge online eller ved hjælp af offline-kilder for at finde de oplysninger, du har brug for.

Kilder til at finde en Past Nekrolog

Online kilder

Hvis dødsfaldet temmelig for nylig, kan du være i stand til at finde personens nekrolog lagt online. En søgning efter "nekrolog + online" vil give dig mere end 900.000 hits. Her er et par eksempler på websteder, der udstationerer nekrologer online uden beregning: Gratis Nekrologer Online tilbyder en omfattende liste med links til online ressourcer til nekrologer. Besøgende kan finde links til websteder fra:

 • Canada
 • USA
 • Australien
 • England, Irland og Skotland
 • Jamaica
 • New Zealand

Du kan også få adgang til en række nekrologer databaser for bestemte efternavne.

En anden mulighed fra at finde en fortid nekrolog online er at besøge FuneralNet.com. Du skal blot skrive efternavnet på den person, du leder efter i søgefeltet og en liste over navne (herunder dato og sted for død) vises. Hvis du klikker på et navn, vil tage dig direkte til den enkeltes nekrolog.

Memorial Online udgiver også nekrologer online. Under den måned og dødsår vil bidrage til at indsnævre søgeresultaterne, men det er muligt at foretage en søgning med personens eneste navn.

Besøg webstedet for avisen betjener det område, hvor personen døde. Du kan være i stand til at få adgang til deres online nekrologer arkiver for et mindre gebyr, eller du kan få brug for til rent faktisk at abonnere på online-version af avisen for at få adgang bekendtgørelser døden.

Søgning efter Nekrologer Off-line

Hvis du har afsluttet din online-søgning og har stadig problemer med at finde en tidligere nekrolog, så du stadig har mulighed for at bruge off-line ressourcer.

Dit lokale bibliotek kan være i stand til at hjælpe dig med at få adgang til arkiverede aviser på mikrofilm. Hvis du kender den omtrentlige dato for død, hjælper disse oplysninger dig med at indsnævre din søgning. Bibliotekaren kan hjælpe dig med at finde de poster, du leder efter, og du vil være i stand til at udskrive en kopi, når du finder den nekrolog, du leder efter.

Hvis du er på udkig efter en nekrolog i et andet område, og du ikke at rejse for at søge efter poster, kan den lokale historiske eller genealogiske samfund kunne hjælpe. Når du kontakter en af ​​disse organisationer, give dem så mange oplysninger som muligt om personens nekrolog. Da det er muligt for to personer at have lignende navne, vil du ønsker at omfatte:

 • Den afdødes fulde navn (og pigenavn hvis relevant)
 • Fødselsdato
 • Fødested
 • Dato for døden
 • Dødssted
 • Pårørende (ægtefælle og / eller børn)

Nogle historiske samfund opkræve et gebyr for at foretage en rekord søgning. Hvis den, du kontaktperson ikke opkræve et gebyr, til mindst tilbyde yde betaling til dækning af omkostningerne ved gas og fotokopiering poster.

Begravelsen hjem, der håndterede persons endelige ordning kan også være i stand til at hjælpe dig med at finde en nekrolog. Endnu en gang, bliver du nødt til at give så mange oplysninger som muligt, da disse oplysninger vil blive givet til dig som en høflighed. Det kan være nødvendigt at bevise, at du er en familie bruger for at modtage disse oplysninger, afhængigt af love om privatlivets fred i den retskreds hvor du udfører din søgning.

Finde en tidligere nekrolog kan tage lidt tid, men med de mange ressourcer, du har en meget god chance for at finde disse oplysninger. Når du har nekrolog i hånden, kan du tilføje den til dine personlige optegnelser eller bruge den til at udfylde nogle tomme felter på dit stamtræ.