Finde Chokolade Pearl halskæder og øreringe

Finde Chokolade Pearl halskæder og øreringe


En chokolade perlekæde og øreringe sæt er en mere moderne twist på den klassiske perler. Hvad enten du foretrækker virkelig eller simuleret, hvide guld eller gult guld, er der chokolade perler til næsten ethvert budget.

Find en chokolade Perle halskæde og øreringe

Når det kommer til perlekæder, kan du vælge mellem et vedhæng med en enkelt perle eller en streng af chokolade perler, og du også har din pick mellem gul eller hvid guld. Selvom nogle af de mest almindelige perleøreringe-chokolade og andet-er knopper, kan du finde perle dingle øreringe med en række detaljer.

  • Pearl Classic tilbyder et udvalg af vedhæng, strenge af perler, perle studs og dingle øreringe, alle med smukke chokolade perler. Hvad enten du foretrækker hvid eller gul guld, vil du have dit valg her.
  • The Pearl Outlet er stedet at kontrollere, om du håber for chokolade perler på et budget eller endda hvis du ønsker noget ikke nødvendigvis billig, men unikke og væsentligt mindre end detailpris. Halskæder starter ved omkring $ 100. Selv om der er elementer i $ 865- $ 1600 rækkevidde, er de væsentligt diskonteret fra foreslå detailpris. Sitet tilbyder Tahitian perle halskæder, vedhæng med chokolade perler og diamanter, og meget mere.
  • Pure Pearls giver dig mulighed for at søge efter dine perleøreringe og halskæder efter farve, størrelse og prisklasse. Du kan finde et lille udvalg af både øreringe og halskæder, og du kan tilpasse din bestilling ved at vælge dit guld præference og perle størrelse.
  • QVC har en simuleret chokolade perlekæde og øreringe sat til en lav pris. Du vil ikke få dit valg af metal (guld tone), men du vil være i stand til at vælge mellem gennemboret og clip-on øreringe.
  • Sears.com har smukke chokolade perle halskæde, øreringe og armbånd sæt. Der er også mere uventede elementer, ligesom det 7-7.5mm Chokolade kulturperle og Diamond Accent hjerte vedhæng i 10K pink guld. Hvis du foretrækker at handle personligt når det er muligt, for at inspicere perler, kontrollere smykker counter i dit lokale mursten og mørtel Sears før kontrol online. Selvom halskæde du kan lide, er ikke en del af et sæt, der er masser af øreringe at vælge imellem, der vil matche.
  • Zales er en standard i mange indkøbscentre, så det er et andet sted, hvor du kan få et kig på kvaliteten af ​​smykker, før du foretager et køb. Online kan du få et smugkig på, hvad du kan finde i din lokale butik eller du kan gå videre og købe en halskæde og øreringe. For dem, der ønsker noget rart, men arbejder med et budget, de tidligere ejede stykker Zales tilbud kan være en mulighed. Der er traditionelle sæt af chokolade perler, der er ensartet i farve og sæt ligesom mangefarvede Chokolade Simuleret Perle halskæde og øreringe sæt i Sterling sølv.

Hvordan Chokolade Perler er lavet

Chokolade perler er ikke naturligt. De er faktisk sorte Tahiti perler, der er blevet bleget til forskellige nuancer af brunt-fra rust til bronze til en mælkechokolade skygge. Nogle chokolade perler er resultatet af lettere perler bliver farvet-bleget-at opnå de rige brune toner.

Ifølge moderne Juvelér, blegningsprocessen er eksklusivt til Ballerina Pearl Co. og sande chokolade perler er ekstremt sjældne. Chokolade perler, der dukker op overalt er skabt ud fra en sølvnitrat farvning proces i stedet.

Købe dine Perler

Før du køber dine perler i en butik, eller efter du modtager en pakke du har bestilt online, skal du sørge for at inspicere dine perler for den kvalitet, du forventer for den pris, du betaler. Hvis du ejer flere chokolade perle smykker poster, kan du nemt parre uoverensstemmende halskæder og øreringe til at få en sammenhængende, fantastisk udseende.