Finde Belly Dance Costume Mønstre

Finde Belly Dance Costume Mønstre


Selv om der er masser af steder at købe en mavedans kostume, sy dit eget er enkel og sjov, hvis du har en god mønster og en lille smule erfaring. Der er flere forskellige designs til kostumer, hvoraf den ene vil sandsynligvis være perfekt til dine behov.

Enkelhed # 5359

Med en række sjove kostume stykker og tilbehør, er dette en meget alsidig mønster. Kuverten indeholder design til følgende punkter:

 • Flere forskellige afgrøder toppe
 • Finde Belly Dance Costume Mønstre

  Simplicity mønster # 5359

  Lang, fuld nederdel

 • Haremsbukser
 • Bluse
 • Vest
 • Korset bælte
 • Halstørklæde
 • Veil

Du behøver ikke at være ekspert syerske til at fuldføre dette mønster; vejledningen er meget klare, selv for begyndere.

Dimensionering

Denne ekstraordinære mavedans kostume mønster kommer i en række størrelser, både situationer og plus størrelse. Du kan bruge det til at gøre kostumer op til størrelse 20.

Stoffer til brug

Enkelhed anbefaler silke, satin, chiffon og rayons for dette kostume. Du kan bruge bomuld Klædes efter behov for at give stykker struktur og hjælpe dig arbejde med dem. Du skal også bruge en række forskellige kvaster og trim, afhængigt af de stykker, du har til hensigt at gøre.

Hvis du er en begyndelse syerske, give nogle tanker om de stoffer, du vælger. Glatte stoffer, ligesom satin eller chiffon, kan være meget vanskeligt at arbejde med, selv for dem med masser af erfaring. Overvej en rayon eller polyester med en mat finish for en lidt lettere syning oplevelse.

Hvor handler du

De fleste kilder tilbyder dette mønster for omkring $ 15, men du kan være i stand til at finde det for mindre, hvis du venter for salg. Du kan købe mønsteret direkte fra Simplicity eller købe den på et stof butik som JoAnn Stoffer.

Neue mode # 10212

Denne vintage tysk mønster er ikke altid let at finde, men det er en favorit blandt maven dansere og dem, der bare elsker at klæde sig ud. Mønstret har to primære designs, der hver især har adskiller, som du kan mikse og matche. Du kan bruge dette mønster til at gøre følgende:

 • Finde Belly Dance Costume Mønstre

  Neue mode mønster # 10212

  Beskåret bustier top med ærmeløse ærmer

 • Løsere beskåret top
 • Nederdel med slidser
 • Haremsbukser
 • Hovedtørklæde

Da retninger er lidt ældre og er oversat fra tysk, dette mønster er bedre egnet til dem med nogle syning erfaring.

Dimensionering

Da dette er en tysk mønster, samt en vintage design, kan dimensionering være lidt kompliceret. Mønstret, at det virker for os størrelse 10 til 20, men det er vigtigt at huske, at størrelserne har ændret sig dramatisk i løbet af årene. Hvad der engang var en størrelse 10 er nu en størrelse 4 i mange tilfælde. Du bliver nødt til at tage hele målinger og sammenligne dem med de størrelser på pakken.

Stoffer til brug

Det noget uklare retningslinjer for dette mønster opfordring til "karneval stoffer." Dette refererer til de kostume tekstiler, som du sikkert har set i dit lokale stof butik. Store valg vil omfatte lyse satins, chiffon og andre flydende materialer. Men hvis du ikke er en erfaren syerske, altid kigge efter stoffer, der er mat i stedet for skinnende. De vil være lettere for dig at arbejde med.

Hvor handler du

Det er ikke let at finde en original papirkopi af dette mønster, selv på eBay. I stedet er det bedst at vælge et genoptryk eller downloade af designet. SewingPatterns.com har dette motiv i sin beholdning af vintage mønstre. Du kan købe en papirkopi for $ 15 eller downloade og udskrive dine egne for kun $ 8.

Folkwear # 144

Hvis du søger efter en autentisk mavedans kostume, det er svært at slå Folkwear. Dette selskab har specialiseret sig i præcise historiske mønstre og multikulturelle design. Den Tribal Belly Dancer Costume er ingen undtagelse. Mønstret indeholder disse elementer:

 • Finde Belly Dance Costume Mønstre

  Folkwear mønster # 144

  Haremsbukser

 • Fuld nederdel
 • Halstørklæde
 • Bh
 • Frynsede bælte
 • Bluse

Dette mønster kræver mange forskellige syteknikker, da det indebærer en række forskellige materialer og usædvanlige stykker. Hvis du er en erfaren syerske, bør dette ikke være et problem. Hvis du er ny til at sy, kan du brug for hjælp fra en erfaren ven fra tid til anden.

Dimensionering

Dette mønster er dimensioneret i små, mellemstore og store. Plus størrelser gå op til 2XL.

Stoffer til brug

Da dette er en autentisk design, vil du være at bruge nogle forskellige materialer. Ud over silke og satin, du normalt ville bruge, skal du bruge en gobelin stykke eller andre robuste dekorative stof til bæltet, samt en række frynser, kvaster, mønter og andre dekorationer.

Hvor handler du

Det er nemt at finde Folkwear mønstre lige på Folkwear webstedet. Du kan også købe dette motiv fra Amazon.com. Du vil betale $ 20 for mønsteret selv og omkring $ 5 for shipping.

Enkelhed # 2158

En anden stor kostume fra Simplicity, denne version tilbyder en mere afslørende udseende end Simplicity # 5359. Dette mønster indeholder følgende:

 • Finde Belly Dance Costume Mønstre

  Simplicity mønster # 2158

  Fuld nederdel

 • Slim nederdel
 • Dekorativ BH
 • Tre stilarter bælte
 • Sheer wrap

Dette mønster er godt for begyndere, selv om det er vigtigt at følge anvisningerne især omhyggeligt ved beregningen af ​​den bh.

Dimensionering

Dette mønster passer til en bred vifte af størrelser. Du kan gøre denne kostume i alt fra et uheld 'størrelse 6 til en størrelse 22.

Stoffer til brug

Du kan bruge en række forskellige stoffer til dette mønster. Enkelhed anbefaler silke, satin, brokade, taft, fløjl, chiffon, og halt. Husk at vælge stof med en mat finish, hvis du er ny til at sy.

Hvor handler du

Du kan købe dette mønster direkte fra Simplicity, eller du kan købe det hos Walmart eller dit lokale stof butik. Den foreslåede pris er $ 17, men du kan ofte finde den på salg.

Pynt dit kostume med Signature Touches

Uanset hvilken design, du vælger, har nogle sjove vælge farver og stoffer til dit kostume. Det er her, den kreativitet virkelig kommer i, og du kan have en masse sjov dekoration ethvert design med dine egne signatur hånd. På den måde kan du være sikker på ingen andre vil have et kostume præcis som din.