Find ud af hvorfor Bodybuilding Supplements måske ikke nødvendigt

At supplere eller ikke at supplere - det er spørgsmålet om mere bodybuilder læber end nogensinde før. Er de sikre? Har du nogensinde spekuleret over, hvad der virker og hvad der ikke gør?

Lets have et kig på det grundlæggende.

Der er forskellige grunde til, at atleter kan være interesseret i tilskud.

* Bekymring om at få tilstrækkelige næringsstoffer fra vores mad
forsyning.
* Mistanke om lægemidler.
* Tror, at kosten alene ikke opnå optimal ernæring.

Kosttilskud omfatter følgende:

* Vitaminer
* Mineraler
* Aminosyrer
* Urter

Det vedrører ting om kosttilskud er, at noget, der er klassificeret som et kosttilskud ikke er forpligtet til at opfylde nogen FDA eller andre standarder! Tænk over det! Der er ingen regler på plads, som garanterer eller lødighed af noget sælges som et supplement.

De er heller ikke lavet til at opfylde de tilsvarende sikkerhedskrav som receptpligtig medicin eller andre produktionsstandarder. De er ikke forpligtet til at opfylde produkt styrke eller renhed ratings og er ikke forpligtet til at bevise effektiviteten af ​​en sundhedsanprisning, der er foretaget.

Undersøgelser tyder på, at en række kosttilskud kan levere på reklame. Men praktikanter bruge store summer på produkter, der har ringe eller ingen dokumenteret nytte.

Personligt finder jeg brugen af ​​kosttilskud over populære og som med styrketræning, tilskud spørger det samme spørgsmål:

"Hvis en lille er god så måske mere skal være bedre?"

Tilskud og steroider begyndte at formere sig, når volumen styrketræning blev uddannelsessystemet af dagen. Unge styrke praktikanter servo i gymnastiksalen i fem til seks dage om ugen blev set som normalt. Alt dette uden at gøre nogen fremskridt eller sætte på en hvilken som helst størrelse hvad-så-nogensinde.

Derefter vendte til den nyeste supplement eller steroid tro, at dette er den magiske kugle til at sætte på som tilføjede muskel når hele tiden, de var lidt over uddannelse.

De kolde hårde kendsgerninger er, at flertallet af de regelmæssige praktikanter i din gym er over uddannelse. Den sørgelige virkelighed er, at den type træning, som du finder i bodybuilding bøger og blade (og bruges af stjernerne) er uden betydning for størstedelen af ​​befolkningen og har en høj fejlrate.

Hvis flere bodybuildere begyndte at bruge mere sjældne, korte, høj intensitet vægt træningssessioner, efterfulgt af den nødvendige mængde af tid til at komme sig og blive stærkere, ville de fleste af de muskeltræning kosttilskud og steroider til rådighed i dag, ikke være nødvendig.

Her er nogle vigtige ting at bemærke om overvægt kosttilskud:

* Før du tager et supplement forsøger at foretage ændringer til din
kost, der kunne nå de samme mål.
* Vælg kun produkter, der viser mængden af ​​aktiv
ingredienser på etiketten, at der kræves.
* Vær opmærksom på, at "naturlige" ikke betyder "sikkert"
* Nogle naturlægemidler kosttilskud kan have ubehagelige bivirkninger.

Anført nedenfor er nogle populære bodybuilding kosttilskud til rådighed på markedet i dag:

Kreatin monohydrat

Kreatin blev først introduceret på markedet for otte år siden og er siden blevet den mest populære bodybuilding supplement nogensinde.

Kreatin siges at øge muskelmassen, forbedre ydeevnen, øge energiniveauet og fremskynde inddrivelse satser.

Kreatin stimulerer også optagelse af aminosyrer i proteinerne, hvilket betyder, at mere, at det er brugt flere muskler, der kan dyrkes.

Dosering: En lastning fase af 20grams om dagen for de fem første dage derefter en vedligeholdelsesfase af 5 g dagligt fra da af.

Valleproteinisolat

Det højeste udbytte af protein i øjeblikket tilgængelig og er udvundet fra mælk. Dette er en anden populær supplement for atleter og bodybuildere på grund af sin høje andel af aminosyrer.

Det formodes at være høj i kalium, som er af afgørende betydning
for muskel vækst og som en antioxidant er et godt immunsystem bygherre.

Dosering: 20gms - 100gms en dag.

Tribulus terrestris

Tribulus terrestris er en plante, der vokser i mange tropiske og moderat områder i verden og er meget rig på kemiske forbindelser, såsom saponiner, flavonoider og alkaloider.
Tribulus terrestris er angiveligt en testosteron forstærker og øger sex drev i både mænd og kvinder.

Dosering pr flaske.

Glutamin

Er en ikke-essentiel aminosyre, der udgør 60% af aminosyrerne i de organer muskler. Glutamin holdige produkter er protein shakes og god kvalitet protein pulver; Det kan også tilføjes til protein shakes for ekstra styrke.

Dosering: 5 g til 15 gram om dagen.

Så der har du det, et tillæg er noget tilføjet til kosten for at kompensere for en ernæringsmæssig mangel eller ubalance, er de ikke beregnet til at erstatte spise en varieret kost. Hvis de skal blive taget på alle de bør kun bruges til at supplere kosten og ikke erstatte den.

Gary Matthews er forfatter til den populære fitness eBooks maksimalt vægttab og Maximum vægtøgning.
maksimum