Financial Planning: Bank Priser Tips

Sammenligning Banker

Gode ​​forbrugerne ved, at de skal sammenligne alle detailvarer og tjenesteydelser inden bruge deres penge et eller andet sted. Bankerne er ikke anderledes <du skal også compare¾what hver bank har at tilbyde, før du åbner en konto og begynde et forhold til en finansiel institution. Det betyder, at selv når du åbner en simpel konto, såsom en checkkonto, skal du gøre en checkkonto sammenligning. Nogle af de ting, du skal kigge efter, er:

 1. Interesse: Nogle bankkonti er rentebærende konti. Når du gør en checkkonto sammenligning, skal du sørge for at sammenligne potentielle checkkonto rentesatser.
 2. Gebyrer: Alle banker har gebyrer. Nogle har månedlige og årlige kontogebyrer, andre har transaktionsgebyrer pålagt efter et vist antal transaktioner, og endnu andre har ATM og transfersummer. Du bør sammenligne alle de potentielle gebyrer, du står over for, før du vælger en checkkonto.
 3. Minimum balance krav: Nogle banker kræver, at du holder et minimum af daglige balance for at nyde gratis kontrol. Vær sikker på at sammenligne disse minimumsbeløb, så du kan vælge en, der passer dine udgifter behov.

Forståelse Bank Priser

Når du søger efter den rigtige bank til at stole på dine penge med, du har brug for at blive fortrolig med bank satser. Bank satser er mere end blot potentielle opsparingskonto satser selv; bankrente kan bestemme mange ting i løbet af dit forhold til din bank, herunder:

 • Renter på realkredit
 • Kreditkort satser
 • CD satser
 • Satser Renter kontrol
 • Refinansiere satser
 • Egenkapital satser
 • Egenkapital lånerenter
 • Auto lånerenter
 • Student lånerenter
 • og mere.

Gennem hele livet af dit forhold til din bank, vil du sandsynligvis åbne nogle af de ovennævnte konti. Når du vælger en bank, der generelt har lave satser i alle disse områder, så du ved, at så længe banken holder op med de nuværende føderale rentesatser, vil du sandsynligvis nyde rimelige renteudgifter uanset hvilken form for gæld konti, du åben. Så aldrig undervurdere effekten af ​​en bankrente sammenligning før du beslutter, om en bank, skal du åbne din konto og deponere dine penge.

Kontrol Kontotyper

Før du kan præcist analysere resultaterne af din bankkonto sammenligninger, du har brug for at forstå, hvilken type konti, du sammenligner og typen (eller typer) af regnskaber, der bedst opfylder dine individuelle checkkonto behov.

Her er en kort oversigt over nogle af de forskellige typer af lønkonti til rådighed for dig:

 • Personlig checkkonto: En personlig konto er en, som du bruger til dine personlige udgifter. Det ville være for regninger, personlige shopping indkøb og personlige tjenester.
 • Individuel checkkonto: En individuel konto er en, der er i navnet på kun én person. Det betyder blot, at person er bemyndiget til at gennemføre transaktioner på kontoen.
 • Fælles checkkonto: En fælles konto er en, der er i navnet på to personer, så hver er bemyndiget til at gennemføre transaktioner på kontoen. Konti er normalt sat op, så enten den ene eller den anden kontohaver kan udføre de fleste transaktioner og begge behøver ikke at underskrive.
 • Business-konto checkkonto: Virksomhedernes konto er en, der er for forretningsenheder som S selskaber, C selskaber, enkeltmandsvirksomheder og andre forretningsenheder.

Fordelene ved bankbog

Med indførelsen af ​​nye investeringsinstrumenter og muligheder på et ensartet grundlag, kan du tror, ​​at opsparingskonti længe har vokset deres anvendelighed. Men disse smarte konti ikke er klar til at blive regnet ud endnu <de stadig har en vis værdi i porteføljen af ​​selv de mest sofistikerede investor. Hvis du ikke har tænkt over, hvordan opsparingskonti kan hjælpe dig med at nå dine økonomiske mål, overveje disse punkter:

 • Opsparingskonti tilbyder en lav risiko placering for kontanter, som du har brug for at holde en kort sigt.
 • Opsparingskonti tilbyder et godt sted at lade kontanter ophobes i større beløb.
 • Opsparingskonti fungerer som investeringsformidlere mens du beslutte, hvor at investere dine penge på lang sigt. Dette giver dig mulighed for at stadig tjene renter, mens du forskning dine muligheder.
 • Opsparingskonti lære børn værdien af ​​at spare i en lav-risiko måde.
 • Opsparingskonti kan hjælpe med at beskytte din konto mod dramatiske tab ved at præsentere lille risiko for tab af hovedstolen.

Så du skal ikke regne ud den gamle, traditionelle opsparingskonto. I stedet bestemme, hvordan man bedst bruger en der passer til din investering mål.

Hvordan Renter Work

Når du gør din opsparing sammenligning, før du åbner en opsparingskonto, vil du få en relativ indikation af de andre typer af satserne dine bankgebyrer.

For eksempel, når du gemmer konto er høj, så udlånsrenten er formentlig høj. Grunden til dette er, at når banken gør en stor nok profit fra de lån, det giver de har råd til at betale mere i opsparingskonto kurser, fordi lån er den underliggende investering for opsparingskonti.

Hvis opsparingskonto er lave det kunne indikere, at udlånsrenten er lave. Generelt, når kreditforhold er langsom, og folk ikke optage lån, vil den amerikanske centralbank sænke føderale rentesatser (også kaldet prime rate) i et forsøg på at styrke forbrugernes tillid og tilskynde forbrugerne til at tage flere lån. Med flere lån i værkerne, er det muligt, at renten kunne gå op på lån, som vil øge renten i din opsparingskonto.

Så husk, opsparingskonti ikke i et økosystem af deres egne. De påvirkes af og et resultat af den aktuelle kredit og økonomiske miljø.

Variabel art opsparing

De renterne på opsparingskonti er ikke bare tilfældige tal, der efter behag af din bank. Penge indsat på opsparingskonti anvendes til at finansiere de udlån, din bank. Dette omfatter realkreditlån, personlige lån, lånekapital, etc. Din bankgebyrer renter på disse loans¾in for at opnå en fortjeneste. Kernen grundlag for renten er satser af Federal Reserve baseret på forbrugernes tillid og låntagning. Din bank tilføjer renter på toppen af ​​denne føderale midler sats (også kaldet prime rate) for at udvikle den kurs den har brug for at opnå en fortjeneste.

Banken derefter afgør, hvor meget af denne sats til at betale ud til opsparingskonto kunder og cd købere. Banker udbetaler lige nok til at give deres kunder et afkast, samtidig med at rentable. Det er vigtigt at forstå dette, fordi opsparingskonto satser ikke er faste. Dit sats kan ændre sig fra måned til month¾and factors¾such som dem, der nævnes above¾determine hvor meget det ændrer sig.

Overvejer online banker

Når du arbejder på din bankkonto sammenligning vil du bemærke et stigende antal online banker, du kan åbne konti med. Begrebet en netbank henviser ikke til en mursten og mørtel bank med online konto adgang; det henviser til en bank, der ikke har nogen fysiske placering, men eksisterer kun i et online format, så alle virksomheder foregår online, over telefonen og gennem postvæsenet.

Online banker ofte tilbyde attraktive rentesatser for deres interesse kontrol og opsparingskonti. En del af grunden til dette er, at de har færre omkostninger end traditionelle banker. Online banker kan have færre ansatte, mere effektive processer og færre vedligeholdelsesudgifter. Alt dette reduktion i udgifterne kan derefter flyttes over til kunderne i form af attraktive renter og lavere lånerenter.

Online banker er store ressourcer til travle professionelle, mennesker med personlige konti, investorer interesseret i CD'er og meget mere. Online banker, ligesom deres mursten og mørtel fætre, bør være FDIC forsikrede og bør følge alle finansielle regler fastsat for traditionelle finansielle institutioner.