Film at forklare, hvordan Marilyn Monroe Død

Den tragiske død verden biograf legenden Marilyn Monroe chokerede millioner af mennesker rundt omkring i verden. Hendes liv og strålende karriere forkortet så pludseligt, at fans stadig spekulerer på, om hun har begået selvmord, om det var en tilfældighed eller et mord.

Film at forklare, hvordan Marilyn Monroe Død

JI Baker, forfatteren af The Empty Glass bog, tilbyder sin egen version af begivenhederne i den sommerdag i 1962, da skuespillerinden døde (er det tilfældigt, at han har samme efternavn som Marilyn eller rettere Norma Jean Baker).

Den Winkler Film s selskab ("Goodfellas", "Rocky") har erhvervet rettighederne til at screene romanen, hvor de faktiske omstændigheder er spækket med fiktion. Plottet i bogen er fokuseret på en ung investigator Ben Fitzgerald, der ankommer til Monroes luksuriøse palæ i Los Angeles og finder hende livløse krop.

Han finder hendes dagbog, hvorigennem han erfarer, at Marilyn havde en affære med en vis mand, hun kaldte kun som "General". Jo dybere han går ind i detaljerne i sagen, jo mere han opdager, at døden af ​​Hollywood stjerne var bare en led i en kæde af forfærdelige begivenheder.

Producer David Winkler sagde:
"The Empty Glass lyder som en Billy Wilder manuskript. Det har fået spænding, action og dramatiske plot viser, der vil appellere til store instruktører og rig dialog, der vil tiltrække store aktører. "

Nå, vi ser frem til det!