FHA Pant opdatering

FHA Pant opdatering
FHA lån er populære.

FHA Pant opdatering er i høj grad som reaktion på lånekrise rislende i hele landet. Federal Housing Administration kunne ikke tilbyde refinansiere nødhjælp til mange kæmper husejere på grund af de lånegrænser på plads, men med opdateringen FHA programmer er tilgængelige for mange ansøgere, der ikke opfylder betingelserne, før revisionen.

Pant Før opdatere

Før FHA Pant opdatering lånet grænsen var et maksimum på $ 362,790. Det betyder ikke, at alle ansøgere, der er godkendt til en FHA lånegaranti havde dette beløb til rådighed for ham eller hende, men i stedet, at dette var det maksimale beløb et realkreditlån kunne få godkendt til og stadig forblive garanteret af FHA.

Ansøgere, der ønsker lån overstiger dette beløb ikke var i stand til at modtage en FHA garanti. Derudover det maksimale beløb ikke var til rådighed for hver FHA ansøger fordi lånegrænser varierer efter amtet hjemmet ligger i. Amter med en meget høj leveomkostninger fortjeneste højeste FHA realkreditlån grænse. Steder berettiget til den maksimale grænse er forudbestemt af FHA.

Efter opdateringen

Med Pant opdatering på plads, den nye grænse går op til 729,750 dollars. Ligesom tidligere begrænsninger, den højeste grænse ikke er for enhver ansøger. Kun låntagere, der er bosiddende i dyre steder er berettiget til at anmode om denne lånebeløbet.

Det er vigtigt at bemærke, at opdateringen ikke ses som en permanent løsning på realkreditlån krise. Denne stigning i pant grænser havde en udløbsdato i januar 2009, men grænserne er blevet udvidet gennem 2010.

FHA Pant Opdatering Specifikke

Hvordan en øget pant grænse hjælp bistå skrantende pant situation? FHA garanterer realkreditlån, og dette gør det muligt ansøgere at kvalificere sig til lån, så de kan ikke har været i stand til at modtage uden garantien. Ved at lade flere mennesker mulighed for at kvalificere sig til realkreditlån, er det oversvømmer markedet for fast ejendom med potentielle købere. Flere købere udslag i færre boliger sidder på markedet, og tillader ejendomsmarkedet værdier at sætte pris på.

Hver afskærmning og kort salg har potentiale til at påvirke markedsværdien af ​​de omkringliggende huse i nabolaget. At ansøgerne mulighed for at købe huse er med til at forbedre markedet for fast ejendom, som betyder at give husejere mulighed for at refinansiere en justerbar sats pant i en fast rente 30 år realkreditlån. FHA Pant opdatering giver mulighed for folk at kvalificere sig til FHA bistand, når de ikke ville have før ændringen på grund af den højere lånebeløbet.

Undtagelser

Der er nogle særlige undtagelser fra disse nye Pant opdateringer.

 • Boliger såsom rækkehuse og andre multi-unit boliger også oplevet stigninger, når den nye lov trådte i kraft, men disse stigninger er højere end for parcelhuse:
  • En to-enhed bolig har et lån grænse på $ 934,200.
  • En tre-enhed bolig har et lån grænse på $ 1129250.
  • En fire-enhed bolig har et lån grænse på $ 1403400.
 • Nogle områder i USA, ud over visse områder, har endnu højere grænser. Disse placeringer havde højere grænser forud for stigningen, men lånet beløb er blevet forhøjet igen sammen med de andre stiger. Disse områder omfatter:
  • Hawaii
  • Alaska
  • Guam
  • Virgin Islands

  Flere oplysninger

  Det bedste sted at få mere information om nogen FHA program eller grænser er direkte gennem FHA. Besøg den officielle hjemmeside eller ringe til et lokalt kontor for yderligere oplysninger.