Ferieboliger: udleje din ejendom Tips

Hvorfor leje din Feriehus?

Ferieboliger er stigende popularitet hvert år. Måske er du en Baby Boomer nærmer sig pensionsalderen og overvejer et hjem i en drøm placering. Måske har du arvet en familieferie hjem, som du vil beholde, men vil gerne modregne udgifter og supplement indkomst. Måske du ønsker investeringsejendomme, du kan leje mens man venter på ejendomsværdier at stige til fremtidig videresælge. Disse er blot nogle få scenarier, der lokker fast ejendom ejere til at sætte deres ejendom på ferieboliger ved ejer markedet.

Der er også skattefordele til ferie udlejning af ejendomme. De fleste ferie husejere kvalificere sig til de samme skattemæssige fordele traditionelle ejendom udlejere nyde. Nogle af de faktorer til forskning, når man overvejer at leje din ferie hjemme inkluderer:

· Hvor ofte vil du bruge din ferie hjemme? Personlig brug er begrænset, når hævder leje fradrag på din indkomstskat.

· Hvor ofte du ønsker at leje din ferie hjemme?

· Hvordan vil du få ordet ud om din ferie leje?

· Hvordan vil du håndtere logistikken i forespørgsler, bookinger, rengøring, vedligeholdelse og leje problemer?

Det betaler sig at konsultere en advokat med speciale i fast ejendom huslejer og en certificeret professionel revisor for at sikre, at du høste frugterne og minimere risikoen for udlejningsejendomme ejerskab.

Websteder til Annoncer Holiday Villa Rentals

Du kan være i stand til at føre en hest til truget, men man kan ikke tvinge den ned i halsen, hvis han ikke er tørstig. Det samme gælder for dig ferie ferie udlejning-du måske lykkes at føre potentielle lejere til din annoncering hjemmeside, men hvis du ikke lykkes i at udløse deres appetit for din ejendom, er de ikke kommer til at bide på den.

Loading dit websted med flatterende billeder og beskrivelser af din feriebolig, selv om en rigtig god idé, der ofte ikke er nok til at gøre det uimodståelig. Derudover, så prøv at skrive artikler om spændende ting i området omkring din ejendom. Rave om de bedste lokale restauranter, barer og hot spots, fortælle historier om vartegn og historiske aspekter, vælde om visninger enhver fysisk skønhed. Med andre ord, skrive artikler til at appellere til så mange forskellige målgrupper som muligt. Når du har udfyldt dine artikler, at de offentliggøres i ferie og rejser e-zines med forfatteren link (eller links indlejret i teksten), der fører tilbage til dit websted. Du vil blive overrasket over, hvor meget mere trafik, du får på dit websted!

Styrkelse en feriebolig websted

Giv din ferie udlejning en ordentlig photo shoot. Hvis du ønsker at udleje din plads, du ønsker at gøre det tiltrækkende for potentielle lejere. Afhængigt af placeringen af ​​din leje, er der en god chance for, at lejere vil shoppe online for et sted at bo i stedet for at rejse til deres feriemål forhånd at finde en. Annoncer din ejendom på et websted og tage flatterende billeder af din ejendom, som vil gøre det uimodståelig. Her er nogle tips, der vil hjælpe med at gøre din feriebolig skinne som en stjerne i fotos:

• Uanset ferien, tage billeder på solrige dage
• At give en hjemlig glød til et værelse, skal du slå stående lys / væglamper
• Hvis du har en pejs - tænde den
• Tag billeder af nice møbler og imponerende indretning
• Tag billeder af smukke vinduer eller balkon med udsigt
• Du må ikke tage billeder af mennesker i din Condo-du vil have lejere til at føle sig som dette kunne være et hjem for dem, ikke en andens ejendom

Ideer til at ombooke ferieboliger

Lure dine lejere tilbage i igen og igen. Hvis du laver dine lejere føler sig særligt, de er mere tilbøjelige til at udleje din ejendom igen. Prøv disse metoder:

• Fremstil varme følelser ved at efterlade et håndskrevet notat som "noget at huske dit ophold hos os"
• Send et kort med dit hus på det, tilskynde tidligere lejere til at skabe mere glade ferieminder
• Kontakt tidligere lejere minde dem, hvor meget de nød deres sidste ferie ophold
• Send e-mail på bestemte ferie tidspunkter af året (nytår, forår ferie, jul) minde lejere at ejendommen er til rådighed

Forberedelse Feriehus til udlejning

Før du udleje din ferie hjemme for første gang, bør du tage nogle skridt til at forberede dit hjem. For det første skal du fjerne alle værdigenstande fra dit hjem, der ikke kan erstattes. For eksempel, hvis du har en familie arvestykke, der er en af ​​en slags, du skal ikke holde det i en udlejningsejendom.

For det andet, bør du gå rundt i huset og bemærk eventuelle eksisterende skader. Vær grundig ved udfyldelsen skridt, fordi du skal bruge disse oplysninger senere, hvis der er en tvist. Tage så mange billede som muligt.

Dernæst skal du sørge for alle dine hjem behov for vedligeholdelse er opdaterede. Du ønsker ikke noget at gå galt vedligeholdelse klogt, når du har lejere i dit hjem. Sørg også for, at alle dine forsikringer er opdateret, hvis noget går galt.

Endelig bør du være forberedt på at holde gode og journaler for lejere. Ferieboliger til leje kan lejes dusinvis af gange om året, så du behøver at vide, hvem der var på hjemmet og hvor længe. Være alt parat til at holde omhyggelige optegnelser. Nogle strand ferieboliger efter ejer har så mange som 75 lejere hvert år!

Trin til at udleje din ferie hjemme

Ferie leje boliger kan være en god måde at tjene penge, hvis du kender de rigtige skridt til succes udleje dit fritidshus. For leje af ejer ferieboliger ikke leje sig selv. Men med lidt arbejde, kan du høste belønninger for lang tid!

1) Forbered dit fritidshus. Du skal sørge for din ferie hjem er ren, alle vedligeholdelsen er ajour og alle allerede eksisterende skader er noteret. Må ikke springe dette trin, eller andet, der kan give problemer ned linjen.

2) finde ud af din prisforlangende. Den nemmeste måde at gøre det på er at se på andre feriehuse i det samme område. Ved at bruge disse priser til grund, bør du være i stand til at komme med en pris for din ejendom.

3) Placer din registrering på VacationRentals.com hjemmeside. Når du placerer din registrerede enhed, vil potentielle lejere begynder at kontakte dig.

4) håndplukke de personer, du ønsker at leje ud til. Må ikke føler sig forpligtet til at udleje din ejendom til alle, der viser interesse. Det er din ret til at være choosey.

5) Vær klar til at justere din prisforlangende som tiden går. For eksempel har nogle Orlando ferieboliger efter ejer så den igangværende sats for ferieboliger i området dobbelt i så lidt som et år!

Bestemmelse Lejeprisen for din ejendom

Ved leje din udlejningsejendom, måske den største beslutning, du nødt til at gøre er, hvor meget du kommer til at opkræve. Hvis du er ny til processen, kan det virke som en uoverskuelig opgave at finde ud af præcis hvor meget du skal bede om.

Den første ting du skal forstå, er, at du som ejer er i stand til at ændre prisforlangende når du vil. Hvis din ejendom bliver efterspurgt, kan du hæve prisen til at udnytte. Hvis du har problemer med at finde kvalitet lejere, kan du sænke dit prisforlangende.

Til at begynde processen med at bestemme en rimelig leje pris for din ejendom, skal du kigge på andre ferie boliger til leje i det samme område. Det vil give dig en god idé om, hvad de skal bede om.

Når du starter, bør du nok fejle at bede om for meget. Du kan altid sænke prisen senere. Hvis du beder om for lidt ret off the bat, kan du få oversvømmet med lejere, der er klar over, at du undercharged.

Når du får hænge af det, leje af ejer ferieboliger er faktisk sjovt at styre. Det kræver lidt af hands-on arbejde, men arbejdet er let at lære og tager ikke meget tid.

Mest eftertragtede ferie destinationer

Med så mange ferie destinationer over hele verden, er det svært at regne ud, hvilke destinationer er de mest eftertragtede. Hvilke steder kan du forvente at have masser af interesserede lejere for en ferie hjem?

Hawaii
Med millioner af mennesker besøger Hawaii hvert år Hawaii feriehuse efter ejer er i meget høj efterspørgsel. Flere og flere mennesker, der besøger Hawaii foretrækker ferieboliger over mere tradition logi muligheder, såsom hoteller og resorts.

Florida
Hvis du ejer et sommerhus i Florida, bør du virkelig leje din ferie hjemme. Markedet for Florida Bolig ved ejeren er gennem taget. I mange dele af staten, at efterspørgslen langt opvejer udbuddet.

Europa
Mere end nogensinde er amerikanerne rejser til Europa for deres ferie. Stort set alle europæiske lande har besøgende fra USA, der er på ferie.

Las Vegas
Du kan ikke tænke på Las Vegas som et stort marked for ferieboliger men markedet i Vegas er vokset med en forbløffende hastighed. Hvis du ejer et andet hjem i Vegas, skal du være i stand til at gøre gode penge, hvis du beslutter dig for at leje den ud.

Beachfront Egenskaber
Hvis du ejer ejendom på stranden, chancerne er du kan nemt finde lejere til din ejendom. Især for foråret breakers, er strande rundt om i verden at se flere mennesker end i de foregående år.

Grunde til at bruge VacationRentals.com service

Den VacationRentals.com service er den smarteste valg, hvis du leje din ferie hjemme. Hvorfor skal du bruge VacationRentals.com service?

 • Alt du skal gøre er at indtaste dine kontaktoplysninger, detaljerne i din leje ejendom, og du er klar til at gå.
 • Håndplukke Lejere: Bare fordi nogen er villig til at betale, betyder ikke, du er nødt til at vælge den person. Du kan tale med potentielle lejere via e-mail eller telefon for at finde ud af, om de er rigtige for dig.
 • Lavpris: For mindre end $ 150 om året (bortset fra Florida ferieboliger efter ejer), kan du liste din ferie hjemme på hjemmesiden. Du behøver ikke længere at betale enorme summer for chancen for at lande et par lejere.
 • Penge tilbage garanti: Du har 30 dage til at afprøve tjenesten. Hvis du ikke er tilfreds eller anden grund, vil du få en fuld refusion. Med disse penge tilbage garanti, du bogstaveligt talt har intet at tabe.
 • Ingen skjulte gebyrer: Den eneste penge du betaler er din registrering gebyr. Det var det! Andre virksomheder vil opkræve dig en liste gebyr og derefter vil tilføje yderligere gebyrer ned linjen når notering ferie leje boliger. Det er ikke tilfældet med VacationRentals.com

Fremme tilbagevenden gæster og få henvisninger

Et af de ældste marketing selvfølgeligheder er, at virksomhedens succes afhænger af gentagne kunder og henvisninger fra glade kunder. Dette gælder også i verden af ​​ferielejeboliger.

Mange Feriehus lejere bliver årlige gæster, du kan regne med at vende tilbage til din ejendom år efter år. Forskningen viser også, at gentagne lejere er de gæster, du kan regne med at respektere og pleje din ferie hjemme.

 • Få at vide dine lejere. E-mail er en stor ressource, men upersonlig. Når det er muligt, at tale med potentielle gæster før deres ophold for at besvare spørgsmål og tilbyde tips.
 • Kontakt gæster under deres ophold for at sikre tilfredshed.
 • Send dem en tak kort umiddelbart efter deres ophold.
 • Opretholde en database over tidligere gæster og sende ferie hilsener eller et fødselsdagskort.
 • Send e-mail "tidligere gæster kun" tilbud fra tid til anden.
 • Anerkend tilbagevendende gæster med en lille gave på påskønnelse.

Når det kommer til henvisninger, statistikker viser, at selv salg professionel forsømmer at bede om henvisninger fra tilfredse kunder 95% af tiden. Alligevel henvisninger er af de mest kraftfulde markedsføring værktøjer. Giv on-site information om din ferie hjemme leje og tilskynde gæster til at dele dem med deres venner. Tilbyde incitamenter til henvisninger som en rabat på fremtidige huslejer for henvisninger.

Tiltrækning Off-sæson ferie Gæster

Peak eller højsæsonen ferie udlejning satser er de mest rentable tidspunkter for ferieboliger. Faktisk er mange ferieboliger efter ejer er i stand til at betale årlige leje udgifter og rydde en sund fortjeneste i et par måneder af højsæsonen. En tre-værelses ejerlejlighed kan leje for $ 3.000 om ugen i højsæsonen i Florida, mens lavsæsonen den igangværende sats kan kun være $ 1800 pr måned.

Når lavsæsonen ruller rundt, ikke opgive din markedsføring. Opdatere din hjemmeside directory lister med årstidens appeller som fotografier af smukke efterårsløv eller snedækkede bjerge og tips om årstidens lokale arrangementer. Dekorer din ferie hjemme leje med årstidens hånd såsom et fald krans eller juletræ. Hvis du ikke har en gas pejs, lager brænde til dine gæster.

Tjek din konkurrence. Hvad er de tilbyder at lokke off-season huslejer? Matche dem og gå den ekstra mil. Tilbyd off-season kampagner og særlige tilbud. Fremhæv yderligere off-season besparelser på områdets attraktioner og restauranter. Smart planlægning og en lille ekstra indsats kan slukke-sæson hjem huslejer i en sund tilføjelse til din årlige nederste linje i din ferie udlejning.

Forbedring Feriehus Care

Der er skrækhistorier om ejendom misbrug fra ferie lejere. Men der flere ting, du kan gøre for at fremme en bedre ejendom pleje fra din ferie hjemme lejere og forebyggende vedligeholdelse for at forbedre den daglige slitage på dit hjem.

Få et forspring i forbindelse med renovering og udsmykning, eller når der er behov for renovering. I stedet for at vælge den billigste, laveste kvalitet apparater og møbler, væg- og gulvbelægning, vælger høje eller kommercielle kvalitet valg, der er hård og nem pleje vil pay-off i det lange løb. For eksempel kan en selvrensende ovn er et must. Og i Florida beach feriehuse, flisegulve stå sin prøve af tid og sand bedre end gulvtæppet.

Hold en pålidelig handyman på opfordring til nødreparationer. Stock basale hjem reparation værktøjer til at tilskynde gæster til at løse deres egne små problemer. Ingen ferie hjemme leje bør ikke et stempel, en skruetrækker, moppe, kost og lommelygter. En fil af ejerens manualer til apparater og elektronik reducerer frustration og opfordrer gæster til at bruge dem ordentligt. Må ikke forsømme forebyggende vedligeholdelse. En røgalarm, kulilte detektor og brandslukkere er most.

Gentag huslejer og henvisninger vil lide, når ejendom begynder at se slidt og træt, eller hvis det ikke er ordentligt rengjort. De fleste ferie udlejning ejere planlægge nogle "nedetid" for reparationer og touch-up efter hver sæson.

Endelig sikre, at din lejeaftale er omfattende i håndteringen skader indskud, især hvis du leje til familier med børn eller kæledyr. Opfordre gæsterne til at bringe eventuelle problemer til din opmærksomhed og reagere prompte.

Små ting betyder meget i ferielejeboliger

Når din ferie hjem er fuldt møbleret bruger en "lidt ekstra for små ting", der betaler store afkast i fritidshus gentagne huslejer og henvisninger. Eksempler på lille hånd, der aldrig undlader at imponere nævnes:

 • En mappe med områdets guider, kort, menuer og rabatkuponer.
 • En kurv med mikrobølge popcorn og Granola barer.
 • En første-dag levering af kaffe og varm te.
 • En samling af dvd'er og cd'er eller kuponer til en gratis lokal leje.
 • En bogreol med romaner, paperbacks og guidebøger.
 • En liste over nødopkaldsnumre.
 • Stikprøver af toiletartikler.
 • En førstehjælpskasse.

Opretholde en checkliste over ekstramateriale og arrangere til udsætning med din rengøring.

Forbedre din ferie hjemme

Feriehus lejere ønsker, at alle de bekvemmeligheder i hjemmet ... og meget mere! Hvis du er ejer af en ferie udlejning, det betaler sig at investere i boligtekstiler din leje med ikke blot det grundlæggende, men med luksus hånd ikke fundet i den gennemsnitlige hjem. De fleste ferieboliger omfatter de sædvanlige store køkkenmaskiner, men hvad med de mange ekstra ligesom et sæt bar værktøjer, en kaffemølle, en blender eller ævle maker? Soveværelser og bade giver gode muligheder for at skille sig ud fra masserne. Forestil dig en seng draperet med romantisk netting, høj-count sengetøj og stablet højt med loppetjans puder. Stock badeværelse med store fluffy håndklæder, dekoratør rører og en velkommen sæt opskalere toiletartikler. Glem ikke udendørs! En gas grill på terrassen og en udendørs spiseplads omkring en pool eller varme karbad altid trække ros fra dine gæster. Og glem ikke at se på mulighederne for at gøre din ferie hjemme mere børnevenlige og kid-bevis, og lettere tilgængelig for fysisk-udfordret gæster.

Undersøgelse udsmykning og udendørs landskabspleje magasiner for idéer, der ville gøre dig sige "WOW" i et fritidshus. Spørg dine gæster til forslag eller forbedringer, som ville tilføre værdi til fremtidige ophold.

Et billede siger mere end tusind ord

Fotografier tilføjer øjeblikkelig appel til egenskaber. De fleste fritidshus lejere med at forhøre sig om ejendommen ikke markedsføres med fotografier. Giv din ferie udlejning en ordentlig photo shoot og friste potentielle gæster med flatterende fotografier.

 • Ferie leje fotografier bør omfatte ude og inde visninger af dit hjem.
 • Tag billeder udenfor på en solskinsdag på forskellige årstider. Hvis du har en ski leje, skal du sørge for, at dine billeder inkluderer sne scener.
 • For en varm og hyggelig indretning udseende, tænde bål i pejsen; tænde lys og åbne gardiner; placere friske blomster på bordene eller en skål med frisk frugt på et køkkenbord.
 • Visninger fotografi fra vinduerne i boligarealer og fra balkon eller gårdhave. Hvis du har en strand leje, fange surf rullende ind på en solrig dag, hvor stranden ikke er overfyldt.
 • Medtag fotografier af imponerende indretning, såsom en gourmet køkken, master badeværelse med have badekar / jacuzzi eller high-tech underholdningscenter.
 • Du må ikke tage billeder af mennesker i din lejlighed. Lad lejere forestille et hjem for sig selv, ikke en anden.

Forbedre Rental Property Listings

Internettet har revolutioneret ferie udlejning markedsføring. Konkurrencen for leje er stiv som tusindvis af nye ferieboliger efter ejer dukker op online hver uge. Det er vigtigt at skille sig ud fra mængden. Det betaler sig at gøre dit hjemmearbejde og kender din konkurrence. Brug lidt tid online søge Bolig ligner din ejendom. Bemærk hvad der appellerer til dig, og hvad slår du.

 • Vælg ord, der appellerer og få resultater, når der beskriver din ferie udlejning. Undgå over-brugt ord som Marketing eksperter foreslår at bruge ord, der appellerer til potentielle gæster grundlæggende behov og følelser som "store, smukke og bedst.": Ren, hyggelig, klassisk, traditionelle, luksuriøse, rummelige, privat, romantisk, indbydende og sikker / sikker. Selvfølgelig alles favorit ord er "gratis". Hvad kan du tilbyde af værdi for potentielle gæster, der er gratis?
 • Pin-point one-of-a-kind eller unikke aspekter af dit fritidshus.
 • Gør det nemt for potentielle gæster til at kontakte dig med spørgsmål eller problemer og svare på henvendelser så hurtigt som muligt. En forsinkelse af dage eller endda timer i at reagere på henvendelser normalt resulterer i mistede huslejer.

Fortsæt til tips om, hvordan du tilføjer øjeblikkelig appel til Deres ferieboliger med fotografier.

Marketing din Feriehus udlejning

Der er flere muligheder for at markedsføre ferieboliger ved ejer. Du kan liste din ejendom med en lokal ejendomsmægler administrationsselskab. Men vil du nødt til at opgive 20% -40% af leje til administrationsselskabet. Du kan oprette din egen ferie udlejning hjemmeside. Men medmindre du er en webmaster, bliver du nødt til at betale nogen til at oprette og vedligeholde dit websted og medmindre du også betale en web marketing selskab til at trække trafik til dit websted, vil du finde verden ikke slå en sti, bare fordi du er "på internettet." Eller du kan liste din ferie udlejning af ejer med en eller flere professionelle online Ferieboliger mapper.

For at finde en ferie udlejning bibliotek, søge online efter "ferie udlejning mapper" eller "feriehuse ved ejer." Se efter ferie udlejning mappe og udlejning websteder, der:

· Oplad et årligt gebyr i stedet for en leje procentdel.

· Tilbyde rabatter for flere ejendomme.

· Er brugervenlige for ejere og potentielle lejere.

· Lad 24/7 ændringer og muligheden for at uploade Billeder af ejendommen.

· Medtag tilgængelighed kalendere.

· Lad kontakt med potentielle lejere via e-mail og telefon.

· Udbudte referencer fra nuværende ferie boligejere.

· Feature sidevisning og e-mail sporing statistik.

· Sørg spam beskyttelse.

· Tillad dig at teste markedet med en gratis prøveperiode synlig og pengene tilbage prøveperiode garanti.

Succesfulde, lang tid ferie boligejere rådgive notering ferieboliger ved ejer med mindst tre forskellige online-mapper for maksimal eksponering.

Almindelige fejl i leje feriehuse

De mest almindelige fejl begået af feriehuse ved ejer er:

 • Ikke at have en finansiel "stødpude" til at håndtere tomgang og ejendomme op-Behold.
 • Undlade at opretholde ejendom i perfekt stand for peak leje cykler.
 • Ikke ansætte pålidelige rengøring og vedligeholdelse fagfolk.
 • Undlade at forske online ejendom notering muligheder.
 • Ikke forske leje priser og under-pricing eller over-pricing huslejer.
 • Ved hjælp af en dårligt skrevet lejeaftale.
 • Undlade at bære tilstrækkelig husejere / ansvarsforsikring.
 • Undervurdere betydningen af ​​leje faciliteter og ejendom ekstramateriale.
 • Forsømme opfølgning med lejere.

Gør dit hjemmearbejde. Omfattende forskning og sans for detaljer hjælp grundejere undgå fejl og vedligeholde succesrige leje track records.