Ferieboliger: Europæisk Ferieboliger Tips

Seværdigheder i Athen, Grækenland

Grækenland er et populært feriemål for folk fra hele verden. I Grækenland kan man udforske de historiske steder i Athen, opleve en sjov eventyr til de græske øer, eller tilbringe en romantisk ferie på den smukke strand. Du kan også gøre det hele!

Grækenland tilbyder kunst, kultur, arkitektur, lækre retter og fantastisk natteliv. Hvis du nyde vandet, kan du sejle, dykke eller deltage i en række andre former for vandsport.

Uanset hvad du planlægger at gøre i Grækenland, bør du begynde din rejse i Athen, hvor du kan se nogle af de mest fantastiske historiske steder i verden.

Start ved Akropolis. The Sacred Rock på Acropolis Hill var det sted for tilbedelse til gudinden Athena. Og senere, i den klassiske periode - tre meget betydningsfulde templer blev bygget der, tempel Nike, Erechtheion og naturligvis Parthenon.

Efter touring området, kan du også besøge Akropolis Museum for at se nogle af de mange udgravede genstande fra sitet.

Mens der i Athen, er der mange andre attraktioner, som ikke bør gå glip af.

Agora
Her kan du besøge ruinerne af mange vigtige templer og monumenter, herunder Apollon-templet, den Stoa af Zeus og templet Hefaistos, blandt andre.

Den Plaka
Denne labyrint af smalle gader og stræder er en hub, hvor du kan finde nogle af de bedste souvenirs og smykker i hele Grækenland.

Monastiraki Loppemarked
Om søndagen er det loppemarked summer af aktivitet. Torvet er århundreder gamle og mængde og udvalg af varer til rådighed er forbløffende.

Lykavittos Hill
Tage en time vandretur op til det højeste punkt i Athen. Her kan du nyde en betagende udsigt over hele byen, og samtidig have en drink på cafe terrasse på toppen. Hvis du ikke ønsker at vandre, kan du tage en taxa i stedet.

Når du besøger Athen, kan du vælge fra en bred vifte af europæiske ferieboliger, herunder lejlighed, villa eller hjem huslejer.

Europa ferie Directories

Store europæiske ferie udlejning mapper omfatter boliger, ejerlejligheder, villaer, lejligheder, og slotte til leje direkte fra ejerne (alle kommer med komplet faciliteter).

Europa tilbyder også fremragende krydstogt feriepakker hele Frankrig, Holland, England, Irland og Skotland. Se online for ruter, priser og reservationer.

Med hensyn til told, på de fleste havne og lufthavne er der grønne og røde kanaler:

• Brug den grønne kanal, hvis du har noget at erklære
• Den røde kanal, hvis du gør, eller hvis du er i tvivl om importrestriktioner

* Vær god - være ærlige - eller du kan finde dig selv i varmt vand!

En festlig Italien ferie.

Italien ferieboliger (herunder villaer og hoteller placeret overalt nedenstående bjergbyer) vært mange spændende arrangementer! Sørg for at tjekke disse ud:

• I byen Veneto, så tjek den menneskelige skakspil
• Umbrien har et lys løb og udklædte procession bare for børnene
• Toscana fejrer Pinocchio fødselsdag

Hvis du planlægger at bruge en cykel for at komme rundt på din ferie, og er bekymret for den fysiske udfordring af det, skal du ikke være. Bare gå i dit eget tempo, slappe af og nyde kulturen - peddling om vil være en leg!

Frankrig Vacation Information

Frankrig ferie udlejning inkluderet over 3000 boliger og priserne er så lave som 34 £ daglig eller £ 225 per uge (pounds skal konverteres). Ønsker at gå til en stor plads i Frankrig? Tjek Loire Valley (placeret nær slotte, vingårde, middelalderlige byer og landsbyer).

Loire-dalen prale imponerende idyllisk 18. århundrede fransk arkitektur. Familier med børn tage ferie i løbet af juli / august skoleferierne, som også når den franske tage deres ferie, så book tidligt!

* E-mail en booking forespørgsel direkte til etableringen for at tjekke ledighed. Reager på svaret bare at sige tak eller du havde en ændring af planer.

Reservation af en europæisk Vacation den på nettet

For at reservere et europæisk ferie udlejning på nettet, kan du leje fra en lokal Ejeren eller ejer, der bare kunne være i dit eget land. Leje fra et europæisk ejer er vanskeligt. Ofte oversøiske ejere vil kræve et depositum på hans bankkonto, og det kan være dyrt for begge parter. Leje fra en person i dit eget land er lettest.

Hvis du går i udlandet, pakke letvægts uldne og bomuld tøj om sommeren og tykkere uld trøjer eller jakke til forår og efterår. Indendørs bygning temperaturer er lavere end i USA og Canada.

* Pak en regnfrakke og trøjer til alle årstider og behagelige sko til sightseeing.

Irland Vacation Overnatningssteder

Self-catering Irland ferieboliger omfatter mindre stråtækte huse, store ejendom hytter, herregårde og endda slotte! Check ind i Shannon flodmundingen fra toppen af ​​Clare bakker - det er betagende!

Husk du skal bruge dit pas og kørekort til biludlejning. Amerikanske og canadiske besøgende behøver ikke et visum. Hvis du ønsker en virkelig ubekymret ferie, overveje at tage en forsikring på dine vigtigste ejendele. På den måde vil du ikke nødt til at græde over spildt mælk eller tabte ejendele!

Rejser til Historic England

Tag en tur gennem det engelske landskab eller tilbringe dine dage på museer og gallerier i byområder byer for at lære om den enorme kultur og historie England. Du kan besøge hjem betydelige personer i engelsk historie, herunder William Shakespeare, beundre det vidunderlige i gamle Stonehenge, og tage i den smukke arkitektur på Oxford University, Englands ældste universitet.

De mest interessante historiske steder i England kan være i London.

Tower of London
Beliggende på den nordlige bred af floden Themsen, Tower of London er en af ​​de mest genkendelige historiske seværdigheder i byen. Siden 1303 har Tower været hjemsted for kronjuvelerne i Det Forenede Kongerige. Gennem historien, Tower of London tjente som en fæstning, fængsel, Kongeslottet arsenal og endda en zoologisk have!

St. Pauls Cathedral
Denne bygning er en af ​​de mest besøgte steder i hele England. Den nuværende bygning kan dateres tilbage til det 17. århundrede, men flere andre St. Pauls katedraler eksisterede inden.

Westminster Abbey
Denne gotiske kirke i Westminster, London er den traditionelle sted for kroningen og nedgravning af engelske monarker.

Mange ferieboliger i Europa er tilgængelige, herunder ferielejligheder, hus leje, Condo leje og andre udlejningsejendomme i hele England. Du vil nyde dit privatliv og alle de faciliteter på disse vidunderlige ferieboliger.

Besøger Schweiz

Schweiz er kendt for nogle af de bedste skiløb i verden. Men der er mange flere sjove aktiviteter, du vil nyde i Schweiz. Du kan tage en varm luft ballon tur over Lake Geneva, nyde en romantisk hestetrukken kane tur gennem landskabet, eller tilbringe dagen på shopping i den gamle bydel i Bern.

For dem, der elsker udendørs, skiløb, snowboarding, kælkning og isklatring er populære i hele landet.

Hvis du elsker at cykel, det østlige Schweiz landskab er ideelt med sine mange stier. For kunst, historie og kultur, ikke glip af klostrene i hele den centrale del af landet.

Landet er malerisk med sine alpine landskab, smukke søer og vidunderlige bjerghytter.

Hvis du besøger Schweiz, bringe en stor ordbog! I Zürich, tysk er den mest almindelige sprog, mens i Genève, det er fransk. Hvis du leder til Lugano og den sydlige del af Schweiz, bør du børste op på din italiensk.

Schweiz anses for meget sikkert land, men du bør tage de samme forholdsregler som du gør besøger et andet land. Må ikke bære en masse kontanter med dig. Efterlad din dyre smykker derhjemme. Og være opmærksom i overfyldte områder, især om natten.

Mens der i Schweiz, bestille dine europæiske ferielejeboliger på en schweizisk chalet, villa, hus eller lejlighed. Disse boliger vil tillade dig at have de bekvemmeligheder i hjemmet og varierer i pris fra den overkommelige til det luksuriøse.

Tilbringe din ferie i Madrid

Madrid, hovedstaden i Spanien, er beliggende i centrum af Castillian sletten i midten af ​​halvøen. Med en befolkning på over tre millioner mennesker, Madrid har rig kultur og et pulserende natteliv.

Når du planlægger en ferie til tur til Madrid, kan du nyde dit ophold ved at bestille en europæisk lejlighed leje i Madrid. Disse møblerede lejligheder er bekvemme beliggenhed nær alle attraktioner og aktiviteter i Madrid og give mange af de bekvemmeligheder i hjemmet.

Om dagen Madrid er et kulturelt samlingspunkt. Du vil nyde den malerier, skulptur og arkitektur af lokale museer, gallerier og historiske seværdigheder. Du kan tage en guidet tur gennem byen eller vove sig ud på egen hånd.

Hvis du ikke kender spansk, bære en ordbog med dig og forsøge at samle op på de almindelige sætninger, du får brug langs dine rejser.

Koncentreret omkring Madrids Plaza Mayor, vil du finde et væld af forretninger og butikker, der sælger modetøj, home decor og gaveartikler. Og gå ikke glip af de mange traditionelle udendørs markeder i Madrid.

Kig efter skjulte skatte, herunder bøger, kunst og samlerobjekter på Rastro - den mest berømte af disse markeder. Den Rastro ligger Plaza de Cascorro, La Latina og Embajadores gaden. Bare spørg nogen, og de vil være i stand til at henvise dig til Rastro.

En af de bedste ting ved Madrid er mad! Selvom nogle vil sige, at Madrid ikke har sin egen køkken, men snarere en blanding af fødevarer fra andre kulturer, er der nogle traditionelle fødevarer i Madrid. Cocido Madrileno er en gryderet, der indeholder kikærter, grøntsager og kød. Det er ganske lækkert. Husk på, at mange restauranter i Madrid ikke engang åben indtil efter 8:00

Om natten, Madrid kommer en live med barer, pubber, natklubber og hele natten caféer. Der er aldrig mangel på natlig aktivitet i den livlige hovedstad Madrid.

Travel Tips til nyde din ferie til Frankrig

Selvom mange amerikanere tror franske er uhøfligt, Frankrig er faktisk et dejligt sted at tilbringe din europæiske ferie.

Som besøgende til Frankrig, bør du gøre en indsats for at lære lidt af sproget. Lær nogle grundlæggende sætninger, såsom "Hello", "Goodbye", "Please," "Tak," og "Hvor er badeværelset?"

Ved at bruge almindelig høflighed og hilsen mennesker du møder, vil du være at vise en vis respekt for den franske og finde deres folk til at være meget behageligt og hjælpsomme. Altid bære en fransk ordbog med dig, hvis du fare vild, har brug for hjælp i en nødsituation eller ønsker at bestille noget fra en menu.

Hvis du vil køre i Frankrig, kan det være forvirrende at behandle alle de rundkørsler. Udlejningsbiler er også meget dyrt i Frankrig. Men der er flere andre metoder til transport at få dig, hvor du har brug for at gå med lethed.

Du kan få mellem Frankrig og andre europæiske byer med tog. For eksempel rejser toget Eurostar fra Paris til London i omkring tre timer. Der er også tog i landet i Frankrig, samt Paris Metro subway system - en af ​​de mest effektive former for offentlige transit i verden. Til korte ture, bare tage taxa, som er rigeligt i de større franske byer.

Når du planlægger din tur til Frankrig, bog en europæisk ferie leje for alle de bekvemmeligheder i hjemmet. Du kan vælge fra europæiske lejlighed huslejer, europæiske hjem huslejer, eller europæiske Villa huslejer. For luksus indkvartering, skal du vælge en af ​​de hundredvis af villaer, hytter og bed and breakfast inns rundt omkring i landet.

Typer af europæiske ferieboliger

Når du planlægger en tur til Europa, vil du opdage, at der er mange typer af europæiske ferieboliger at vælge imellem. Uanset om du er en universitetsstuderende tilbringe din sommer i udlandet, et nygift par på din bryllupsrejse eller en familie at planlægge din drøm ferie til Europa, skal du vælge en af ​​disse europæiske ferieboliger, og du er sikker på at nyde dit ophold.

Europa House Rentals
Hvis du vil have alle de bekvemmeligheder i hjemmet mens du er på ferie, overveje en europæisk feriehus. Disse fuldt møblerede huse kan tilbyder alle de bekvemmeligheder i hjemmet, herunder privatlivets fred, kabel-tv, vaskemaskine og tørretumbler, telefon og meget mere.

Europæiske Villa Rentals
For en luksus ferie udlejning, Europa tilbyder en bred vifte af villaer. Uanset om du er interesseret i en europæisk villa leje i Toscana, Irland, Frankrig og en række andre destinationer i hele Europa, kan du finde det her.

Europæiske Apartment Rentals
En overkommelig mulighed, når du besøger Europa er at leje en lejlighed. Selvom ikke så ekspansiv som et hus eller villa et europæisk ferielejlighed, tilbyder møblerede værelser, herunder et fuldt udstyret køkken, til en rimelig pris.

Yderligere ferieboliger Europa
Andre typer af ferieboliger i Europa omfatter bed and breakfast kroer, hytter og dobbelthuse.

Optimering af din europæiske Vacation Rental

En af de største fornøjelser af ferier huslejer er mulighed for at få at vide det land, du besøger, og opbygge relationer med de mennesker. I modsætning til en hurtig flugt, bor du et stykke tid. Få mest ud af din tid ved at nedsænke dig selv i smagen af ​​din destination.

Gør must-see og must-dos på din rejse listen. Derefter bremse og bruge lidt tid fra den slagne vej. Der er mange specielle rejse øjeblikke, der vil bo i dit hjerte og sind længe efter monumenter og museer fusionerer og sløring. Slap af på en fortovscafé og se verden gå forbi. Nyde en solnedgang eller solopgang. Tal med lokalbefolkningen og lære, hvad de kan lide bedst om deres verden. Vær åben for spontane erfaringer og serendipity.

Tag ny viden med hjem. Deltag lokale festivaler, udstillinger, forestillinger eller et foredrag på et lokalt universitet. Book et sprog, madlavning eller keramik klasse. Hver gang du øve dine nye færdigheder, vil du huske, hvor du har lært det. Tilbring en eftermiddag med vintner på en lokal vingård på din Italien ferie udlejning. Tilmeld dig for ski lektioner eller oplev hvordan schweiziske ure er lavet på din Schweiz ferie udlejning. Lær kunsten at gøre specialitet pølser på din Tyskland ferie udlejning. Internettet er fyldt med muligheder for unikke oplevelser i hele verden.

En rejse tidsskrift er den bedste souvenir af din europæiske ferie udlejning oplevelse. Minder falme hurtigt. Skrivning af en rejse tidsskrift tillader dig at spore, genopleve og dele din rejse i mange år fremover. Hold din journal og pen lige ved hånden. Optag interessante fakta og ressourcer. Capture indtryk og følelser i verden omkring dig. Skriv om interessante mennesker du møder. Din rejse tidsskrift kunne blive en rejse bog!

Børste på Holiday Rental Etikette

Vi lever i en vidunderligt forskelligartet verden og en af ​​de største fordele ved rejser er mulighed for at opleve forskellige kulturer og livsstile. Ingen kan lide at blive stereotypt som en "tarvelige turist." Men rejsende, der er høflig, tålmodig og behagelig hjemme sommetider opfører sig og kjole i måder, der er upassende og stødende i andre kulturer. Brug disse tips til at bane vejen for glatte internationale forbindelser mens opholder sig i din feriebolig.

  • Mens du forskning hvor man kan bo, spise og sightsee på din destination, omfatter forskning i sædvaner og kulturelle følsomheder.
  • Rejs med et åbent sind og et åbent hjerte. Forvent ikke tingene til at være den måde, de er "hjemme". Embrace forskelle og lære af dem.
  • Alt er sjældent perfekt ... hjemme eller i udlandet. Når problemerne dukker op, holde din cool og sans for humor. Takt og diplomati trumf sarkasme og overlegenhed hver gang.
  • Køb en lille parlør og lære et par ord og sætninger på det sprog, din destination. Nogle eksempler på centrale ord / sætninger kan nævnes: venligst, tak, goddag, farvel, nødsituation, har brug for hjælp og Hvor er ...?
  • Husk, at din europæiske ferie udlejning vært er ikke din tjener eller concierge. De kan hjælpe med at løse problemer med din feriebolig, men de er ikke turistguider eller ærinde løbere.
  • Undgå at diskutere politik, andre kontroversielle emner eller kritisere det land i samtale med din feriebolig vært og lokale beboere.
  • Tag et par små gaver til at udtrykke påskønnelse til dem, der hjælper dig på vej.

Tyskland Ferieboliger

Tyskland tilbyder rejsende en spændende blanding af gamle og nye kulturelle attraktioner og livlige festivaler befæstet af uforglemmelige fødevarer, øl og vin. Tyskland ferieboliger falder i tre forskellige kategorier. Føl dig hjemme i midten af ​​handlingen i en lejlighed eller hus i byer som Berlin, München, Stuttgart eller Frankfurt. Eller flygte byen skarer til en stor villa, storslåede slot eller simpel gård sommerhus på landet.

Tyskland er synonymt med Oktoberfest i München. Prøve din andel af over 5.000 øl ledsaget af specialkemikalier pølser, Weiner schnitzel og dekadent Schwarzwald Cake. Glem kalorierne. De er værd at hver bid! Ikke en øl elsker? Tretten regioner i Tyskland vokser druer til prisbelønnede vine. Du vil ikke blive smidt ud af partiet, hvis du rejser en skål med en god tysk vin. Hvis du ønsker at deltage den største fest af året, planlægge. Gør dine reservationer for en Tyskland ferie udlejning mindst et år i forvejen.

Italien Ferieboliger

Pak og bosætte sig i et Italien ferie udlejning; den perfekte base for at udforske denne varme og venlige land ved at leje bil eller tog. Ferieboliger køre farveskala fra enkle og rustikke til grand og luksuriøse. Der er ingen dikkedarer et-værelses lejligheder på $ 500 per uge, grand ti-værelses villaer i Toscana for $ 5000 eller mere om ugen og alt derimellem. Blive så længe som muligt, fordi fra bjergene til den forrevne kystlinje er der mange vidunderlige seværdigheder og aktiviteter, du vil ikke ønsker at gå glip af.

Skiløbere er tiltrukket af Aosta-dalen med flest bjerge i Italien. Milano er mode og bilindustrien center. Genoplive romance med en gondol tur i Venedig, udforske maritime kulturarv eller tilbringe en eftermiddag sipping kølet Prosecco og kigge på mennesker i Piazza San Marco. Tag et foto på det skæve tårn i Pisa i Toscana og fortsætte til Firenze, hovedstaden i Toscana. Gå ikke glip af Uffizi Gallery, en af ​​verdens mest berømte museer. On til Rom for at gøre et ønske på Trevi-fontænen, stå i ærefrygt på Vatikanstaten og høre ekkoer af historien på Colosseum. Sydpå, føle kulde se Mt. Vesuv øgende over uskyldigt over ruinerne af Pompeji. Fejre en dag i Napoli og hop over til Sicilien for en nærbillede af Mt. Etna.

Et besøg i Italien er aldrig nok. I stedet for at sige "arriverderci," du vil planlægning en tilbagesendelse besøg, selvom du fløj din vej hjem.

Schweiz Ferieboliger

Schweiz ferieboliger tilbyde et stort udvalg af omhyggeligt rene, komfortable og charmerende ferieboliger i utroligt naturskønne steder. Forestil majestætiske snedækkede bjerge tårner sig op over krystalklare søer. Vælg mellem hyggelige studios, charmerende hytter, skihytter og store villaer. En Schweiz ferie udlejning er den perfekte base for at udforske seværdighederne i byer som Bern, Interlaken, Luzerne, Zürich og Geneve. Give tid til at nyde de venlige folk og ude i landsbyer med spændende navne som Meiringen, Grindelwald og Lauterbrunnen.

Forestil dig en rummelig schweizisk Ski Lodge, en time fra Zürich med tog, der ligger på skråninger med en fantastisk udsigt over Alperne. Der er endeløse aktiviteter ved dag og ved nat. Sne barer og skihytter skabe en afslappet og omgængelig atmosfære. Den vigtigste lodge (sover 6-8 gæster) består af tre soveværelser, et stort badeværelse, fuldt udstyret køkken, centralvarme, tv, trådløst internet og masser af faciliteter. Højsæson leje satser for intervallet fra $ 265- $ 325 per nat. Off-sæson satser er så lavt som $ 135 per nat og nyde sommer vandreture, cykling, svømning, windsurfing og shopping. Fristet? Planlægge. De fleste Schweiz ferieboliger er booket seks måneder forinden.

At komme rundt på et Europa Vacation

I større byer som Rom, Paris, Zürich eller Berlin, en udlejningsbil er en hindring mere end en hjælp. Lokal transport er rigeligt, billigt og sikkert. For eksempel i Paris er du aldrig mere end 550 meter fra en metrostation og ridning metroen er en kulturel oplevelse. Entertainere træde på tog med violiner eller harmonikaer, udføre, passerer hat og træde ud på det næste stop. I hele Europa er det nemt at reservere lokale ture eller leje en privat vejledning for sight-seeing. Dobbeltdækker, hop-on / hop-off tour busser også tæppe større byer gør det let at markere de must-see seværdigheder på din rejse listen.

Men når opholder sig i et Europa ferie leje for en længere periode, og udforske landskabet, en udlejningsbil bliver en nødvendighed. Research International huslejer og kørselsforhold krav og betingelser, før de forlader til din destination. De fleste større amerikanske biludlejningsselskaber har internationale kontorer. AutoEurope er også en pålidelig kilde til at sammenligne internationale biludlejningsfirmaer priser og vilkår. Medmindre dit kreditkortselskab tilbyder billeje dækning, bliver du nødt til at købe forsikring. Check med American Automobile Association (AAA), før de forlader USA til at ansøge om en international førerens Permit (IDP). IDP er en oversættelse af dit kørekort og er påkrævet ved lov i mange europæiske lande.

Endelig pak dine mest travesko. Europæiske byer og landsbyer er lavet til fods. Det er god motion og den bedste måde at lære at kende og værdsætte din destination.

Spørgsmål til Spørg Om ferieboliger

Rejsende i Nordamerika tager for givet, at indkvartering kommer med alle mulige moderne bekvemmelighed. Når opholder sig i ferieboliger det betaler sig at stille spørgsmål for at undgå skuffelse. Her er et par vigtige spørgsmål at stille din vært, før du bestiller:

· Hvad kommer med ferieudlejning? De fleste ferieboliger er udstyret med sengetøj og grundlæggende køkken gear som tallerkener, bestik, gryder og pander. Opvaskemaskiner og mikrobølgeovn er sjældne, undtagen i luksus villaer og indre by moderne lejligheder. Og, husholdningsartikler hæfteklammer og forsyninger (herunder toiletpapir) er ofte ikke givet. Vær parat til at gøre en hurtig indkøbsliste og hoved for markedet ved ankomst eller spørge, om leverancer kan præ-lager for et gebyr.

· Er der aircondition / centralvarme / pejse? Mange europæiske ferieboliger, især på landet, har ingen aircondition. Undtagen i højden af ​​sommeren, er dette ikke et problem. Tykke stenmure villaer og sommerhuse og land briser holder i døren klima behageligt

· Er der telefon / TV / internet adgang? I byen, Internet caféer er rigeligt. Ferie leje telefoner er knappe, særligt uden for byen. Overveje at leje eller købe en international mobiltelefon til at holde kontakten. Nogle huslejer har satellit-tv, men tv-junkier kan have til at finde andre kilder til underholdning.

· Når var fotografier og faciliteter, der er opført på Hjemmesiden sidst opdateret? Hvis notering er år, kan møblering være Lurvet og bekvemmeligheder kan være forældet.

· Hvor langt væk er de lokale markeder / butikker? En morgentur til den lokale landsby markedsplads er en underholdende og uddannelsesmæssige del af den europæiske ferieudlejning oplevelse.

· Er der en 24-timers engelsk-talende kontakt i tilfælde af en nødsituation? Vide, hvor man ringe til, hvis et rør brister eller en tandpine eller mavepine strejker i midt om natten. (Tjek din sygesikring eller rejseforsikring for fordringer procedurer og assistance i udlandet.)

Må ikke antage noget om en ferie udlejning i ind- eller udland. Læs det med småt på lejekontrakter før booking. Stil spørgsmål og tage rigelige noter!

Når du reserverer en feriebolig

Hvis det er muligt, planlægge din europæiske ferie rejse baseret på årstidens vejr og sæsonbestemte priser. Sommeren over store dele af det sydlige Europa er kvælende. Destinationer er overfyldt og ferie leje satser er de højeste. Winters, især i Nordeuropa, kan være barske begrænsende udendørs aktiviteter.

Undgå rejse i højsæsonen, når ferie leje satser er højest. Dette betyder ikke kun rejser til Italien i kvælende August eller Tyskland
i frigid januar. Planlæg din europæiske ferie leje for nippet eller
skulder sæson; lige før eller lige efter højsæsonen. Spørg
Sommerhusudlejning af bureau eller ejeren, når sæsonbestemte priser ændrer sig. Selvom
de fleste europæere booker deres ferier Rentals A kommende år og ofte
vender tilbage til det samme sted hvert år, hvis din rejsedato er
fleksibel, kigge efter sidste-øjebliks-ferie udlejning byder med besparelser på
30% eller mere.

Med fremkomsten af ​​euroen, har valutakurserne gjort ferieboliger i store dele af Europa dyrere. Lande i øjeblikket bruger euroen omfatter de 12 medlemmer af Den Europæiske Union: Østrig, Belgien, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Irland, Italien, Luxembourg, Holland, Portugal og Spanien. Men der er måder at spare penge på sommerhusudlejning selv i disse lande.

Generelt hyppigste rejsende enige om, at maj og juni, september og oktober er optimale rejse måneder meste af Europa vejrmæssigt og budget-wise.

Finde en europæisk Vacation Rental

Internettet er fyldt med europæiske ferie leje muligheder. Du kan leje direkte fra ejendommens ejer eller gennem et bureau med speciale i ferieboliger. For eksempel vil en Google-søgning på "Italien Bolig" er et godt udgangspunkt. Følg links til top-rated ferie udlejning agenturer og reklame sponsorer. Besøge hjemmesider og studere de tilgængelige egenskaber. De fleste udlejningsbureau Websites har omfattende detaljer om ejendommen, billeder og kontaktoplysninger. Opret en fil af ferie huslejer, der vække din interesse. Lav en liste over spørgsmål og ferie udlejning must-haves. Kontakt ejeren eller udlejningsbureau for mere information.

Et velrenommeret Sommerhusudlejning af bureau sparer tid og frustration. Førende bureauer kræver, at ferieboliger mødes agentur standarder og give sikkerhed for, at der vil være nogen til at hjælpe dig med spørgsmål og problemer. Nogle agenturer håndterer Bolig og rejse detaljer; andre link leje anmodninger direkte til ejeren for booking og rejsende skal håndtere deres egne rejser detaljer. Sammenligne tilbud, leje restriktioner og afbestillingsregler fra flere ferie udlejning agenturer inden endelig booking beslutning.

Selvfølgelig er den ideelle måde at finde en europæisk ferie udlejning er en anbefaling fra en erfaren rejsende, der har "været der - gjort det." Hvis man ikke ved, hvem de skal spørge, udvide din forskning til at rejse websteder med personlige rejse anmeldelser og fora, hvor du kan spørge andre rejsende til ferielejlighed henstillinger og alle om fornøjelser og faldgruber på din destination.

Grundlæggende om europæiske ferieboliger

I USA, ferieboliger typisk tale om sommerhuse eller ejerlejligheder i de større byer eller ferieområder. I Europa ferieboliger henvises til (på engelsk) som selvforplejning huslejer, ferie huslejer, ferie villaer og sommerhuse eller hytter. De findes i byerne og på landet, ofte på arbejde gårde eller vinmarker.

Der er mange fordele ved at bo i en feriebolig. De fleste europæiske destinationer i en uge, et afslappet ophold, der giver dig mulighed for at komme til "kender" landet. Din ferie leje lejlighed eller villa bliver en base for at udforske naturen ved at leje bil eller tog. Hotelværelser meste af Europa har tendens til at være lille. En ferie udlejning villa eller lejlighed tilbyder plads og privatliv. Picture forberede din egen picnic frokost eller besøge de lokale markeder, forbereder middag og spise al fresco villaens vingård eller haven. Nogle op-skala egenskaber kommer med de tjenester af en kok eller butler eller du måske ønsker at inkludere en kok eller husholderske i dit rejsebudget. Hvilken luksus!

I flip side, de europæiske ferieboliger er ikke for alle. Bortset fra de mest luksuriøse godser frekventeres af de rige og berømte, der er mere arbejde at gøre. Mindre forkælelse. Ingen daglig rengøring. Ingen midnat roomservice. Medmindre du er komfortabel at køre en leje bil eller der er lokale tog eller bus transport, kan landskabet ferieboliger være langt fra must-see byens seværdigheder og natteliv. Selvom ferieboliger typisk koster mindre per dag end et hotel, de fleste kræver 50% af lejen på tidspunktet for booking og det fulde beløb af leje en måned eller mere før ankomst. Hvis du skal annullere, restitutioner er sjældne. (Beskyt din investering med rejseforsikring!) Endelig er der nogle rejsende intimideret af logistikken i ferieboliger og frygt "begår en fejl." Det betaler sig at gøre dit hjemmearbejde, når det gælder om at finde og vælge den bedste ferie leje for dine personlige prioriteringer .

Unikke Flyrejser

Vov at være anderledes. Hvis du keder dig med de sædvanlige sommerhusudlejning (villaer, ejerlejligheder, lejligheder, etc.), få ​​fat i din honning og udforske utraditionel ferie ferie udlejning muligheder i fjerne lande.

Snag en skihytte i bjergene i Schweiz eller Norge, nyde en gård i England eller Frankrig, eller putte med din primære squeeze i et romantisk bed and breakfast i Østrig eller Tyskland.

Vær forberedt på det værste, når de flyver internationalt mistet bagage kan være et mareridt, når du er langt hjemmefra. Hvis det er muligt carry på fornødenheder (skift af tøj, toiletartikler, etc.). Det er også en rigtig god idé at handle en komplet outfit med din rejsekammerat når pakning (således at hver af jer har pakket en eventuel ændring af tøj for den anden).