Ferieboliger: Caribisk Ferieboliger Tips

Caribbean Towns

Caribbean byer er fyldt med herlige arkitektur aromatiseret ved deres britiske, hollandsk, spansk, amerikansk, fransk eller dansk kulturarv. Capitals såsom Santo Domingo er bygget lige ret for walking / taler tours. Og der er endda en række af toldfrie butikker til at forbedre den caribiske familieferie.

Efter en grand tid på øerne er souvenir tid huske dog, at der er brugerdefinerede regler og selvfølgelig grænser, så du ikke kan være grådige. Hver returnering person (over 19 år) kan tage tilbage: 2 liter alkohol, 200 cigaretter (eller 250 g tobak), 60 ml parfume, og op til 145 dollars værd af andre varer!

Caribean Ferieboliger Omgivelser

Uanset om det er en usædvanlig privat villa, et tredobbelt stjernet hotel, eller at særlige Caribien ferie udlejning, sparke tilbage og nyde solrige dage, lune nætter og varme caribiske farvande. Herlig udsigt over hvide sandstrande og tropiske frugttræer vil hilse dine øjne og genopfriske din trætte sjæl! Der er strande at appellere til bare om nogen. Bare et par typer omfatter familie strande, nøgen strande og religiøse strande.

Hvis kvaliteten er, hvad du tørster, kigge efter en caribiske strand, der blev tildelt en Caribien Blå Flag strand-baseret på overholdelse af 24 kriterier, der dækker følgende aspekter:

• Vandkvalitet
• miljøundervisning og information
• Miljøledelse
• Sikkerhed og Services

Caribbean Family Vacation

Vil du have en dejlig Caribien familie ferie på et luksuriøst hotel eller top kvalitet ejerlejlighed og stadig få fantastisk værdi ud dine penge? Prøv en altomfattende resort, hvor indkvartering, måltider, fast-packed børn aktiviteter, og flere er samlet i én pris. Der er meget at nyde, se og gøre!

* Spørg dig hotel eller ty om aktiviteter for børnene. Nogle har overvåget aktiviteter som bordtennis, svømning, snorkling, se film og mange andre ø typen aktiviteter for at underholde dem. Og, afhente en engangs kamera, så de kan gøre der egne erindringer!

Caribiske rejsereklamer Klubber

Nogle resorts tilbyder getaways til en overkommelig pris i nogle af de smukkeste caribiske pletter. Disse "klubber" give Caribien ferie udlejning samt vandsport, spisning, drikkevarer, underholdning og fritidsaktiviteter.

Resorts kræver normalt, at en rejsende BE16 år eller ældre. Afhængigt af hvilken ø du clubbing, vejret varierer fra pragtfulde til dystre som de lave sæsoner er tilbøjelige til uvejr. Med andre ord, være opmærksom, hvis du planlægger på solbadning. Kig på øens prognose første regn er ikke lig tan!

Caribien ferie udlejning på internettet

Caribien ferie huslejer kan findes ved at surfe på internettet og lokalisering organer, der bistår i udlejning af villaer, hoteller eller andre overnatningssteder, der bedst passer til dine planer. Desuden finder de den øverste rabat flybillet, biludlejning og andre altomfattende pakke tilbud. Ønsker du at byde på en rejse auktion? Vær opmærksom på følgende tips:

• Tjek flere Internet auktionssider
• Læs pakkebeskrivelsen grundigt
• Hold godt øje med frist og tid
• Log på ofte at se udbudsprocessen
• Omkring 10 minutter før lukketid, ophold med det og deaktivere auto-bud
• Undgå at blive lullet ind i en følelse af sikkerhed (en anden er sandsynligvis venter i sidste øjeblik også)

Nu - vinder dette bud og pakke kufferten!

Belize i Caribean

Caribien ferievilla i Belize er så tæt på himlen som du kan få i Vestindien med fantastisk natur, et tropisk klima, og aldrig slutter aktiviteter, herunder:

• Snorkeling i crystal vand
• Fugletur
• At studere de lokale aber
• Touring (Ambergris Caye til Lamanai med Maya ruiner)

Snorkeling er en spændende måde at se livet i havet! Ingen særlige færdigheder er nødvendige, og ingen anstrengelse bruges til at bo en flyder (din krop er naturligt stigende, selv liggende med forsiden nedad i vandet, mens vejrtrækning gennem en snorke) l. Ikke-svømmere ved hjælp af en redningsvest kan snorkle. Så - der er vildt ?!

Valg af den bedste Cruise Ship Cabin

Ligesom flysæder, ikke forlader din kahyt valg til tilfældighederne. Kontakt en dæk plan på krydstogtskib hjemmeside for nøjagtige kahyt steder og anmode om en specifikke rum. Undgå hytter på tværs fra Tøjvask og husholdning stationer. Undgå hytter ved siden af ​​elevatorer i i korridorer nær spisestuen med høj trafik. Undgå udvendige kahytter på promenade dæk, hvor vandrere og løbere pund forbi dit vindue tidlig morgen. Undgå hytter nedenfor eller direkte over diskoteker og natklubber. Vælg en hytte midtskibs og mid-niveau for den blødeste ride.

Repositionering krydstogter Offer Store Cruise Værdier

Hver sæson krydstogtskibe flytte skibe fra en region til nye sæsonbetonede ruter. For eksempel, når et skib "Tilbagepositionering" fra Middelhavet til Caribien eller fra Alaska til Caribien (via Panamakanalen) besparelse på 60% eller mere er almindelige.

Mindst Dyrt krydstogter Kan ikke koste mindre

Bargain krydstogtskibe tilbyde nogle faciliteter og frynsegoder og har mange skjulte omkostninger. Factor i freebies såsom gratis flybillet, før eller efter overnatninger, gratis vin / åbne søjler, bord kreditter, forudbetalte erkendtligheder og gratis udflugter, der er standard på nogle luksus krydstogter og de kan acutally koster mindre.

Være fleksibel

Cruise billetpriser variere så meget som $ 500 eller mere mellem højsæsonen og lav eller skulder sæson. Udsættelse sejlads ved blot en uge kan medføre betydelige besparelser.

Book Late

På grund af konkurrencedygtige tidlig booking rabatter, sidste minut tilbud er ikke så udbredt som tidligere. Det kan også være vanskeligt at få en rimelig sidste minut flyrejser. Fleksible travlers bor inden for kørselsafstand fra krydstogt havne bør imidlertid registrere online med krydstogtskibe og krydstogt specialister til sidste minut email tilbud.

Book tidligt for Rabatter

Cruise specialister siger de billigste billetter er normalt fire til seks måneder i forvejen. Booking tidligt også tilbyder det bedste udvalg af hytter, spisning og cruise udflugter.

Kig før du bog

Besøg hjemmesider store krydstogtskibe til rejseplan og billetpris muligheder. Tjek cruise line "tilbud" til kampagner og særlige rabatter. tage en virtuel rundtur i skibe. Kig på demografien af ​​passagerer i krydstogtskib adverrtisements.

Alder Matters

Nye skibe har mere overkommelige egen veranda / balkon kahytter og mini-suiter. Nye skibe har den nyeste teknologi såsom internetcaféer, state-of-the-art fitness-centre, interaktive spil værelser og luksuriøse kurbade fuld service. Lydisolering er bedre på nye skibe og rum udsmykning er friske og opdateret. Ældre skibe tilbyder et langsommere tempo, mere traditionelle og formelle livsstil.

Size Matters

Skibe med mindre end 1000 gæster betragtes som "små". Små skibe tilbyder mere personlig serviceres, er mere stille, nemmere at komme rundt og kan komme ind i de havne, hvor mega skibe, der ikke kan. store skibe bære 1,000-3,000 passagerer eller mere. Jo større skib flere aktiviteter, spisemuligheder, blitzy offentlige rum, højteknologiske muligheder og store skala produktion shows.

Personlighed Matters

Over 80% af rejsende udtrykker ønsket om at tage et krydstogt. Den "rigtige" cruise er et minde for livet. Den "forkerte" cruise er en skuffende katastrofe. Forskellen ligger i at vælge et krydstogt, der matcher personlige interesser, stil og demografi. En sofistikeret senior vil være elendige på et krydstogt med swingende singler eller et krydstogt gennemsøgning med børn fra småbørn til teenagere. Hver Cruise Line er rettet mod et andet marked. En memborable krydstogt betyder at vælge et krydstogt linje, der henvender sig til dine personlige interesser og behov. Gennemsnitlig regel: jo længere krydstogt jo ældre krydsere.

Caribbean Shopping Savvy

Få rejsende modstå lokke af caribiske butikker, basarer og markeder. Forskning guider og websites og lære om lokale specialiteter. Lav en liste over ting, du vil købe, og en gave liste. Undersøgelse priser for de punkter på din ønskeliste på eBay eller Google emner til prissammenligninger. Toldregler og gebyrer varierer alt efter din destination. Læs vide, inden du rejser fra US Customs at undgå indkøb konfiskeret eller betale ublu told gebyrer.

Lige meget hvor du handler, opsøge unikke souvenirs, der har betyder længe efter din rejse. Her er nogle specialer findes i de caribiske øer:

 • Amerikanske Jomfruøer - Flavored rom og rom slik, fine smykker, dykkerens ure og lokale håndværk.
 • Bahamas - Kurve, rom og lokale håndværk.
 • Antigua - Toldfri skotske cashmere, håndtrykte tekstiler, rom væsker, og silke morgenkåbe og nederdele.
 • Barbados - engelsk porcelæn, afrikansk-batik, krydderier, køre, keramik, kurve og lædervarer.
 • Caymanøerne - Duty -fri designer smykker og parfume. Treasure-mønt vedhæng og ringe, Tortuga Rum Cake, chokolade, Caymanite perler, skildpadde skulpturer og emalje leguaner.
 • Jamaica - Appleton Rum, Tia Maria, Blue Mountain Coffee, Reggae cd'er, strikke huer og folkemusik malerier.
 • Aruba - Importerede porcelæn og designermode. Aruba Aloe lotion, Delft blå fliser og vaser, Palmera rom og kokos Bonbons.
 • Grenada - Krydderier og lokale håndværk.

Hvis du nyde shopping på markeder og basarer, lære at forhandle med bedst. Spørg din Caribien ferie udlejning agent / ejeren om lokale forhandlinger protokol. Som hovedregel begynder overenskomstforhandlinger på 50% rabat på prisforlangende og forventer at nøjes med omkring 30% -40% rabat sælgers oprindelige pris. Du må ikke prutte småpenge. Når forhandlingerne nå det punkt, give efter eller gå væk. Overvej de økonomiske betingelser, hvor du er, og hvor meget et par cent betyder en dårlig økonomi.

Caribbean Vacation Rental Påmindelser

Der er mange fordele ved at leje private strand huse og villaer. For det første er der den plads. Et hotelværelse bliver mere indespærre hver dag, når hele familien deler et værelse og bad eller endda en lille pakke. Ferie villaer tilbyder flere soveværelser og bade, rummelig stue og spisestue områder og private udendørs faciliteter såsom tropiske haver og svømmebassin. Så er der den fordel af at være i stand til at spise i privatlivets fred og undgå at betale ublu Resort Dining afgifter. Det er simpelt og økonomisk at leje en lokal kok eller pisk op friske skaldyr middage på din egen fuldt udstyret køkken. Ingen forbehold kræves. Ingen lange ventetider.

Der er tusindvis af private strand ferieboliger på internettet. Leje det rigtige sted for en bryllupsrejse eller familie tilbagetog kræver forskning og due diligence. Følg disse tips fra en ferie udlejning specialist for at sikre udlejning succes:

 • Lav en liste over alt, hvad du har brug for den "perfekte ophold."
 • Søg og sammenlign Caribien ferieboliger på internettet. Bemærk præcis hvad der er og ikke er inkluderet i lejeprisen. Undersøgelse fotografier til detaljer. Læs småt omhyggeligt for restriktioner og afbestillingsregler.
 • Ring leje agenter eller ejere og afklare eventuelle spørgsmål eller med specielle ønsker.
 • Spørg om referencer fra tidligere gæster.
 • Spørg om tilgængeligheden af ​​rabatter for tidlig booking, flere nætter eller forudbetaling.
 • Kontakt lokale turisme Boards at verificere tilbud og spørge om tidligere gæst klager.
 • Book tidligt for de bedste priser og datoer. Populære destinationer som Bahamas ferieboliger fylder hurtigt, især i højsæsonen (december til april).
 • Betale Aldrig kontant for en ferie udlejning. Betaler med et kredit- eller betalingskort giver køber beskyttelse i tilfælde af misligholdelse eller problemer.

Det er en smuk dag i Caribien. Hvad venter du på?

Få en dag pass til altomfattende resorts

Her er en lille kendt caribiske ø tip! Du kan nyde caribiske ophold og spare penge væk fra folkemasserne i privatlivets fred for strand huse eller strand ferie villaer og tryk frynsegoder af altomfattende resorts uden at betale deres velvoksen daglige værelsespriser. Det er sådan her det virker. Køb en dag pass, der giver adgang til at benytte faciliteter, herunder restauranter og barer. Eksempelvis på Hedonism II i Negril, Jamaica, kan du købe en dag eller nat pass og når på ejendom; nyde udvej ligesom en gæst, herunder ubegrænset spisning og barer. Dag passerer dækker alle faciliteter fra 10:00 indtil 18:30 for $ 65 år. Night passerer er $ 75 pr person, og dækker alle faciliteter fra 18:30 indtil de wee timer

Andre resorts tilbyder dag passerer nævnes: Harbour Village Beach Club på Bonaire, Sugar Bay Club på St. Kitts, Ti Kaye Village på St. Lucia, sandaler og Grand Royal Antiguan Beach Resort på Antigua.

Dag passerer ofte ikke annonceret, men der er intet at tabe ved at kontakte altomfattende resorts på din destination, og anmoder om en dag pass. Forbehold er normalt påkrævet, og passerer er begrænset under spidsbelastning ferie perioder.

Beskyt din Caribbean Travel Investment

Hvornår var sidste gang du vidste på forhånd, at du eller rejsefæller ville få syge, eller at en storm ville lukke lufthavnen og stoppe alle rejser? Rejser er dyrt, og det betaler sig at bruge et par dollars mere for at beskytte din rejse investering. Forskning forsikring du allerede har. Mange seniorer er uvidende om, at Medicare ikke giver dækning uden for USA, herunder Caribien. Hvis din personlige sygesikring dækker dig gør, ringe kundeservice eller besøge deres hjemmeside out-of-area og internationale krav procedurer. Ifølge US Department of State sundhed og sikkerhed, lægehjælp i store dele af Caribien er begrænset og medicinske evakueringer koster 35000 dollars eller mere i gennemsnit. Det er afgørende at vide, hvad forsikring beskyttelse du gør og ikke har. En omfattende rejsepolitik dækker både medicinske og tur annullering / afbrydelse begivenheder. Udgifterne til rejseforsikring varierer med dækningen forudsat. Billigste er ikke de eneste kriterier, du skal bruge til at vælge en politik. Politikkerne er prissat efter type af dækning, længde tur, udgifter til rejse, og nogle gange rejsendes aldre. Gennemsnitlige udgifter til omfattende rejseforsikring er ca $ 65,00 per $ 1000 af turen omkostninger. Sammenlign rejseforsikring vilkår og priser på InsureMyTrip.com

Caribbean karnevaler og fester

Festivaler og fester er en lidenskab og prioritering i Caribien. Hvert år kalenderen er fyldt med festivaler, karnevaler og fester rundt om i regionen. Her er et udsnit af de årlige partier i paradis:

 • Antigua, Aruba, Curacao, Caymanøerne, Den Dominikanske Republik, Jamaica, St. Kitts og Nevis alle fejrer årlige Carnivals eller Carnavals normalt i ugerne fasten. .
 • Jamaica er kendt som hjemsted for reggae musik og Reggae Sumfest og Air Jamaica Jazz og Blues Festival er årlige musikfestivaler turen værd.
 • Lær at danse Merengue på Santo Domingo Merengue Festival.
 • Den Barbados Jazz Festival og Puerto Rico Heineken Jazzfest vokse i popularitet hvert år.
 • St. Lucia krav på "The Best Party i Caribien" med et forår jazz festival.
 • Juni bringer Bahamas Goombay Festival og i december kan du fejre juleferien med Junkanoo i Bahamas.

Hvis du nyde en god fest, planlægge. Caribien ferie huslejer gå hurtigt omkring festival datoer. Modsætning til de fleste store helligdage, disse festival og fest datoer ændres hvert år, og det er bedst at gøre en søgning på internettet eller tjekke med Island Tourism Authority for den aktuelle festival datoer.

Caribiske ø Hot Spots

Øerne i Caribien er fyldt med unikke attraktioner og rige kulturer. Her er et udsnit af, hvad nogle populære caribiske "hot spots" er kendt for:

 • Caribien omfatter US Virgin Islands of St. Thomas, St. John og St. Croix. Hvis shopping og natteliv er din passion, St. Thomas tilbyder nogle af de bedste shopping, bedste golfbaner og spændende natteliv i Caribien. Det er også en populær krydstogthavn med skibe, der ankommer tidligt om morgenen og sejler sidst på eftermiddagen. For en mere afsondret flugt og stor snorkling, vælge lille St. JohnSt. Croix.
 • Bedste windsurfing og kitesurfing er fundet på Barbados, Bonaire, Den Dominikanske Republik og Aruba.
 • St. Lucia, St. Martin (fransk side), St. John og Peter Island er oftest nævnt som den "mest romantiske caribiske øer."
 • Anguilla, Bonaire, Nevis og Paradise Island, Bahamas rangerer højt på familievenlige lister.
 • St. Thomas, Puerto Rico, Jamaica, Aruba og Den Dominikanske Republik få top pointtavlen for stor golf.
 • Anguilla, Antigua, Aruba, Grand Cayman og Barbados tilbyder nogle af de mest naturskønne strande.
 • Grand Cayman Island er en dykker drøm med over 250 dyk og snorkel steder og Bermuda, Bonaire og Curacao tilbyder også gode dykkersteder.
 • National Geographic citerer Grand Cayman, Saba, Dominica og Montserrat som de mest ekstreme caribiske landskaber.

Vigtig Passport opdatering

Selvom foreslåede krav pas ændres ofte i de seneste år, i henhold til Department of State, vestlige halvkugle Travel Initiative (WHTI):

 • Fra 23 januar 2007, ALLE personer, herunder amerikanske borgere, der rejser med fly mellem USA og Canada, Mexico, Central-og Sydamerika, Caribien og Bermuda vil være forpligtet til at fremlægge et gyldigt pas, Air NEXUS kort eller USA Coast Guard Merchant Mariner Document.
 • Allerede 1 Januar 2008, ALLE personer, herunder amerikanske borgere, der rejser mellem USA og Canada, Mexico, Central-og Sydamerika, Caribien og Bermuda over land eller hav (herunder færger), kan det være nødvendigt at fremlægge et gyldigt pas eller andre dokumenter, som af Department of Homeland Security. Mens de seneste lovændringer tillader en senere frist, er departementerne, og Homeland Security arbejder på at opfylde alle krav, så hurtigt som muligt. Rigelig varsel vil blive givet til at offentligheden kan få pas eller pas kort til jord / poster hav

Må ikke vente. Som deadlines nærmer sig, vil ansøgninger om pas stige dramatisk og behandling vil blive forsinket. Selv hvis disse frister forlænges, Department of Homeland Security anbefaler altid rejser med pas identifikation. Så hvis du ønsker at være klar til at snuppe sidste øjebliks tilbud Caribien rejse, være parat med et pas i hånden.

Tropiske Hurricane Frygt og fakta

Da de caribiske ligger inde i den atlantiske orkan sporet og de bedste off-season Caribien ferie leje satser falder ind under orkanen sæsonen (maj-november) nogle rejsende med at drage fordel af rejse besparelser i denne periode. Chancen for en orkan forstyrre dine rejseplaner er minimal og forbedret vejrudsigter giver varsel om potentielle storme. , Det betaler sig ikke desto mindre til at holde øje med forskud vejrudsigter og beskytte rejse investeringer med rejseforsikring. En anden mulighed er at ferie i de mest sydlige caribiske destinationer som Aruba eller Barbados, der ligger uden for orkan stier især i peak storm perioder fra midten af ​​august til begyndelsen af ​​oktober

Bedste tidspunkt at rejse til Caribien

Anytime er et godt tidspunkt at holde ferie i Caribien. Klimaet året rundt opvarmes af sollys og køles af havbrise. Selvfølgelig, når Old Man Winter er skaber kaos i frigid klimaer, tropisk appel er på sit højeste. I Caribien, højsæsonen løber fra december til midten af ​​april. Selvom ferier beachfront huslejer er dyrere på dette tidspunkt, med due diligence kan du stadig finde måder at spare penge på din ferie.

Under off eller skulderen sæsoner, stærkt reduceret indkvartering og flyrejser tilbyder besparelser helt op til 50% mindre end i højsæsonen. For eksempel Air Jamaica, en førende Caribien luftfartsselskab, tilbyder feriepakker starter så lavt som $ 599 for tre-nætters ophold inklusive flybillet fra større byer i USA også en søgning på Caribien ferie leje på mange øer for afdækker sommer strandferie villa udlejning sovende 10 gæster for så lavt som $ 750 $ 1200 pr uge. Deling omkostninger med familie og venner giver betydelige besparelser på luksus egenskaber.

Finde en Caribien Vacation Rental

Forestil uberørte strande omkranset af elegante svajende palmer. Luften parfumeret af tropiske blomster. Mousserende turkise vand er varmt og klart, som du svæve over farverige koralrev og omgivet af snesevis af eksotiske tropiske fisk. Ved solnedgang, Moder Natur maler et mesterværk over havet, som du nyder en høj, kølig rom drink og fest af dusør af havet. Det skal være paradis.

De caribiske øer strækker 1700 miles fra Cuba i vest til Barbados i øst og fra Sydamerikas kyst nord til Bermuda. Der er 30 store øer og hundredvis af mindre kendte og private øer. Hvert år over to millioner amerikanske besøgende undslippe Jack Frost eller et dødvande i dagligdagen for en ferie i denne ferie paradis.

Nøglen til en perfekt Caribien tilflugtssted er at vælge det rigtige sted at bo og spille. Giv nogle tanker om din rejse personlighed og prioriteringer. Er natteliv vigtigt? Har du brug for familievenlige aktiviteter for alle aldre til at fylde dagene med sjov? Vil top-rated golf på naturskønne links? Leder du efter action og eventyr eller afsondrethed at slappe af og forynge? Caribien indkvartering køre farveskala med fuldskala, all inclusive resorts ligesom sandaler og strande, opskalere ejerlejligheder, luksuriøse beachfront ferie villaer store nok til familie og venner og afsondret strand huse perfekt til romantik.

En af charme i Caribien er dens mangfoldighed. Ikke to øer er nøjagtig ens. Søg internetsteder for store rejse publikationer såsom Fodors, Frommers, Rejser & Fritid og Lonely Planet for ø information. Det amerikanske udenrigsministerium tilbyder også gode råd om Caribien rejse sundhed og sikkerhed. Ingen tvivl om, smarte internetsøgninger af caribiske ferier huslejer vil føre dig til destinationen af ​​dine drømme.

Caribien ferie

Vi har etableret det faktum, at intet menneske er en ø, men det betyder ikke, at vi ikke kan nyde den luksus, at disse små perler byde på!

• Peter Island, De Britiske Jomfruøer
• Paradise Island, Bahamas
• Oranjestad, Aruba

Nogen af ​​disse lyde dragende? Selvfølgelig gør de, og, c'mon, er vi alle ikke har ret til lidt sjov i solen? Pak en taske, det handler om tropiske farvande, marine liv og sol snøret hav hideaways. Snup en strand ferie udlejning og nyd en af ​​disse betagende øer!

Hvis du søger for at udforske denne smukke destination huske på, at 1 Juni - 30 November er Caribien officielle orkansæson. I denne periode, kan dårligt vejr forstyrre rejseplaner. Men hvis du er den gambling type tage risikoen og bestiller din rejse til denne sæson kan få dig lavsæsonen, nedsatte satser.