Ferieboliger: California Vacation Rentals Tips

San Diego Vacation Rental

Er det ikke på tide, at du forkælet dig selv og din familie?
San Diego ferieboliger tilbyde en bred vifte af familieboliger, der omfatter faciliteter som:

• indendørs pools
• private luksus godser
• ejerlejligheder
• opskalere villaer i gåafstand fra Golf / tennisbaner og kasinoer

Lige uden for San Diego område, du kan finde Del Mar og Solana Beach, som begge tilbyder overkommelige, fuldt møblerede huslejer, der omfattede byttet som kurbade og saunaer.

* Hvis du er syg eller viser tegn off sygdom IKKE bruge saunaen. Den intense varme vil sætte stress på din krop, og hvis din krop er allerede svag, kan det forårsage skade og gøre din sygdom værre.

Southern California Vacation Rentals

Yeehaw! Sadler op, cowboys, der siger Californien er for surfere?
Oplev en unik form for sydlige Californien ferie udlejning og mosey på over til en vestlig gæst ranch ferie udlejning. Der er mange at vælge imellem på områder som Santa Barbara, der tilbyder autentiske rustikke charme med en vestlige føler.

Før hopping på en fuldgod hest dog sørge for, at du er klædt behørigt. Lange bukser (jeans fungere ganske godt) og fodtøj med en svag hæl er den foreslåede påklædning. Sneakers er tilstrækkelige (selvom ikke optimalt), men styre fri af sandaler, flip-flops, og open-tåede sko.

Nordlige Californien Ferieboliger

Vil du give dit kærlighedsliv en hurtig start?
Nordlige Californien ferieboliger i Russian River området Sonoma County tilbyder private romantiske retreats nær smukke strande. Nyd lange, luksuriøse ture og prøve vine fra lokale vingårde, mens du tager i betagende udsigt. Din honning vil takke dig for måneder.

Hvis du virkelig ønsker at skabe stemning og imponere den eneste ene, finde ud den omtrentlige tid, at solen vil sætte (let tilgængelige online og ofte i den lokale avis) og planlægge din romantiske gåtur langs kysten i overensstemmelse hermed-visningen alene vil være værd.

California Houseboat Vacation Rental

* Hvorfor nøjes med en stationær ferie leje? Få en leje, som du kan sætte sejl i!

Moccasin Point Marina på Lake Don Pedro ligger i en kløft mellem Tuolumne River og Sierra, Nevada. Her kan du få adgang til din helt egen Californien ferie udlejning husbåd med mange forskellige stilarter og luksus funktioner! Søg efter en afsides bugt til at gøre et hjem base for din husbåd og derefter slappe af og nyde søen aktiviteter fiskeri, svømning og skiløb på glasagtig blå vand.

Såfremt forslaget om havet ikke er afregning højre med din mave dog styre uden om midten af ​​båden (det er her den mest rockende opstår-og det værste sted at gå). Gå til siderne eller meget bagsiden af ​​båden, i stedet. Tænk ikke båden, se ud og nyde udsigten. Find et sted i det fjerne (hvor vandet opfylder himlen fungerer godt), og koncentrere sig om at et område. Du vil føle sig bedre på ingen tid.

California Ferie forslag

California Dreaming? Vågn op og gøre det til en realitet! Der er intet som liggende på varme sand og tager i det rullende bølger foran din egen strand leje. Head til Californien og nyde havet side camping, luksusvillaer, både at sejle væk i, frodige grønne golfbaner, og hele dagen indkøbsture. Hop på denne bølge og hænge ti!
Hvis du skulle ske at få suget ind i understrøm af en af ​​disse bølger, dog ikke i panik:

• Hvis du panik og plejl om du vil spilde styrke, du har brug for at overleve, bevare roen
• reagere på situationen straks-tid er af afgørende betydning
• UNDGÅ at svømme frem eller tilbage
• Prøv at svømme parallelt med kystlinjen (også selvom du føler, at du ikke kan, med at prøve) dette vil tage dig ud af understrømmen og i det aktuelle, der vil vaske dig til kysten

California Beach Feriehuse og ferielejligheder

* Du kan gøre det hele i Californien !!!

Mulighederne er uendelige! Med over 700 miles af kystlinjen finder du en ideel Californien strandferie udlejning og blandt utallige andre ting, kunne:

• Oplev ørkenen, mens klatring, ridning og vandreture
• Gå på en tur og prøve vine på nogle af de bedste vinmarker i verden
• Hæng ti samtidig tage surfing lektioner på nogle af gnarly bølger
• Hop på et krydstogt og opleve de majestætiske hvaler i deres naturlige habitat
• Tag på en smuk udsigt over kystlinjen mens flydende højt over i en luftballon

Med så mange muligheder du vil sandsynligvis være på farten, sætte meget slid på dine tootsies. Pick up nogle Mole Skin (findes i de fleste butikker af andre fodpleje produkter), og sætte det på nogen blærer, der kan udvikle-det vil være et liv pauseskærm!

Historisk San Francisco

Når man ser på det nordlige Californien ferie udlejningsejendomme, vil du ikke finde et bedre område at bo end San Francisco. San Francisco er en by med stor kultur, store mennesker og store feriehuse.

Byen San Francisco er hjem for næsten 800.000 mennesker. Men San Francisco Bay Area, der tager hensyn til San Francisco, Oakland, San Jose og de omkringliggende områder, har en befolkning på over syv millioner mennesker. Med sine rødder solidt plantet i Californien Gold Rush, San Francisco har mange historiske steder i og omkring byen. Ved booking en California ferie udlejning i San Francisco-området, kan du fuldt ud at absorbere byens historie.

Når du er i San Francisco, en ting du skal gøre er at ride i en svævebane. Med over tredive svævebaner zigzagging deres vej i hele byen, svævebaner er en berømt del af San Franciscan landskab.

Hvis du elsker kinesisk mad, er du nødt til at gøre en tur til Chinatown. Beliggende i downtown San Francisco, Chinatown er et udsnit af Kina inden for grænserne af byen. San Francisco er også hjemsted for smukke Californien ferie resorts og Californien villa huslejer. Hvis du ikke ønsker at bo i selve byen også overveje at udsætte i Stinson Beach eller Half Moon Bay.

Grunde til at besøge San Diego

San Diego er en af ​​de hurtigst voksende byer i USA, og der er meget gode grunde til. Først og fremmest, skønheden i byen er ubestridelig. Når du besøger San Diego for første gang, vil du blive imponeret af, hvad du ser. Selvom byen har en befolkning på næsten tre millioner mennesker, San Diego har alle charmen af ​​en lille by med alle fordelene ved en storby. Hvis du elsker strande, vil du elske verdensklasse strande i San Diego-området, hvor man kan sejle, vandski og meget mere.

Hvis du elsker at være udendørs, hoved til San Diego Seaport Village, hvor du kan tilbringe dagen shopping, spise og sightseeing. Så tage et krydstogt til nærliggende Coronado Island for mere shopping og sjov. San Diego Zoo har længe været en stor attraktion for byen. Velsagtens den bedste zoo i landet, San Diego Zoo har tusindvis af dyr og er et fantastisk sted at besøge for familier.

Da San Diego ligger ved siden den mexicanske grænse, kan du nemt tage en dagstur til Mexico under dit ophold. Du kan nyde en af ​​de mange California ferie fast ejendom muligheder i området og derefter drage fordel af den billige shopping du kan gøre over grænsen i Mexico.

Hvor på ski i Californien

En stor ting om Californien er de mange forskellige aktiviteter, der er tilgængelige i staten. På relativt kort mængde køretid, vil landskabet omkring dig ændre sig drastisk. For eksempel kan du nyde en dejlig dag på stranden og derefter tage en tur til ski land i et antal timer!

Hvis du er interesseret i skiløb i Californien, er der en række af feriehuse støder op til store ski steder i staten. Disse feriehuse er konkurrencedygtige priser, og vil sætte dig i hjertet af ski land.

Hvilken del af staten, du vil besøge Ligegyldigt, kan du finde ski i dette område. I det nordlige Californien, Coppervale er populær med lokalbefolkningen og ferierejsende. I det sydlige Californien, Buckhorn er en verdensberømt ski destination. Shirley Meadows i Central Californien og Donner topmødet i Lake Tahoe området er også meget populære.

Hvis du ikke har budget eller behov for en ferie hjemme, når du planlægger din skiferie, også overveje de forskellige Californien ferie ejerlejligheder og Californien ferie hytter. Condo huslejer og Cabin Rentals er prissat lavere end hjem huslejer, men tjene de samme grundlæggende formål for dem, der vil tilbringe det meste af deres tid på pisterne.

De fleste Populære rejsemål i Californien

Californien feriehuse er stigende i popularitet. Med noget at tilbyde alle, der besøger, Californien er hurtigt ved at blive en af ​​de mest populære turistmål i hele verden. De mest populære destinationer for Ferie udlejning i Californien:

Newport Beach
Hvis du planlægger en spring break ferie, Newport Beach er altid en stor mulighed. Med uovertruffen natteliv og en fantastisk strand, er du forpligtet til at nyde dit ophold.

Palm Desert
Palm Desert har et bredt udvalg af ferieboliger til rådighed på årsbasis. Med det fantastiske vejr og golfbaner i området, det er aldrig et dårligt tidspunkt at besøge Palm Desert.

San Diego
Et af de hurtigst voksende byer i USA, San Diego har det hele. Med store strande, ubegrænsede udendørs og vand aktiviteter og store vejr, er det ingen overraskelse, at flere og flere mennesker er på vej til San Diego.

South Lake Tahoe
Hvis du er interesseret i Californien sø huslejer, kan du ikke finde en bedre sort end leje på South Lake Tahoe, hvilket gør det til et populært feriested med folk i alle aldre.

Napa Valley
Har du nyde et godt glas vin? Hvis ja, du skylder dig selv at besøge Napa. Napa producerer fantastiske vine og ferieboliger i området er meget fair priser.

Oplev Sunshine State

Client Tip: Californien er en stor stat og befolket med alt, hvad en familie eller par kan ønske fra udendørs sport og aktiviteter til stranden side sjovt at forlystelsesparker og nationalparker og historiske steder, Hollywood-stjerner og meget mere. Jo nemmere spørgsmål at besvare kunne være hvad kan du ikke opdager under sit ophold på en California ferie udlejning.

Hvad skal du se efter i en ferie udlejning

Planlægger du en tur til Californien snart? Beslutter mellem et hotel eller i en California ferie leje? Først og fremmest tænke på, hvad er formålet med din rejse, og hvad dine forventninger er. California ferieboliger kan koste lidt mere end en standard hotelværelse, men næppe mere end et moderat prissat hotelværelse. Hvis du fjerne prisen på ferie udlejning som en faktor, her er de professionelle ved at vælge en California ferie leje for din ferie. Blandt de professionelle er:

· De rummelige værelser

· Jacuzzi eller boblebad

· Spektakulær udsigt

· Familie eller romantisk atmosfære

· Beskyttelse

· Seaside Steder

Blandt ulemper ved at vælge en ferie udlejning er:

· Omkostninger

· Afstand fra attraktioner

· Planlægning

· Eftersyn af ejendommen før tid

Når det kommer til at vælge din ferie udlejning i det sydlige Californien, er du nødt til at tage sig tid til at se på størrelsen af ​​den leje og bekvemmeligheder. Du ønsker også at kontrollere placeringen og hvad der er i nærheden. En smuk ferie udlejning med en fantastisk udsigt, der er en time eller mere væk fra noget du ønsker at gøre er måske ikke det, du leder efter.

Shop till you drop

San Diego er propfyldt fuld af steder, hvor du kan shoppe, og det er en anden stor grund til at plukke San Diego ferieboliger til din ferie i det sydlige Californien. Der er en masse ting at gøre i San Diego fra den verdensberømte San Diego Zoo til surfing til fiskeri og meget mere. Men der er også shopping, og hvis du søger efter nogle store muligheder for at shoppe - opholder sig på en San Diego ferie udlejning giver dig mange gode muligheder.

Hvis du bor i en San Diego ferie udlejning, vil du ønsker at tjekke ud:

· Del Mar Plaza er en bjergby marked med et væld af arkitektoniske design og skjulte overraskelser. Der er tre shopping niveauer og masser af restauranter at stoppe i til en bid at spise. Hele området har udsigt over havet, så du kan finde en fantastisk udsigt til at gå med din shopping.

· Old Town San Diego er et historisk sted fyldt med parker og butikker. Der er en klar charme Old Mexico skjult i dette charmerende shoppingområde i hjertet af San Diego.

· South Coast Plaza er et stort indkøbscenter oplevelse med mere end 3 millioner kvadratmeter lukket rum og fyldt med butikker, der bringer i 20 millioner besøgende om året.

· Balboa Park er stedet hvor du kan finde San Diego Zoo, men også et væld af lokale butikker, der blander lille by og moderne smag. Der er masser af udendørs caféer, hvor man kan stoppe for en kop kaffe eller en sandwich samt.

Den unikke identitet San Diego er en guldgrube af erfaringer, der skal udforskes igen og igen. Besøgende, der vender tilbage til ophold i San Diego ferieboliger for at drage fordel af det væld af oplevelser, mens på samme tid, nyder deres privatliv og nesting drifter.

Festivaler vrimler i San Diego

Gad vide hvad er det bedste tidspunkt at planlægge din San Diego ferie udlejning ferie? Der er en række festivaler, der fejrer livet og kulturen i San Diego. Besøgende til San Diego kan nyde en række muligheder i denne meget travle og livlig by. Blandt nogle af disse mere populære festivaler er:

· Den Julian Apple Harvest, der finder sted lige nordøst for San Diego. Byen Julian giver en charmerende flugt og fejrer Apple Harvest med en række aktiviteter og køkkener fejrer æbler og mere.

· Den Parade of Lights er en charmerende årlig begivenhed, der finder sted på San Diego Bay, hvor skibene sejler forbi indrettet i en vifte af lys.

· Del Mar Fairgrounds vært for mange årlige arrangementer og festivaler fra ridestævner at holde ferie messer. Der er normalt noget foregår der på de fleste tidspunkter af året.

· Andre festivaler omfatter Carlsbad Village Faire og Adams Avenue Root Festival samt Artwalk hvor du kan prøve fødevarer, musikgrupper og kunst.

Der er så meget at gøre, når du bor på en San Diego ferie udlejning fra at se en malerisk solnedgang til vandrer de smukke festivaler i området San Diego. Du kan gøre så meget eller så lidt som du vil, men hvis du nyde de festivaler og de muligheder, som de festivaler - du vil elske at besøge San Diego og opholder sig i en ferie udlejning, hvor du kan få mest ud af din ferie tid.

Sejlsport entusiaster Kærlighed CA ferieboliger

Med hundredvis af miles af Californien kyst, havet vinker til CA ferie udlejning gæster at nyde tiden på havet. Sejlsport entusiaster kan virkelig nyde en ferie udlejning langs Stillehavet kyst, og et CA-ferie udlejning kan omfatte leje en yacht eller køber tid ombord på en rekreativ båd af en slags uanset om det er til fiskeri, parasailing, hvalsafari eller bare en romantisk udflugt om bord på en middag cruise.

Når du bestiller din CA ferie udlejning, checke ind den lokale sejlsport og turist sight seeing til andre muligheder som disse:

 • SanDiegoBoating.com tilbyder en række middag krydstogter, corporate chartre, bryllupper og meget mere. SanDiegoBoating.com prale af mere end 20 års erfaring inden for maritim og event koordinering. Du kan kontakte dem på telefon 619-200-7417.
 • Lantern Bay Charters tilbyder elegance og professionalisme, herunder en sunset champagne cruise, der er den perfekte romantisk getaway. De tilbyder også Sea Tours mellem midten af ​​december til midten af ​​marts for at se den årlige migration af de grå hvaler.
 • Helgren s Sportsfiskerforeningen tilbyder ture til kystens vigtigste fiskeriområder i havnen og videre ud til dybhavsfiskeri ud over de kystnære koralrev. De fiskeri vejledninger er licenseret og erfarne for at give sikkerhed og tillid til deres udflugter. Du kan trække Helgren s Sportsfiskerforeningen på 760-722-2133.

CA ferieboliger kan nyde en stor sjov under deres ophold i San Diego. Udforsk sejlads muligheder til din næste rejse til det sydlige Californien og nyde afslappende før og efter på din CA ferie udlejning.

Natteliv i San Diego

Byen San Diego har meget at byde på, og her er et par af de store muligheder til rådighed for dig. San Diego ferie udlejning gæster vil opdage Pala Casino. Denne indiske feriested har en fire diamond rating med spilleborde en masser at tilbringe en aften vovet chance på spilleautomater, black jack, craps og poker.

Længere væk i Coachella Valley på Bob Hope Drive, kan San Diego ferie udlejning gæster nyde underholdning, cabaret-stil lounge og state-of-the-art casino operation på Aqua Caliente Casino. Fra underholdning til gambling Aqua Caliente Casino er en videreudvikling af Aqua Caliente Band of Cahuila indianere.

Lidt over en time væk fra San Diego, kan du tage dine chancer på Morongo Casino med 150.000 kvadratmeter gaming underholdning. Der er over 2.000 spilleautomater og 100 spilleborde. Besøgende er i stand til at spille 24 timer i døgnet. Hvis gambling ikke er dine ting, er der Belly Up Tavern. Med levende musik og en stor stemning blev Belly Up Tavern stemte San Diegos Spillested flere gange.

For de mere afslappet minded, de 101 Café har en fremragende måltid og atmosfære baseret på den oprindelige 20-sæde diner, der blev grundlagt i 1928. Der er en hel del at livet efter mørkets frembrud for San Diego Bolig og disse er blot nogle få af eksemplerne.

Hvad dag kurbade er tilgængelige i San Diego?

På vej mod en ferie i det solrige Californien? Du har måske en masse planer for dit ophold på San Diego ferieboliger, men der er en række dag kurbade til rådighed i San Diego område, der kan give dig en masse forkælelse. Gæsterne på San Diego ferieboliger kan nyde at udforske pleje de fortjener på nogle af disse lokale dag kurbade herunder:

 • Skinsational Day Spa
 • The Spa at Carlsbad
 • Den BodyCentre Day Spa

Den Skinsational Day Spa tilbyder kvalitet og engagement. Miljøet er designet med kvalitet og omhu i tankerne. Gæsterne på dag spa er forkælet fra det øjeblik, de ankommer. Tanken er, at gæster til at forlade med en fornyet følelse af velvære. Deres tjenester omfatter:

 • Massage
 • Pedicure & Manicure
 • Hår
 • Ansigtsbehandling
 • Krop Wraps

The Spa at Carlsbad byder gæsterne velkommen til en terapeutisk spa designet til at være fri for distraktioner. Deres udvalg af kropsbehandlinger inkluderer også wellness-behandlinger, der kombinerer kropsindpakninger med massage, ansigtsbehandlinger og meditation. En dag på Spa på Carlsbad er en ferie dag fra resten af dit liv.

Den BodyCentre Day Spa koncentrerer sig om, hvordan gæster føler både inde og ude. Ernæringsmæssige terapi kombineres med massage, aromaterapi og body scrub. Den BodyCentre Day Spa fokuserer på at hjælpe dig til at kaste uønsket lag af stress og angst sammen med skrubbe din hud til en skinnende og sund dig.

Så når du booker din San Diego ferieboliger, kan du overveje at bestille noget tid for dig selv på et af disse dag kurbade. Dette er en fantastisk måde at forkæle dig selv og virkelig nyde ferie atmosfære under din tid i San Diego.

Oplev Sunshine State

The Southern California Beach Club tilbyder ferieboliger i Sand
Diego. De ligger kun få skridt væk fra Stillehavet
Ocean. De har ocean breezes og solbeskinnede sand at vågne op til
hver morgen og gå i seng til hver aften. Byen San Diego
sig selv er fyldt med aktiviteter.

Leje en California ferie udlejning giver dig og din familie en chance for at nyde eventyr på San Diego Zoo Wild Animal Park. Du og din familie kan nyde en 2.100-acre bevare, hvor dyr vandre frit. Der er shows, stier og endda en monorail, som gæsterne kan ride og observere dyrene fra. For familien opholder sig på en California ferie leje, der er på udkig efter en anden slags sjov og spænding kan du gå til Knott er Berry Farm, eller hvis du er længere mod nord i Californien er der altid Disneyland. Disney tilbyder deres egne Californien ferieboliger samt.

Hvis du går længere mod nord i Californien til Los Angeles-området, er der Californien ferieboliger der kan slippe dig ind midt i Disney-magi. The Magic Kingdom var Walt Disneys første forlystelsespark og for nogle, det indeholder alle de originale Disney-magi.

California Dreaming

Når du tænker på en strand ferie udlejning, har du sandsynligvis tænke på den afslappede ejendom ved stranden, som lader dig nyde romantiske solnedgange og sjov i sandet og solen. Men der er mere til Californien end blot opholder sig i en strand ferie udlejning. Stranden ferie udlejning er prikken over i'et, for sikker, men der er så meget mere for California drømmer!

En californisk strand leje i San Diego kan sætte dig kun få skridt væk fra Landmark moler og Oceanside caféer og restauranter. Som en familie, du kan tage ekskursioner til:

 • Discovery Børnenes Museum
 • Strawberry Picking langs I-5
 • Legoland
 • Balboa Park
 • San Diego Zoo

San Diego strand ferieboliger er perfekt til familien eller par på udkig efter en stor getaway. Der er mange steder langs San Diego strand kystlinje til ferieboliger, herunder ejerlejligheder og strand huse. Stranden ferie udlejning kan føles som et hjem væk fra hjemmet, hvor du kan prøve det lokale køkken i restauranter eller afhente elementer fra en købmand og kog dem op selv.

Kunde: Opholder sig i en strand ferie udlejning eliminerer presset af hotellets tidsplaner, og gæsterne kommer og går på alle timer. Privatlivets fred, komfort og gode steder er mærket af en San Diego strand ferie udlejning. Det er det perfekte sted at nyde sol, surf og svømning. Området er ideelt for familie tid eller romantisk getaways.