Ferie Genindlæser Inner biologiske ur

En gennemsnitlig persona € ™ s indre ur halter bagefter i to timer. Men den kan justeres, hvis du bare tilbringe en uge på landet. Som et resultat, vil du straks mærke forskellen, da dit helbred forbedres. Navnlig søvn og vågenhed modes forbedre.

Ferie Genindlæser Inner biologiske ur

Forfatteren til undersøgelsen, Kenneth Wright fra University of Colorado, siger, at ved at øge effekten af ​​dagslys og reducere påvirkningen af ​​den elektriske belysning om natten, kan vi løse vores indre biologicall ur, som vil gøre det enklere at vågne op i om morgenen og stay tuned.

Dette blev bevist ved eksperimenter med otte frivillige. Folk blev sendt til en lejr i en uge. De eneste lyskilder var solen og ilden. Brugen af ​​mobiltelefoner og lommelygter blev forbudt. Deltagerne gik i seng, når de ville. Som et resultat, under normale omstændigheder, folk gik i seng efter midnat og fik på omkring 8 am. Efter en uge i skoven, de faldt i søvn ved 10 pm og fik på 6 om morgenen. Desuden alle følte fint.

Grunden er enkel: På grund af den udbredte brug af kunstig belysning, niveauet af melatonin, søvn hormon, er reduceret til daglige værdier kun to timer efter wakeup. Derfor giver det mening at solbade om morgenen og slukke lyset og computere i aften.