Ferie Fødevaresikkerhed Tips

Ferie Fødevaresikkerhed Tips
Dave Joachim

Leder du efter ferie fødevaresikkerhed tips Dave Joachim og Andy Schloss, forfattere Videnskaben om Good Food dele? Deres ekspertise om dette emne med læserne af LoveToKnow Safety.

Hvilke særlige risici betyder feriesæsonen udgør i form af fødevaresikkerhed?

Fødevaresikkerhed er vigtigt hele året rundt, men især omkring helligdage, når fjerkræ, stopning og buffeter udgør yderligere risici, især for de unge og ældre gæster på ferie bordet. De mest almindelige kilder til fødevarebåren sygdom er rå fødevarer af animalsk oprindelse, såsom råt kød, fjerkræ, æg, skaldyr, upasteuriseret mælk og juice.

For at undgå fødevarebåren sygdom, skal du følge tre grundlæggende regler for fødevaresikkerhed:

  1. Hold det rent. Vask dine hænder ofte med varmt sæbevand. Vask skærebrætter, redskaber og arbejde overflader med en svag blegemiddel-og-vand løsning. Skyl alle producere med sæbevand eller kommercielle producere vaske.
  2. Undgå krydskontaminering. Hold råt kød, fjerkræ, fisk og skaldyr, og æg væk fra fødevarer, der vil blive spist rå. Brug separate skærebrætter og plader for rå og kogte fødevarer.
  3. Watch temperaturer omhyggeligt. Kog fødevarer, især protein fødevarer, til et sikkert indre temperaturer på mindst 165 ° F. Hold varme fødevarer varmt (over 140 ° F) og kolde fødevarer koldt (under 40 ° F). Når det er muligt, holde mad ud af farezonen, som er mellem 40 ° F og 140 ° F. Brug en fødevare termometer til at teste den indre temperatur i fødevarer. Marinere fødevarer i køleskabet og tø dem kun i køleskab, i koldt vand, eller i en mikrobølgeovn. En pakke af frosset kød eller fjerkræ venstre optøning på tælleren for mere end to timer, vil ikke være i sikker temperatur.

Hvad er de vigtigste faktorer for ferie værter og værtinder til at overveje om der serverer mad til deres gæster i løbet af parterne?

Ferie Fødevaresikkerhed Tips
Andy Schloss

Sikker madlavning og servering Temperaturer

Sikre fødevarer temperaturer er de største bekymringer omkring helligdage. Hvis du er madlavning mad før tid til din fest, skal du sørge for at tilberede mad grundigt for at sikre minimum indre temperaturer.

Brug en fødevare termometer til at kontrollere indre temperatur kalkun. En hel kalkun er sikker kogt til en indre temperatur på 165 ° F minimum i hele fuglen. Tjek den indre temperatur i den inderste del af låret og fløj og den tykkeste del af brystet (uden at røre ben). Alt kalkunkød, herunder enhver, der er tilbage pink, er sikkert at spise, så snart alle dele nå op på mindst 165 ° F. Fyldet skal også være 165 ° F, også kogte inden i fuglen eller i en separat skål.

Mindste sikre temperaturer for andre typer af kød omfatter:

  • Okse- og lammekød steaks, stege og koteletter - 145 ° F.
  • Alle udskæringer af svinekød - 160 ° F
  • Ground okse- og lammekød - 160 ° F
  • Alt fjerkræ - indre temperatur på 165 ° F minimum

Hold varme fødevarer varme og kolde fødevarer Cold

Før og hele dit servering tid, bør varme fødevarer opbevares ved 140 ° F eller varmere. Hold maden varm i ovnen ved at sætte den til 200-250ºF. På buffet bordet, kan du holde varm mad varm med gnidning retter, langsom komfurer og opvarmning bakker. Kolde fødevarer bør holdes ved 40 ° F eller koldere i køleskabet. Hold buffet fødevarer kolde ved indlejring retter på skåle eller bakker med is. Nedkøling er især vigtigt for fløde tærter, cheesecake, eggnog og andre retter, der indeholder æg, ost og mejeriprodukter. Bakterier kan formere sig hurtigt i disse mejeri-holdige fødevarer. Bare husk den 2-timers-reglen: Lad ikke letfordærvelige på en stuetemperatur buffet for mere end 2 timer. Det er også smart at bytte de tomme fade snarere end at tilføje friske fødevarer til en skål, der allerede havde fødevarer sidder i den.

Sikre Madrester

At nyde rester sikkert, opdele kogte fødevarer i små, lavvandede containere til at gemme i køleskabet eller fryseren. Små beholdere fremme en hurtig, selv køling. Skær kalkun i små stykker; køleskab fyldet og kalkun separat i lavvandede containere inden for 2 timer madlavning. Brug sidesten kalkun og fyld inden for 3-4 dage eller fryse disse fødevarer. Sidesten Tyrkiet kan spises kold, men når genopvarmning madrester, sørg for at de er varme og dampende. Hot rester bør nå en indre temperatur på 165 ° F før servering.

Ved udarbejdelsen ferie måltider, hvad fødevaresikkerhed spørgsmål er de vigtigste?

Volumen af ​​Food

Den eneste forskel mellem madlavning fleste ferie måltider og måltider kogte hver dag er mængden af ​​mad blive tilberedt. Den tilsatte mængde kan lægge et pres på din køkkenudstyr. Sørg for, at køleskabet ikke bliver overfyldte. Køleskabe brug åben plads til at sikre, at kold luft cirkulerer frit. Ligeledes en kø ovn opvarmer langsommere og mindre jævnt end en, der har masser af plads til cirkulerende luftstrømme.

Mængden af ​​fødevarer bliver forberedt kan også tage en vejafgift på præparationsoverflader. Sørg for, at arbejde overflader er rene for at undgå krydskontaminering, og planlægge tilberedning af mad i løbet af et par dage, så det hele ikke behøver at ske hurtigt efter hinanden, hvilket kan føre til problemer med fødevaresikkerheden.

Holiday Baking

Ferien er også tid til at nyde bagning honningkager huse, cut-out cookies og slik af enhver art med familie og venner. Blot undgå slikke skeen eller røreskålen hvis dejen indeholder ubehandlede æg. Selv klasse A-æg med rene, uncracked skaller kan være forurenet med Salmonella Enteritidis bakterier.

Sikker Fyld

Ristning udstoppet fjerkræ kan udgøre fødevaresikkerhed. Hvis sygdomsfremkaldende bakterier er til stede i kød, vil mest være på overfladen, herunder huden, og væggene i det indre hulrum. Når en ufyldt fugl er ristet, høj varme når alle overflader og dræber bakterierne, men når hulrummet er fyldt, kan varmen ikke nemt nå de indvendige vægge eller midten af ​​fyldet.

Den sikreste metode er at tilberede stuffing adskilt fra fuglen. Det eneste, der vil mangle er saft dryp fra kød til udstopning. Dette kan afhjælpes ved omrøring nogle dyppelse fra bradepande i fyldet efter begge er færdig madlavning. Hvis du ønsker at skære stegen ved bordet sprængfyldt med fyld, skal du blot ske fyldet ind i hulrummet inden han forelægger det.

Hvis du insisterer på ristning proppet fjerkræ, skal du sørge for, at fyldet løst fylder hulrummet. Dette vil give nogle ovn varme at flyde inde i fuglen og hjælpe interiøret til at nå en sikker temperatur. Når du tager den indre temperatur i stegen, teste temperaturen på fyldet så godt. Det skal være over 165 ° F for at være sikker.

Er der nogen typer af fødevarer man bør undgå servering på ferie buffet?

Så længe du følger Sikker behandling af fødevarer praksis og holde varme fødevarer varme og kolde fødevarer kolde, de fleste fødevarer er helt sikkert for ferie buffeter. De eneste fødevarer at være bekymret over, er dem, der kan forårsage en allergisk reaktion hos dine gæster.

De mest almindelige fødevareallergener er mælk, æg, jordnødder, soja, hvede, fisk og skaldyr. Ved servering disse fødevarer, advare dine gæster, så de kan lave smarte valg af fødevarer. Det er også vigtigt at undgå at flytte betjener redskaber fra en skål til en anden, som kan krydse-forurene et ikke-allergifremkaldende fødevarer med en allergifremkaldende fødevarer.

Hvilken ferie fødevaresikkerhed tips vil du foreslå for de interesserede i at give hjemmelavede gaver fra deres køkkener som gaver?

Der er få gaver som hjertevarmende som dem, der kommer fra køkkenet. For at sikre, at spiselige gaver er sikker samt lækre vælge elementer, der ikke kræver køling. Søde elementer, ligesom gelé og syltetøj, almindelig kager (undgå glasur og creme fyld), solide cookies og ikke-cremet slik vil bo sikkert i ugevis uden køling. Spice gnider kan laves i bulk og forseglet i dekorative poser eller krukker. Flavored vineddike, olier og sennep er også gode køkken gaver.Elske at vide Safety vil gerne takke forfatterne Dave Joachim og Andy Schloss for at tage tid fra deres travle hverdag til at dele disse fantastisk ferie fødevaresikkerhed tips.