Feng Shui Wall Art

Feng Shui Wall Art

Feng Shui væg kunst kan være alt fra en autentisk kinesisk maleri, billede, gobelin, eller vægtæppe til en skildring af en feng shui symbol. En anden type af væg kunst, der kan hjælpe dig med at skabe en feng shui kur er skabt ud af en af ​​de fem elementer.

Udforskning Feng Shui Wall Art

Når du først begynder at udforske stykker af væg kunst til din feng shui på indretning du skal nok slå til websteder, der bærer de mest almindelige valg af Feng Shui kure og retsmidler. Mens disse kan være sjovt, de er ikke din eneste valg.

Feng Shui Wall Art, der taler til dig

Som med enhver art, du ønsker at vælge væg kunst, der appellerer til dig og virkelig rører dig på et følelsesmæssigt plan. Hvis du køber et par af mandarin ænder prints bare at indramme og sted over hver af dine sengelamper uden selv lide stykkerne, er du i kraft oprette negativ energi. Intent og begær er lige så vigtig som målet om feng shui for at skabe den ultimative harmonisk rum design.

Typer af Wall Art

Der er mange typer af væg kunst, hvorfra du kan vælge. En af de bedste måder at indsnævre dine valg er at overveje det element, du har brug for at tilføje til dit værelse. For eksempel, hvis din hule er i den nordlige sektor, men vandet element er svag, så kan du tilføje enten et maleri eller foto af en vand scene eller vælge væg kunst, der er lavet af metal, da metal tiltrækker vand.

Animal Relieffer

Et populært valg af væg kunst for feng shui formål er et dyr lindring eller udskæring. Disse kan være lavet af metal, træ, harpiks eller andre medier. Der er mange lovende dyr symboler, du kan bruge, såsom:

  • Chinese Dragon
  • Frog
  • Elephant
  • Hest
  • Ox
  • Phoenix

Wealth Skibe

Et af de mest almindeligt anvendte symboler på rigdom, især ved kyndige forretningsfolk, er den rigdom skib, som var inspireret af gamle handelsskibe. Wealth skib væg kunst bør monteres på væggen, så det sejler ind i dit hjem, aldrig væk. De fleste væg kunst af denne type er en høj-relief stil og har steder, hvor du kan tilføje forskellige kinesiske mønter, ædelstene, guld i stænger, og andre symboler på rigdom som om lastning fragt på dit skib. De fleste rigdom skibe er guld i farve for at symbolisere dette metal af stor rigdom.

Koi Fishes

Karper, bedre kendt som Koi fisk, er en anden symbol på rigdom og lykke. Mens de fleste mennesker er vant til at se disse i akvarier eller ornamentale damme, er der ingen grund til du ikke kan bruge dette symbol i væg kunst. En silke folde skærm designet til væggen gør et fremragende valg af høj design og feng shui ægthed.

Wall Fans

Brugen af ​​en fan spredte ud i al sin farverige design er en anden vidunderlig valg for en feng shui værelse. Mange af disse fans er samlerobjekter, der kan blive fremvist i en skygge kasse. Opret en samling af indrammede fans på en væg med forskellige kinesiske symboler, motiver og dyr. Det kan virkelig være væg kunst, der tjener flere formål, såsom en feng shui element, farverige indretning tilbehør, og en feng shui symbolsk helbredelse.

Tilpasset Feng Shui Symboler

Der er andre typer af væg kunst, der udnytter feng shui symboler i kombination med en utilitaristisk formål, såsom at bruge Bagua design for en unik ur. Du kan finde en anvendelse til et termometer eller barometer monteret i maven på en udskåret drage. Hvis dekoration din køkken, glem ikke hane motivet er en lovende feng shui symbol og er også et populært vestlige køkken motiv.

Rattan Scroll Malerier

Den rattan rulle maleri var en populær hjem indretning valg i midten af ​​1970'erne, da flere kinesiske produkter blev tilgængelig for den vestlige verden. Kraner og Koi var meget populære emner som var mandarin ænder, kirsebærblomster og kinesiske tegn. Denne stil af væg kunst har oplevet en fornyet interesse.

Plakater

Sandsynligvis den billigste og nemmeste at finde type væg kunst for en feng shui touch er en plakat. Du kan endda lave dine egne fra en favorit foto eller vælge et abstrakt en til at passe til stilen i dit værelse. Hvis du ikke har råd en genstand, såsom en mandala, så en plakat af en er det næstbedste.

Yin Yang Symbol

Der er mange valg af væg kunst, når det kommer til yin yang symbol. Du kan vælge at bruge en skulpturelle stykke i bronze, kobber eller andet metal.

Beslutning om Wall Art

Beslutning om, hvilke dele af feng shui væg kunst, du vil bruge i dit hjem skal være let, da der er så mange valgmuligheder til rådighed. Du ønsker måske at vælge et par væg kunst stykker, som du kan ændre for forskellige årstider eller flytte til andre værelser, når du har brug for et specifikt element indført.

  • Feng Shui Supply
  • Alle Plakater
  • Red Bubble
  • Amazon

Balance er alt

Ligesom feng shui principper lærer at harmoni og balance er essensen af ​​feng shui applikationer i dit hjem, så er brugen af ​​helbredelsesmetoder. Nogle mennesker ender med at købe så mange feng shui nipsgenstande som deres hjem ligner butikken, hvor de har købt dem i stedet for at skabe den komfortable tilbagetog, en korrekt udformet feng shui hjem skal være.