Feng Shui Store oversigt

Feng Shui Store oversigt


Nu hvor du har lært om feng shui, ligesom mange mennesker, kan du være på et tab, når det gælder om at finde konkrete løsninger eller behandlinger. En feng shui butik registrering kan reducere mængden af ​​tid, du bruger søge online. For eksempel, hvis du ønsker at finde en Laughing Buddha eller har brug for lavendel æteriske olier til at invitere rolige chi energi, så skal du besøge butikkerne, der er anført nedenfor.

En liste over nyttige ressourcer

Feng Shui Best Buy

Der er mange fordele ved at handle hos Feng Shui Best Buy; den største er deres samling af feng shui produkter. Desuden er deres priser er rimelige og alle elementer, der tilbydes på hjemmesiden er opdelt i brugbare kategorier.

Flere af de kategorier, der kræver særlig opmærksomhed omfatter buddhistiske og taoistiske Religiøse statuer, Lovende amuletter og penge frøer, som også er kendt som tre-legged tudser, tre-legged frøer eller "Chan Chu". Du kan forvente at betale alt fra $ 12 for en vind kime til $ 268 for det stående Kuan Yin om Dragon.

  • Buddhistiske og taoistiske Religiøse statuer: I denne buddhismen i kategorien butik tilbyder en bred vifte af Buddha-statuerne, der også omfatter den populære Laughing Buddha samt andre religiøse ikoner som Goddess of Mercy og Thousand Hands Goddess of Mercy. Du kan købe en statue starter ved $ 28 op til $ 268 afhængigt af typen og stil.
  • Lovende Amuletter: Mange af de amuletter tilbydes fra denne forhandler er dem, du kan hænge i dit hjem eller hvor du har brug for dem, eller du kan foretrække at bære en med dig at yde beskyttelse. Eksempler på disse amuletter omfatter Amulet af Double Happiness-Mystic Knot Combo, den stress og depression Eliminator i form af Wu Lou og Amulet af tre Himmelske beskyttere. Priserne i denne kategori spænder fra ca $ 20 til 50 dollar.
  • Trebenet Toad: tudser og frøer symboliserer rigdom i feng shui og pengene frøen kategorien Feng Shui Best Buy giver dig et pænt udvalg af disse symboler på velstand og godt helbred. Blandt de mange smukke penge frøer tilbydes er en Laughing Buddha ridning på en penge frog lavet af bronze, belagte en 24 karat guld Bejeweled penge frøen og en balinesisk stil penge frøen lavet af komprimeret sten. Priserne er fra ca $ 13 til $ 60.

Feng Shui Emporium

Feng Shui Emporium er meget lig Feng Shui Best Buy, men det er faktisk en god ting, da det vil give dig mulighed for at sammenligne priser for at få den bedst mulige aftale. Dette site er også opdelt i kategorier, selvom grupperet forskelligt. I stedet for en kategori opført som Lovende Amuletter, vil du finde en beskyttelse amulet opført under kategorien Cure Varer. Det er fantastisk for nybegyndere, der måske endnu ikke hvad jeg skal kalde bestemte kure eller retsmidler i Feng Shui.

Derudover er nogle af de varer Særlige kommer i tre forskellige størrelser, såsom små, mellemstore eller store. Dette giver dig mulighed for at købe produkter, der er den rigtige størrelse til dit behov. Som et resultat af varierende størrelser, kan prisforlangende bære overalt fra $ 15 til $ 45 eller mere.

Asiatiske Idéer

Asiatiske Ideas er et fantastisk sted, da du kan finde feng shui produkter samt andre dekorative elementer med en karakteristisk asiatisk indflydelse. Du kan finde traditionelle røde kuverter, pen indehavere og kortholdere i form af en drage. Du kan også købe spisepinde, asiatisk papirvarer og bogstøtter. Du kan købe mange ting til fantastiske priser, da nogle af elementerne er prissat så lavt som $ 4 hver. Dette giver giver dig fordelen af ​​at tilføje dekorative feng shui hånd på dit hjem uden at bryde dit budget!

Feng Shui Mall

Hvis du leder efter feng shui kur og retsmidler denne hjemmeside ofte kører tilbud, så bogmærke og ofte besøger. Kategorierne er mange og opdelt efter feng shui element. Det Feng Shui Mall tilbyder også kategorier for hver sektor, såsom hjem, kontor / karriere, berømmelse, rigdom, sundhed og andre områder af dit liv. Der er en kategori dedikeret til Feng Shui helbredelsesmetoder. Nogle af ikonerne er også tilgængelige som nøgleringe eller smykker. Prisfastsættelsen er rimeligt i et område.

Start Shopping

En feng shui butik notering er en fantastisk måde at finde nogle af de bedste online feng shui hjemmesider for at spare dig browsing tid! Vær sikker på at sammenligne de tilgængelige produkter på hvert websted er opført inden den beslutter, hvilke elementer er virkelig et must-have.