Feng Shui og Cleansing Burn

Feng Shui og Cleansing Burn


Kombiner feng shui og en udrensning brænde for at befri et rum af negativ energi.

Årsager til Feng Shui og Cleansing Burn

Spaces bevarer energien af ​​de tidligere ejere eller beboere. Hvis du bemærker sidst, at tingene på arbejdet ikke går meget godt, kan det være, at energien i dit kontor eller arbejdsområde er stagnerende. Ikke at vide, hvem eller hvad besatte plads, før dig, er det umuligt at sige, om energien er stagnere eller blot negativ. Efter at have foretaget en simpel feng shui udrensning brænde, vil den negative energi sprede og enhver stagnerende energi vil gå videre. Cleansing forbrændinger er ikke kun for mellemrum selv; bruge dem til at rense personlige energi, der omgiver dig.

Hvis tingene i dit personlige liv synes at gå helt forkert, noget fra dit forhold til din økonomi, kan det være den energi, der omgiver dig er negativ eller stagnerende. Hvis du føler dig træt, irritabel eller bare utilpas hele tiden, denne energi er absolut negativ. For at få at stagnere energi i gang igen, og den negative energi væk fra dig, udføre feng shui og udrensning brænde.

Forskellige Cleansing Burns

Der er mere end et par måder at udføre en udrensning brænde i feng shui. Her er et par metoder, der er den mest enkle:

Afbrænding af røgelse

To almindelige typer af røgelsespinde, der anvendes til en udrensning brænde i feng shui er rosmarin og sandeltræ.

Udrensning en Space

  • Først renses grundigt rummet. Slip af med alle rod så feje, støv og moppe de områder, hvor du ønsker at gøre en udrensning brænde. Hvis vejret er tillader det, åbne vinduerne for at tillade frisk luft at strømme ind i rummet.
  • Sæt din brændende røgelse (i en holder selvfølgelig) i midten af ​​hver etage i dit hus, hvis du ønsker at rense hele hjemmet. Hvis du bare ønsker at gøre et rum, skal den placeres i midten af ​​rummet.

Ved hjælp af en Smudge Stick

En plamage stick, almindeligvis af salvie, anvendes ofte til at rense din aura, eller energien omkring dig. Hvis du ikke kan få dine hænder en en og har brug for øjeblikkelig nødhjælp fra vrede, angst, sorg eller lignende, kan du bruge røgelse.

Udrensning din Aura

  • Det centrale er at fan røgen. Når du plamage stick lyser, blæse det ud. Derefter tager din hånd og vift røgen fra enden af ​​plamage stick mod din krop, begyndende med toppen af ​​dit hoved og slutter på dine fødder. Sørg for at løfte fødderne, så du rense den negative energi fra sålerne.

Udrensning en Space A plamage stick bruges også til at rense negativ chi fra rum.

  • Når du har tændt og blæst ud af plamage stick, gå rundt i rummet, du ønsker at rense. Husk, at hjørnerne er ofte gift pile, så sørg for at tage lidt ekstra tid i disse områder.

Uanset om du rense et rum eller dig selv, kan plamage stick begynder at gå ud. Du skal blot blæse på den tændte ende let (giver røgen frisk liv ånde), indtil det begynder at ryge igen.

Frigivelse negativ energi, Welcoming positiv energi

En god måde at frigive den negative energi fra dit liv er at recitere bønner, bekræftelser, godt ønsker og positive tanker, mens de udfører din udrensning brænde. Det samme siges for negative tanker. Frigivelse dine negative tanker ved vocalizing dem tillader frigivelse af den negative energi du bærer, i røgen, hvor den forsvinder. Gør det samme for positive tanker. Ved vocalizing vores positive tanker, er positiv energi båret af røg og frigives til universet.

Endelig behøver du ikke at gøre udrensning forbrændinger, når du føler dig ned, syg eller når din karriere ikke vil som planlagt. Udrensning forbrændinger er stor for de tidspunkter i dit liv, når du er omgivet af positivitet. Dette holder positive chi flyder i dit rum og omkring dig.

Sikkerhed Note

Efterlad aldrig et brændende emne alene i et rum. Selv et element, der kun frigive røg er varm nok til at antænde en brændbar substans eller brænde huden. Udvis altid forsigtighed.