Feng Shui i soveværelset, hvor en person døde

Feng Shui i soveværelset, hvor en person døde

Du vil gerne feng shui soveværelset, hvor en person døde at rydde stagnerende chi. Dette er en meget ligetil proces, og kan opnås ved at følge nedenstående trin.

Sådan Feng Shui i soveværelset, hvor en person døde

I Kina, hvor en person dør i hjemmet de transporteres fra soveværelset fødder første og ud af fordøren. Det er derfor, du rådes til ikke at sove med fødderne vendt døren til soveværelset, og hvorfor det hedder kisten position.

Efter et dødsfald i dit hus

Før du kan begynde at feng shui soveværelset, skal du lukke kredsen af ​​afdødes liv ved at have en begravelse ceremoni. I Kina, den ældste søn bærer en stor foto af den afdøde familiemedlem spændes på ryggen. Under ceremonien, maler bedemand over øjnene med sort maling. Dette symboliserer at den pågældende person til at se ud over denne verden og gå videre til den næste verden.

Det er på grund af denne kinesiske tradition, at mange feng shui praktiserende læger kan råde dig til at fjerne alle billeder fra soveværelset. Dette er en ekstrem reaktion, når den moderate praksis er at fjerne kun de billeder af den afdøde slægtning. Dette sker, fordi øjnene er blevet malet sort, og du ikke ønsker at vinke deres ånd hjem ved at have billedet som en portal, hvorigennem ånden kan komme ind gennem øjnene.

Du bliver nødt til at fjerne alle billeder af den afdøde fra soveværelset. Mange feng shui eksperter rådgive at fjerne alle billeder af den afdøde, hvis sorte øjne ceremonien blev udført. Hvis det ikke var, så er der ingen grund til at fjerne billederne fra den anden stue.

Feng Shui i soveværelset, hvor en person døde

Brug af lyd i Burial Ceremony

Et andet aspekt af nedgravning ceremoni er ringmærkning af bækkener eller chimes at kalde ånden fra huset og til gravsted. På dagen for begravelsen ceremoni, midlertidigt tage ned alle vindspil i og omkring dit hjem, indtil ceremonien er forbi. Du ønsker ikke at forveksle med ånden i din elskede og har hende splittet mellem hjemmet og graven.

Bør du udskifte dødsleje?

Den chi energi en syg person, som til sidst dør efterlader en rest af negativ chi. Denne stagnerende energi skal ryddes ud af rummet, især dødsleje. Hvis det er økonomisk umuligt at erstatte seng og madras, så kan du udføre en udrensning ceremoni beskrevet nedenfor.

Rengør Bedroom

Det næste skridt er at rengøre soveværelset.

 • Åbn alle vinduer - Dette gør det muligt stagnerende chi at undslippe rummet og blive erstattet med frisk chi.
 • Vask værelse - Vægge og gulve skal rengøres grundigt.
 • Mal rummet - hvis du føler, at det vil hjælpe med at ændre fornemmelsen af ​​værelset. Nogle gange kan en farve kan minde lige så meget som et billede eller seng.
 • Fjern alt tøj og donere - Nogle mennesker tror, ​​du bør brænde tøj af den afdøde, fordi det menes den negative chi klamrer sig til det.
 • Fej værelse med en kost for at fjerne det af den stagnerende chi.

Hvad Ophold Hvad Goes

Mens tradition anbefaler Bortskaffelse af tøj og sengetøj af den afdøde. Du vil uden tvivl have visse beklædningsgenstande, som du ønsker at beholde. Der er ikke grund til, at du ikke kan gøre det, hvis du har plads til at opbevare. Det samme gælder for genstande og souvenirs til de afdøde. Der er ingen gyldig grund til at slippe af med disse, medmindre de er simpelthen ting, du ikke ønsker. Den forreste regel er at gøre, hvad der er mest behageligt for dig.

Cleansing Ceremony

Når du har renset og omorganiseret soveværelset, kan du ønsker at have en rensende ceremoni udføres. Dette bør udføres af en person ikke følelsesmæssigt knyttet til den afdøde. En udrensning ceremoni er gjort for at slippe af med stagnerende chi og tillade en forlængelse af energi og liv.

Feng Shui i soveværelset, hvor en person døde

Dette kan være så simpelt som at brænde røgelse og sige en bøn i værelset eller du kan tilføje andre elementer.

 • Salt - Det kan bruges til at udslette ned vægge og gulve. En anden teknik er at placere salt eller drys salt i hver af hjørnerne af soveværelse. Man kan også drys salt på madrassen. Lad salt at bo længe nok til at trække ud den negative chi. Efter ceremonien, feje op salt og bortskaffe det i papirkurven bin uden for hjemmet.
 • Ris - dette kaldes fodring spøgelser. Start uden for din hoveddør og drys ris fører ånden eller spøgelse ud af huset. Typisk ris spredes til den ydre omkreds af hjemmet derved trækker ånden udenfor, hvor det vil så bo.
 • Røgelse - Vælg en duft du finder trøst. Mange mennesker vælger dufte baseret på gamle viden om egenskaber. Her er et par røgelse og urter, der vil give positive resultater:
  • Lavender - Hjælper med at flytte forbi forhindringer og problemer. Beskytter og frastøder negativ energi.
  • Eucalyptus - Healing. Fremragende lettelse for sorg-ramte.
  • Mint - velstand og rigdom
  • Sage - En duft, der afviser ånd
  • Sandeltræ - Hæver ånd, heler og beskytter
 • Lyd - Tinkling af klokker bidrager til at trække positive chi
 • Light - Placer prismer og facetterede orbs i vinduer, så en regnbue af lys ind i rummet. Åbne forhæng og lad solen indeni.

Fornyelse og positiv Chi

Når du feng shui i soveværelset, hvor en person døde, vil energien være helt anderledes, når man går ind i lokalet. Du vil være i stand til at komme videre i livet og bære de gode minder fra din elskede med dig.