Feng Shui i Atlanta

Feng Shui i Atlanta

Feng Shui i Atlanta er i live og godt. Du kan blive overrasket over at erfare, hvem der bruger feng shui og hvorfor.

Feng Shui I Atlanta: City Living

Bor i et stort byområde kan skabe unikke feng shui problemer med massive vejnet, bygninger og overfyldte bysamfund. Feng Shui kan hjælpe dig glem hverdagens stress af byen og gøre dit hjem til en urolig fristed.

Atlanta Feng Shui konsulenter

Du ønsker måske at hyre en professionel rådgiver til at hjælpe dig i redesign eller design af dit hjem. Atlanta har nogle kendte feng shui eksperter, der er bosiddende i byen.

Lucky (Lefty) Hvid

Med mere end tolv års erfaring som feng shui konsulent, vises Lefty White på radio- og tv-interviews og nationale tidsskrifter har featured hendes arbejde. Hun er en af ​​de førende feng shui konsulenter hyret af store selskaber, virksomheder og boligejere til at designe ordentlig feng shui indendørsbrug og udendørsbrug.

Rochel Parker

Rochel Parker praktiserer klassisk Feng Shui og har studeret udførligt i hele Asien i certificering programmer med sådanne bemærkelsesværdige feng shui mestre som:

 • Master Jes Lim
 • Grand Master Yap Cheng Hai
 • Master juni
 • Master Raymond Lo
 • Master Ken Lai

Ms Parker underviser også feng shui klasser i hele sydøst. Tjek hendes hjemmeside for en aktuel tidsplan.

Tracy Miller

I de sidste tolv år, har Tracy Miller været at hjælpe folk forbedre deres liv med feng shui design. En bekræftet Feng Shui professionelle, Ms Miller er uddannet fra Feng Shui Institute of America. Hun opnåede national berømmelse i 2007, da hun dukkede op på to episoder af hgtv populære serie, Ground Breakers.

At komme i gang i jagten på konsulenter praktiserer feng shui i Atlanta:

 • Liste over Feng Shui konsulenter i Georgien
 • Feng Shui firmavejviser

Feng Shui Klasser i Atlanta

Hvis du bor nær Atlanta, Georgia kan du drage fordel af forskellige Feng Shui kurser, der udbydes til offentligheden. Som i alle ting, bør du forskning enkeltpersoner undervisning feng shui for at sikre, at de har den rette uddannelse og er virkelig dygtige på deres felt. Der er flere skoler af feng shui og ikke alle feng shui praktiserende bruge dem. Nogle har specialiseret sig i kun en eller to skoler, så vær sikker på udøveren tilbyder skolen af ​​feng shui, du ønsker at study.You kan deltage i undervisningen i Atlanta for at lære mere om feng shui:

 • Roberta Grant, Feng Shui of Life, underviser klasser på Atlanta campus i Savannah College of Art and Design
 • Feng Shui Kurser for mæglere
 • The Home stagers Guild

Brug Feng Shui til at sælge dit hjem

Hvis du sælger dit hjem i Atlanta, så kan du ønsker at ansætte principperne i den gamle kinesiske kunst placering med henblik på at iscenesætte dit hjem. I et marked afmatning, har mæglere opdaget, hvordan feng shui kan hjælpe dem med at sælge deres beholdning af boliger.

Hvis du er en ejendomsudviklingsselskab du kan tilslutte kolleger, der har henvendt sig til Feng Shui mellemstationer eksperter om hjælp. De gebyrer, der opkræves for disse tjenester varierer, men hvis du er ved at miste din investering, leje en feng shui mellemstation ekspert kan være den bedste beslutning, du nogensinde gøre.

Statistik for Feng Shui Iscenesat hjem:

 • Sælg 50% hurtigere end andre hjem
 • Sælge for 6,9% mere end andre hjem

Iscenesættelse en Home: Atlanta Feng Shui stil

Du kan blive overrasket over at erfare, at disse tjenester ikke er begrænset til hjem sælgere og ejendomsmæglere. Flere og flere husejere ansætter mellemstationer konsulenter til at hjælpe dem med at redesigne deres hjem for feng shui levende. Du kan leje en hjem stager og konsulent til at hjælpe dig:

 • Redesign Atlanta
 • Pearle Iscenesættelse og Design LLC

Feng Shui for et bedre liv

Der er mange mennesker, der bruger feng shui i Atlanta for at nyde et liv i harmoni og balance, mens de bor i en af ​​de travleste byer i USA.