Feng Shui House og Backyard skrånende ned

Feng Shui House og Backyard skrånende ned

Feng Shui House og baggård skrånende ned kan præsentere nogle udfordringer.

Feng Shui og Land formationer

Mens mange mennesker anser feng shui ansøgninger blev designet til at blive implementeret inde i deres hjem, kan det overraske dig at lære, at feng shui begyndte som en bekymret over jorden filosofi. Dannelsen jord og hvad der omgiver dit hjem er langt vigtigere end hvordan det indre af dit hjem er indrettet.

Ydre af dit hjem er vigtigt

Grunden ydersiden af ​​dit hjem er så vigtigt, er, at et bjerg, der stiger kun et par meter fra din hoveddør ikke kan flyttes. Hvis dit hjem blev bygget i vejen for udtørret bæk seng, der ikke har oversvømmet i hundrede år, kan feng shui ikke ændre forløbet af naturen, når det hundrede år oversvømmelse opstår igen. Feng shui behandler disse spørgsmål og mere, som findes i selve landet og dets formationer omkring dit hjem.

Energi flyder over, og gennem landet enten som bakker og bjerge eller som faktisk vand, der strømmer rundt bjerge.

Logikken i Feng Shui

Feng Shui er ikke så meget en mystisk kunstform, da det er en logisk måde at vurdere mulige risici og farer i placeringen et hjem. For eksempel, hvis du troede, at udtørret bæk seng kan oversvømme en gang mere, du ville aldrig bevidst bygge dit hjem i midten af ​​en potentiel rasende oversvømmelse, der ville vaske det ned ad bjerget. En logisk tankeproces ville bestemme, at et mudderskred eller lavine langs bjergskråningen lige uden for din hoveddør kan begrave dit hjem. Så ved undersøgelsen feng shui principper, du har brug for at huske på, at de fleste af dem er logisk og bekymrede med sikkerhed og velvære.

Nedadgående Kuperet Backyard er uønsket

Du har måske hørt, at en skrånende baghave anses for uønsket i feng shui applikationer, men har været usikker, hvorfor det er.

Hvis din baghave skråner ned væk fra huset dannelsen jord bærer alt væk fra dit hjem, herunder velstand, held og lykke og rigdom. Denne skrånende væk bogstaveligt tillader noget, der kommer til dig gennem indgangen tilbage bæres fra banen og ned ad bakke.

Logic begrundelse

Hvis du overveje din skrånende baghave ved at anvende logik, vil du indse, at vand vil dræne og køre fra det højeste punkt til det laveste. Det betyder, hvis du skulle opleve en kraftig regn, jorden, der understøtter dit hjem i baghaven kunne blive forværret og endda muligvis skabe en mudder dias, der ville tage dig ned ad skråningen og til bunden af ​​bakken.

Retsmidler mod Downward Kuperet Backyard

Der er flere ting, du kan gøre for at løse eller helbrede dette aspekt i dit hjem, så det vil være i overensstemmelse med feng shui design principper.

Langsigtet løsning

Den mest oplagte løsning er korrekt den nedadgående hældning af din værftet. Dette kan gøres ved at opføre en støttemur og opfyldning værftet med snavs at skabe en væsentlig ændring af tilbagestående skrånende. Hvis dette ikke er muligt, kan du tilføje et par feng shui elementer til at hjælpe med at rette dette problem område.

Feng Shui House og Backyard skrånende ned

Feng Shui elementer og helbredelsesmetoder

Hvis dit hjem ikke har en dramatisk farlig bagud skrånende der vil foreslå du har brug for at flytte, men en gradvis en, der ikke i øjeblikket til stede vandproblemer, når det regner, så kan du drage størst fordel ved at tilføje et par feng shui afhjælpe elementer til din hjem og baghave.

  • Placer en vejrhane eller loftsrum udstødning fan, der roterer om at flytte luften ud af loftet eller tilsvarende formål på dit tag. Dette trækker chi op fra skråningen mod dit hus.
  • Plant et højt træ, der er mindst højden af ​​dit tag for at hæve chi fra skrånende baggård til dit hus og taglinje.
  • Installer et spotlight på jorden, så det skinner op på taget. Igen, dette lys fra jorden til taget hjælper direkte chi til dit hjem.
  • Sæt en stor sten eller sten på det punkt, hvor din værftet begynder at hældning at skabe illusionen af ​​et bjerg understøtter din baghave. En skålformet sten anses for at være et billeder af en ris skål, der symboliserer rigdom og overflod.

Portræt af en ideel Backyard

Den ideelle feng shui baggård bør være lidt højere end forhaven, men ikke så meget, at der er en fare for vand, der løber tilbage i hjemmet. Du skal være sikker på der er ordentlig dræning, så regnvand ikke vil strømme direkte ind i huset. Med baghaven jord lidt højere end foran, du kan være sikker på at chi energi vil flyde let i og omkring dit hjem uden hindringer at bremse eller røve huset, og du positiv chi energi.

Bjerge og bakker

Et bjerg, række bjerge eller bakker i bagsiden af ​​hjemmet, langt nok væk til ikke udgør nogen jordskred farer er den ideelle beskyttelse til et hjem, da den repræsenterer dragen og muligvis tigeren. Begge betragtede vogtere og beskyttere.

Bor med din Kuperet Backyard

Hvis du forsøger at afhjælpe en feng shui hus og baggård skrånende ned, kan du følge disse forslag til at hjælpe omdanne negativ chi og tiltrække positive sunde chi til dit hjem.