Feng Shui Historie

Feng Shui Historie
Feng Shui begyndte i bjergene i Kina

Ingen ved rigtig, den sande begyndelse feng shui historie. Mange mennesker tror, ​​det begyndte mere end to tusinde år siden i bjergene i det sydvestlige område af Kina og andre mener, det kan være mere end 6000 år gammel.

Feng Shui Historie: The Beginning

Oprindelsen af ​​Feng Shui er gået tabt i menneskehedens historie. Mange forskere og praktikere i Feng Shui mener, at denne ældgamle kunst eksisterede længe før mennesket vidste, hvordan man skriver. Videnskabelig og arkæologiske undersøgelser har afdækket artefakter, der underbygger denne tro. Feng Shui symboler er blevet fundet på artefakter på forskellige udgravninger, der kan dateres til den tidligere periode. De tidligste artefakter blev fundet i 1988 under udgravningen af ​​en gammel grav og dato til ca. 4000 f.Kr.

De tidligste kendte optegnelser vedrørende kunst og videnskab af feng shui dato Han-dynastiet, mellem år 200 f.Kr. til 200 e.Kr. løbet af denne tid i den barske bjergrige område i den sydvestlige region af det gamle Kina blev principperne i Feng Shui bruges at finde det perfekte sted for boliger, landsbyer og grave, hvor lovende chi var i stand til at flyde frit.

Gennem de følgende århundreder, fortsatte praksis med feng shui at udvikle sig. Nye fund tilføjet til eksisterende teorier og resultaterne blev raffineret resulterer i dannelsen af ​​formular School of Feng Shui.

Tang-dynastiet: The Form School of Feng Shui

Årene i Tang-dynastiet, 618-906 e.Kr., så de gældende principper i Feng Shui mødes i Form School, også kendt som Landskab School. Formålet med denne grundlæggende klassiske form for feng shui var at finde steder i landskabet, der havde god chi til at holde folk beskyttet. Placeringerne af gravsteder skulle også være i stand til at beskytte chi af den afdøde og give støtte til deres decedents. Der blev lagt vægt på betydningen af ​​landskabet og funktioner i området, såsom vandområder og bjerge.

Den Form School of Feng Shui tydeligt illustrerer den tro, at alt fra Littlest sten til en storslået bjerg lever og sigtet for chi, der har beføjelse til at være energigivende eller destruktive. Feng Shui mestre tiden lærte de principper og overbevisninger til at bygge alle strukturer i harmoni med universet. Strukturer, der var harmonisk med felterne i universet ville drage fordel af en god chi.

Yahn Yun Sung, der anses af mange for at have udviklet den Compass School of Feng Shui, gjort mange vigtige bidrag og justeringer til feng shui i 888 e.Kr. Hans mange lærdomme og skriftlige værker betragtes klassikere i studiet af historien om feng shui.

Song-dynastiet: The Compass School of Feng Shui

Kort efter Song-dynastiet kom til magten i 960 e.Kr., Wang Chih yderligere forbedret og forfinet praksis Yahn Yun Sung. Hans feng shui principper og praksis er grundlaget for en stor del af Compass School, som det er kendt og undersøgt i dag.

Indarbejdet i Compass School of Feng Shui er mange aspekter og praksis formular School. De supplerende praksis og principper i Compass School udviklet i det sydøstlige Kina, hvor landskabet af landskabet er flade sletter. Denne skole af feng shui bruger en mere videnskabelig tilgang end den praktiske tilgang Form School. Anvisningerne i kompasset, matematik, numerologi og I-Ching er vigtige aspekter af Compass School. De trigrams af I-Ching er anbragt i den ottekantede form Ba Gua anvendes til analyse energien af ​​en given plads.

Feng Shui fra Ming-dynastiet til den kinesiske kulturrevolution ==

Resterende populære i hele Ming og Ching dynastierne, 1368-1911, blev feng shui afskrækket af den kinesiske regering, når Ching-dynastiet faldt. Selv om det blev yderligere modet, når den kommunistiske regering overtog i 1949, mange udøvere af feng shui fortsætte med at udøve.

Desværre mange af de bøger og andre poster vedrørende feng shui blev ødelagt under den kinesiske kulturrevolution, der fandt sted fra 1966 til 1976. De fleste af de feng shui-mestre og praktikere forlod Kina søger sikkerheden på steder, hvor der var kinesiske samfund herunder:

  • Taiwan
  • Hong Kong
  • Singapore
  • London
  • Malaysia
  • San Francisco
  • Vancouver

Som feng shui fundet vej til den vestlige verden, har det fortsat med at vokse i popularitet som flere mennesker omfavne vigtigheden af ​​fordelene ved chi i deres liv.

Present Day Feng Shui

Denne praksis med feng shui har bredt sig til hele verden som millioner af mennesker i alle lande praktiserer det. Dagens kinesiske regering er mere liberal og feng shui er igen accepteret og praktiseret i Kina.

De traditionelle skoler i Feng Shui, formen School og Compass School, blandes ofte sammen som udøvere forfine og udvikle variationer af den antikke kunst og videnskab i feng shui.

Konklusion

Gennem feng shui historie har der altid været den underliggende forståelse og viden om betydningen af ​​chi.