Feng Shui Design: Ting at undgå Tips

Trapper og hovedindgangen

Du bør undgå at have en trappe, der lander umiddelbart ved din hoveddør. Alle Sheng chi (positiv energi) vil rejse ned ad trappen og ud af din hoveddør. Hvis du har dette problem, kan du hænge en vind kime direkte foran døren, der falder foran trappen.

For- og bagside dør tilpasning

Du bør forsøge at undgå enhver hjem, der har hovedindgangen linet op med bagsiden exit. Den Sheng chi (positiv energi), som vil træde dit hjem vil straks afslutte ved ryggen. Hvis du har dette problem, så skal du placere noget i energiens vej. Dette kunne være en vase, et bord eller hvis du har en masse luft flow så kunne du hænge en vind kime i midtpunktet mellem de to.

En tærte formet parti

En pie formet parti er ikke en anbefalet en. Hvis spidsen af ​​kagen er, hvor din hus ligger, vil Chi har svært at komme ind. Rummet vil være for trange. Skulle du nødt til at vælge en tærte formet meget, vælge en, hvor punktet er på bagsiden af ​​dit hjem og ikke i fronten. Generelt dog, bør du forsøge at undgå denne form.

En trekantet parti

Dette er den mest ugunstige af alle masse figurer. Generelt er det meget svært at placere noget i eller uden for huset, der ikke skaber sha chi. Desuden er kantede partier desorienterende.

Et rektangulært parti

Et rektangulært parti er godt, så længe som huset er placeret på forsiden af ​​partiet. Dette gør det muligt Chi at flyde let ind i huset og blive spredt.

Antallet af badeværelser

Du bør undgå boliger, der har alt for mange badeværelser. De dræner den positive energi fra dit hjem, hvis de er beliggende i gunstige retninger og generelt er de områder af affald og ikke anses for at være heldig. Hvis de alle er placeret i skadelige områder så de er mindre negative.

Elektriske ledninger overliggende

Elektriske ledninger over taget af et hjem kan forårsage sygdom til det ombordværende. De mest almindelige er hovedpine og problemer med bihulerne. Børn er mere succeptible til den elektromagnetiske energi, så de skal være placeret så langt væk fra dem som muligt. Elektriske ledninger over hovedet skal undgås, når du vælger et nyt hjem.

Badeværelser beliggende i hovedindgangen

Du bør undgå at vælge et hjem, hvor badeværelset er placeret direkte foran eller oven på hovedindgangen. Badeværelserne anses for at være skadelige områder i Feng Shui, så du ikke ønsker at have skadelig energi overtagelse af Sheng chi (positiv energi) ind gennem din hoveddør.

Firkantede partier

I Feng Shui en kvadratisk form betegner stabilitet og balance. Chi er i stand til at flyde frit, uhindret. Ideelt dit hus skal være placeret i midten af ​​partiet, så Chi at cirkulere rundt i strukturen og gennem sine vinduer og døre, nærende beboerne.

Elektriske Towers

Du bør ikke vælge et hjem, der er direkte foran eller ved siden af ​​en elektrisk tårn. Den elektromagnetiske energi kan vise sig at være meget skadeligt for beboerne. Skulle du allerede har et hjem med dette problem, en lille dam i haven eller et akvarium placeret i vinduet direkte overfor tårnet, vil effektivt absorbere den negative energi.

Trappe i midten af ​​dit hjem

Du bør undgå at købe et hjem, der har en vindeltrappe direkte i centrum af dit hjem. Trappen vil fungere som en proptrækker kedeligt gennem centrum eller hjerte af dit hjem. Dette anses for at være negativ for beboerne i hjemmet.