Feng Shui Design: Form School Tips

Træer

Træer kan være et problem, især hvis de er placeret foran indgangen til hjemmet. Den kosmiske ånde kaldes Chi i Feng Shui kommer ind i dit hjem via din hoveddør, så hvis denne energi vej er blokeret, kan beboerne lider sygdom og andre problemer. I tilfælde af, at træet blokerer din hovedindgangen du skal skære det ned. Du bør have en klar opfattelse fra din hoveddør således at fordelene ved Chi for at indtaste dit hjem.

Hvad er den hvide tiger

Den hvide tiger er strukturen placeret til højre for dit hjem.

Energien af ​​Green Dragon

Nogle siger, at den grønne dragen repræsenterer yang eller mandlig energi. Så hvis strukturen til venstre for dit hjem er mere fremtrædende end den til højre, huset er mere heldig for manden i huset, end for kvinden.

Hvad er Green Dragon

Den grønne drage er en struktur, der er placeret til venstre for dit hjem. I traditionel Chinses filosofi venstre er vigtigere end retten så i Feng Shui, er det at foretrække at have en lidt stærkere drage til venstre uden at miste balancen.

Hvordan til at bestemme styrken af ​​Green Dragon

Styrken af ​​den grønne dragen bestemmes ved følgende:

-den størrelsen af ​​bygningen placeret til venstre for dit hjem
-den nærhed til dit hjem, jo ​​tættere jo mere indflydelsesrige
-den tæthed af strukturen (s)

Hvad er Black Giant Turtle

Den sorte kæmpe skildpadde er strukturen placeret på bagsiden af ​​dit hjem. I det land, den gigantiske skildpadde ville være et bjerg, i byen er det en bygning. Denne struktur beskytter dit hjem.

Energien af ​​White Tiger

Nogle siger, at den hvide tiger repræsenterer yin eller kvindelige energi. Så hvis strukturen til højre for dit hjem er mere fremtrædende end den til venstre, er huset mere heldigt for kvinden i huset, end for manden.

Hvordan til at bestemme styrken af ​​White Tiger

Styrken af ​​den hvide tiger bestemmes af følgende:

-den størrelsen af ​​bygningen placeret til højre for dit hjem
-den nærhed til dit hjem, jo ​​tættere jo mere indflydelsesrige
-den tæthed af strukturen (s)

Hvad er Crimson Bird

Med henvisning til den perfekte sted, på sydsiden der bør være en pulje af vand eller en flod langsomt flyder forbi. Puljen af ​​vand er den blodrød fugl. Hvis det er en kæmpe sø eller et hav, så en ø hensigtsmæssigt placeret er blodrød fugl. I byer er der altid en vej i foran huset. I nogle blind sacs kan der være en ø med blomstrende buske og træer. Dette er blodrød fugl.