Feng Shui Design: Clutter Tips

Under rod kan holde dig i fortiden

Når alle dine tilgængelige rum er fyldt med rod, er der ikke plads til noget nyt at komme ind i dit liv. Dine tanker tendens til at dvæle i fortiden, og du føler dig kørt ned med problemer, der har forfulgt dig i nogen tid. Du har tendens til at se tilbage i stedet for at sende i dit liv, skyder skylden fortiden til din nuværende situation snarere end at tage ansvar for at skabe en bedre fremtid. Rydning af rod kan du begynde at beskæftige sig med dine problemer og komme videre. Du er nødt til at frigive fortiden for at skabe en bedre fremtid.

De-Clutter med Feng Shui

Bor i balance og harmoni gør folk glade. Folk, der bor i et kaos gebyr ængstelig og ulykkelig. Anvendelse Feng Shui principper hjælpe dig med at oprette et harmonisk miljø. Feng Shui er en måde at arrangere dit rum og din livsstil, så den er i sync med naturen og med dig. Ordene Feng Shui betyder "vind" og "vand". Ligesom vind og vand hvirvel frit rundt i deres omgivelser, bør folk være i stand til at bevæge sig og fungere med lethed i deres. Feng Shui principper til at skabe omgivelser, hvor negativ energi forhindres og positiv energi får lov til at flyde frit uden hindringer. Ikke at anvende nogle grundlæggende regler og kure fører til uorden, kaos, uro, og nogle gange endda katastrofe. Gavnlig energiflow i bygninger opnås ved korrekt arrangere møbler og ikke tillader energi stagnation i ethvert område. Sidstnævnte opnås ved ikke at lade rod opbygge. Clutter har ikke gavnlige virkninger på mennesker mentalt og følelsesmæssigt, også det forårsager mange fysiske problemer. Hovedreglen for at forhindre en ophobning er at have kun, hvad der virkelig er behov og elsket i vores miljø. Det kræver en grundig uncluttering og udlejning gå væk fra mange objekter, der akkumulerer i årevis. Efter denne del er udført, møblerne derefter arrangeret med energi flow og funktionalitet i tankerne. Resten af ​​Feng Shui principper og helbredelsesmetoder anvendes til yderligere forbedring. Sortering gennem ejendele og beslutter at give slip er en hård proces for mange mennesker. Vedhæftede filer kan forårsage stor angst. Decluttering er en vanskelig proces for dem, der virkelig har svært ved at give slip .. Nedenfor er nogle enkle og effektive fremstillingsmetoder

MEDITATION: Going for en tur, eller bare sidde stille i et rum ved dig selv. I dit sind øjet, forestiller den måde din plads vil se ud, når alt er gjort. Forestil dig din plads i dit sind. Hvad vil du have det til at se ud? Drømmen om farverne, layoutet af møbler, tekstiler, indretning og stemningen i dit sted. Lugte ny maling, og den friske duft af de rengjorte værelser. Forestil dig selv i dit genskabt rum. Mærk smil og lykke i dit ansigt. :

STEMNING: Clean thespace. Bring i friske blomster andsome stearinlys. Forbered noget musik, som du elsker at lytte, mens du arbejder.

FRED og ro: Ingen telefon opkald-modtaget eller foretaget, ingen TV, ingen radio shows.

Under rod kan koste dig økonomisk

Hvad betyder det egentlig koster dig at holde din rod? Lets gøre nogle matematik. Gå ind i hvert rum i dit hjem og anslå den procentdel af rummet, der er taget op af de ting, du sjældent eller aldrig bruger. Vær ærlig. Hvis du vil have den åbenlyse sandhed, omfatter alt, hvad du ikke helt vild eller ikke har brugt i det sidste års tid. * Du kan ende op med en liste, der ser nogenlunde sådan her:

1. Indgang foyer 5 procent
2. Sitting room 10 procent
3. Spisestue 10 procent
4. Køkken 30 procent
5. Soveværelse 1 40 procent
6. Soveværelse 2 25 procent
7. Junk room 100 procent
8. Badeværelse 15 procent
9. Cellar 90 procent
10.Attic 100 procent
11.Garden kaste 60 procent
12.Garage 80 procent

I alt 565 procent

Nu deles udelukkende over numbe områder. 565 procent divideret med 12 områder = 47% junk per værelse !!

Så i dette tilfælde af udgifter til opbevaring rod arbejder sig at være en svimlende 47% af udgifterne til leje eller betaling til dit hjem!

* Taget fra Karen Kingstons bog kaldet "Ryd Clutter med Feng Shui"

Under rod kan gøre dig træt og uoplagt

De fleste mennesker, der hamstrer rod siger, at de ikke kan finde energien til at begynde at fjerne markeringen. De konstant føler sig træt. Men det stagnerende energi, stakke op omkring rod faktisk forårsager træthed og sløvhed. Rydning det frigør energi i dit hjem og frigiver ny vitalitet i din krop.

Under rod kan trykke dig

Den stagnerende energi rod trækker din energi ned og kan gøre du føler dig deprimeret. Følelser af håbløshed forværres af rod og kan afhjælpes til en vis grad ved at rydde det, fordi du skabe plads til noget nyt at komme ind i dit liv.

Noget ufærdige

Ting ikke er behandlet i dit hjem afspejler spørgsmål ikke er behandlet i dit liv, og de er en konstant dræn på din energi. Knapper, der har brug syr i, telefonopkald, du skal gøre, relationer, du har brug for at komme videre fra, og mange andre forskellige former for løse ender i dit liv vil hindre dine Progres, hvis du ikke beskæftige sig med dem. Din subconcious sind vil undertrykke disse ting pænt til dig, hvis du beder den om, men det tager en masse af din energi til at gøre det. Du vil blive forbløffet over, hvor din vitalitet niveauer svæve hvis du gennemfører alle dine uafsluttede sager.

Hvad er rod?

Clutter beskrevet på det rent fysiske plan er defineret som "en overfyldt og rodet samling af ting". I Karen definition er der fire kategorier af rod:

* Ting, du ikke bruger eller kærlighed
* Ting, der er rodet eller uorganiseret
* Alt for mange ting i for lille et rum
* Alt ufærdige.

Hvordan rod påvirke dit liv?

Alt omkring dig, især dit hjem miljø, afspejler dit indre selv. Så ved at ændre dit hjem du også ændre mulighederne i dit eget liv. Fjernelse af hindringer, der hæmmer strømmen af ​​energi i dine omgivelser skaber mere harmoni i dit liv, og også plads til vidunderlige nye muligheder for at komme til dig.

Alt for mange ting i for lille et rum

Med rod i den bare alt for meget for-the-mængden-of-space sort, dit hjem begynder at føle sig som om det ikke kan trække vejret, vil din egen vejrtrækning faktisk blevet strammere og mere lavvandede, og du vil føle trange i hvad du kan gøre i dit liv.

Fjern stillestående energi

Hvis du har et område i dit hjem, der er rodet, såsom en kælder eller garage eller endda en back soveværelse, vil den energi stagnere og påvirke din den tilsvarende sektor i dit liv. For eksempel hvis din finansielle sektor rodet så vil du have problemer med at tjene penge, hvis det er din børn sektor, så vil du have problemer med at blive gravid. Ryd op på denne rod, og du vil bogstaveligt føles lettere, og du vil åbne vejen til at modtage, hvad du har brug for.

Ting, der er rodet eller uorganiseret

Et hjem, der er for pæn, hvor alt er "lige så", er energisk steril og kan være så meget af et problem som et sted, der er et komplet dump. Men dit hjem er et ydre repræsentation af, hvad der foregår inde i dig, så hvis du er rodet på ydersiden er der en tilsvarende rod af en slags på indersiden også. Ved sortering ud den ydre, de indre begynder slotting pænt på plads.

Julekort rod

Ofte modtager vi så mange julekort vi ikke ved, hvor at sætte dem! Hvis du har Louver døre til dit køkken eller andre rum, hænge kortene gennem spalterne. Dette vil minimere rod og holde dem udstillet i en pæn og ordentlig måde.

Julepynt

Ofte ender vi med dekorationer overalt på denne tid af året. Dette skaber en masse rod, som igen gør os føler sig overvældet. Undgå dette ved kun at hænge op dekorationer, der har affektionsværdi og brug kun et par mellemrum, såsom en pejs kappe og hoveddør eller en tabel og et vindue afhængigt af dine dekorationer.

Ting, du ikke bruger eller kærlighed

Du er forbundet med alt, hvad du ejer af fine tråde af energi. Når dit hjem, hvis fyldt med ting, som du elsker eller bruger godt bliver og utrolig kilde til støtte og næring til dig. Clutter på den anden side, trækker din energi ned, og jo længere du holder det, jo mere vil det påvirke dig. Når du slippe af med alt det, der ikke har nogen reel betydning eller betydning for dig, du bogstaveligt talt føles lettere i krop, sind og ånd.

The Christmas Tree

Ofte løber vi ind i problemet med, hvor at sætte juletræet mens efter reglerne i Feng Shui. Det bedste sted er i Fame placering. Træet svarer til træet element, men hvis du har mange lys, det ville være bedst i berømmelse placering, som kan have træ eller brand. Læg ikke træet, hvor det vil forhindre "Chi" fra cirkulerende som din energi niveauer vil blive drænet.