Fem Vitaminer For at undgå Osteoporose

Osteoporose er en sygdom, der opstår, når knoglerne bliver porøs og mister deres mineral density. Når dette sker, knoglerne bliver skøre, skrøbelig og meget sandsynligt, at brud. Der er mange almindelige årsager til osteoporose. Det kan være en bivirkning af at tage steroide eller antikoagulerende medicin. Disse medikamenter kan hæmme mineral optagelse og udnyttelse. Du er også i høj risiko for osteoporose, hvis du er storryger eller drikker store mængder kaffe eller alkohol. Spise en ernæringsmæssig balanceret kost og regelmæssig motion kan hjælpe med at forhindre knogleskørhed. De ældre og særlige højrisikogrupper kan være nødvendigt at tage ekstra tilskud for at være sikker. Nedenfor er de fem mest effektive kosttilskud til forebyggelse og behandling af osteoporose.

1. Calcium

Calcium mangel er en direkte årsag til osteoporose. Selv om der er masser af calcium i fødekilder kan mangel stadig forekomme på grund af medikament, hormonale og andre kemiske inhibitorer, der forhindrer effektiv absorption af calcium. Du skal have mindst 1.000 mg calcium hver dag for at sikre korrekt knogleudvikling. Hvis du, som har svækket fordøjelse eller tage calcium-hæmmende medicin, bør du tage en OTC calcium salt, såsom Caltrate eller BioCalth, at supplere din indtagelse gennem føden. Postmenopausale kvinder er særligt udsatte for osteoporose, således at ekstra calciumtilskud bliver afgørende at forhindre tab af knoglemasse. Husk, kan din krop ikke håndtere mere end 600 mg calcium pr siddende. Enhver overstiger dette beløb kan danne aflejringer i din bløde væv.

2. Vitamin D

Inkorporering af calcium i din knoglestruktur kræver tilstedeværelsen af ​​vitamin D. Selvom din krop kan syntese sin egen D-vitamin, denne proces kræver tilstrækkelig udsættelse for sollys og er normalt ikke nok til at imødekomme efterspørgslen fra din krop. På grund af D-vitamin er nødvendig for optagelsen af ​​calcium, mest befæstede og supplere kilder til calcium er kombineret med D-vitamin D-vitamin er også tilgængelig som en del af multivitamin piller.

3. Vitamin C

Calcium absorption er mere effektiv i sure miljøer. Undersøgelser har vist, at C-vitamin kan fremme højere calcium optagelse. Have masser af frisk frugt og grøntsager er den nemmeste måde at sikre C-vitamin tilstrækkelighed.

4. Fosfater

Fosfor er den anden store mineral del af dine knogler og tænder strukturer. Kosten fosfor ioniserer i fosfater og danner "ben mineral", når det kombineres med calcium. Kosten kilder til fosfor omfatte alle frugter og grøntsager dyrket i fosfor-rige jord. Berigede korn, mejeriprodukter og kornprodukter er også gode kilder til denne calciumphosphat. OTC fosfater og receptpligtig bisphosphonater er godkendt til forebyggelse og behandling af osteoporose.

5. østrogenerstatning

Østrogen tilgængelighed kan i væsentlig grad påvirke din risiko for calciummangel og knogleskørhed. Ophør af østrogenproduktion hos postmenopausale kvinder og kvinder, der gennemgår brystkræftbehandling er hovedårsagen til, at de er meget modtagelige for knogle forringelse. Ud over at tage ekstra kalktilskud, OTC østrogenanaloger tilbyde dig ekstra beskyttelse mod denne sygdom.