Fem tips til en sjov besøg til Legoland Florida

Fem tips til en sjov besøg til Legoland Florida

Ligger i Winter Haven, Florida - kun 45 minutter fra Orlando og downtown Tampa - LEGOLAND Florida er en 150-acre interaktiv forlystelsespark designet specielt til familier med børn i alderen 2 til 12. park, som har den ære at være den største LEGOLAND Park i verden, kan prale af 11 tema zoner med mere end 50 spændende forlystelser, samt et vandland, spændende shows og attraktioner, en frodig botanisk have og et bredt udvalg af shopping-og spisemuligheder.

Fem tips til besøg Legoland Florida

1. Kend Hvornår de skal gå

LEGOLAND Florida tiltrækker så mange som to millioner besøgende hvert år, med sommer er den mest populære (og mest overfyldte!) Sæson at besøge.

 • Timing dit besøg: Forældre, der ønsker at slå folkemængderne - og undertrykkende Florida varme og fugtighed - bør overveje at planlægge deres families tur til LEGOLAND Florida i løbet af foråret eller efteråret, når parken er en smule mindre pakket og vejret er behageligt. Selvom foråret er generelt en god tid til at besøge, hvis man undgår skarer er et mål, det betaler sig at undgå at besøge under Spring Break, når der er en stigning i park fremmøde.
 • Timer / dages drift: Parken åbner kl 10:00 syv dage om ugen, men kan være lukket i bestemte perioder på tirsdage og onsdage, så det er bedst at konsultere parkens kalender for dage og åbningstider før du besøger. Flere TripAdvisor korrekturlæsere anbefaler at du besøger i løbet af ugen for at undgå lange køer ved parkens mest populære forlystelser og attraktioner.
 • Daglige shows / særlige begivenheder: Hvis klimaet og skarer er ikke en bekymring, kan forældre bruge LEGOLAND Florida tidsplan af daglige shows og særlige arrangementer for at hjælpe med at bestemme den bedste dag og tid af året for deres familie besøg.

2. Udnyt penge at spare Tilbud

Forlystelsespark billetter kan være dyrt for familier og LEGOLAND Florida er ingen undtagelse. Men køber billetter på forhånd og i betragtning af multi-dages billetter eller årlige gennemløb, kan hjælpe familier får den bedste værdi for deres penge.

 • Multi-dages / multi-park rabatter: One-dag, en-park LEGOLAND Florida billetter starter ved $ 69 for voksne og $ 62 for seniorer og børn i alderen 3 til 12, men to-dag passerer der også omfatte adgang til LEGOLAND Water Park begyndelse på kun $ 99 og $ 92 henholdsvis gør det muligt for diehard LEGO entusiaster til at nyde parken - og køle ned på vandland - i to dage for langt mindre end prisen på to separate besøg.
 • Advance-køb: Forældre kan også spare op til $ 15 per optagelse ved at købe billetter online på forhånd. Forskuddet-køb rabat gælder også for alle billet muligheder, herunder de en- og to-dages combo billetter, der omfatter adgang til både LEGOLAND Florida og LEGOLAND Water Park.
 • Årlige gennemløb: For Florida beboere, årlige gennemløb kan også tilbyde dybe besparelser. Disse gennemløb starter ved kun $ 15 flere end prisen på en-eller to-dages pass, omfatter gratis parkering, og er gode til et år fra købsdatoen.
 • Kuponer: Nogle TripAdvisor korrekturlæsere rapporterer scoring store rabatter ved hjælp af online-kuponer fra sites som MouseSavers. LEGO Club Magazine, en gratis publikation, er en anden glimrende kilde til penge at spare kuponer.

3. Naviger Park Like a Pro

Kom godt i en sen start og vandrer hovedløst er to fælles tema-park faldgruber, spilde værdifuld tid. Disse tips og strategier kan hjælpe familier får mest ud af deres tid i LEGOLAND Florida:

 • Udstikke en kurs: LEGOLAND Florida har et online, kan udskrives park kort, der gør navigering i 150 hektar store park til en leg. Studere kortet natten før besøger gør det nemt for park-gængere til at prioritere deres aktiviteter og komme med en plan for angreb. Pro tip: Hoved direkte til bagsiden af ​​parken og tilbringe dagen bugtende tilbage mod indgangen. Dette sikrer kortere linjer, og gør det hurtigere og lettere at få adgang til parkeringspladsen når parken lukker.
 • Kom tidligt: ​​LEGOLAND Florida åbner hver dag klokken 10, men kyndige park-fest ved, at få der mindst 30 minutter tidligt er en fantastisk måde at slå folkemængderne og sikre en mindre hektisk start på dagen. Brug den ekstra tid til at sortere ud parkering (der er en parkering gebyr $ 14, men det er kun $ 12, hvis den betales online, i forvejen), så sørg for du er hydreret, og slather på solcreme før portene åbne.
 • Sikkerhed snapshot: LEGOLAND Florida er en stor og spændende sted, og det er alt for let for forældre og børn til at få adskilt. Brug en kameratelefon til at tage et hurtigt snapshot af hvert barn inden de kommer ind i parken; dette sikrer, at der i tilfælde af separation, forældre ved præcis, hvad deres barn var iført og kan dele billedet med park sikkerhed til støtte i inddrivelse indsats.

4. Bring LEGO minifigurer at Trade

LEGOLAND Florida minifigur-handel program er en god måde for unge LEGO entusiaster til at udskifte deres gamle, uønskede minifigurer til fordel for »nye« (og dermed mere spændende) minifigurer. Minifiguren handel er enkel: bare finde og henvende sig til en LEGOLAND medarbejder med minifigurer knyttet til hans uniform og bede om at handle. Børn kan holde handles minifigur eller handel det ud igen med en anden park medarbejder. Hold øje med den "Minifiguren ambassadør« - et LEGOLAND medarbejder med mere end 100 minifigurer, der er tilgængelige for handel.

Trading regler: minifigurer bragt til handel skal være fuldstændige tal med hår eller hat, hoved, krop og ben stykker.

5. Hold Under-2 Set underholdt

Bare fordi LEGOLAND Florida er designet med børn i alderen 2 til 12 i tankerne betyder ikke, at der ikke er noget til under-2 sæt til at gøre. Parken byder på masser af legeområder, forlystelser, attraktioner og shows for at holde de mindste medlemmer af familien underholdt, herunder:

 • DUPLO Splash og Play: Dette no-højde-krav legeområde funktioner interaktive vand-elementer og intermitterende vand tude.
 • DUPLO Farm: En indendørs no-højde-krav legeplads, DUPLO Farm prale liv størrelse, farm-tema play sæt, og buksetrold mellemstore play traktorer.
 • LEGO City: The LEGO City Volunteer Fire Department sætter på en slapstick komedie show for småbørn torsdag til søndag.
 • Imagination Zone: Småbørn kan bygge høje tårne ​​- og se dem tumler ned - på rumble tabeller i zonens Byg og Test-området.

Sjov for hele familien

LEGOLAND Florida tilbyder en sjov oplevelse for både unge og barnlige sjæle. Ved at planlægge deres besøg på forhånd og drage fordel af nyttige park navigation strategier, familier kan 'bygge' en uforglemmelig tur alle kan nyde.