Fem tips til Camping med en Travel Trailer

Fem tips til Camping med en Travel Trailer

Ferie i en rejse trailer kan være en sjov og billig måde at nyde at tilbringe tid væk fra hjemmet i et par dage, et par uger eller endda længere. Denne type RV giver rejsende mulighed for at nyde det bedste af begge verdener - udgifter tid i den store udendørs, mens du nyder mange af de bekvemmeligheder i hjemmet.

Fem rejse trailer Tips

1. Installer Elektriske bremser i trækkøretøjet

Mange stater har love, der kræver udbryderregioner bremsesystemer til køretøjer trækker påhængskøretøjer. Du kan kontrollere statslige specifikke krav på TowingWorld.com. Men da det er sandsynligt, at du vil rejse i mere end én stat i løbet af din RV ferie eventyr, er det bedst, at installere et bremsesystem, der er kompatibel uanset hvor du bor. Hvis du gør det kun forbedrer din sikkerhed og af andre, der rejser med dig.

Mens hydrauliske bølge bremsesystemer er acceptable i nogle stater, er de ikke i overensstemmelse med loven overalt. Det er bedst at installere et elektrisk trækkende bremsesystem i din lastbil eller andet trækkende køretøj, hvis du kommer til at trække en rejse trailer. Denne type bremsesystem opfylder alle udbryderregioner bremse krav, du kan komme ud og giver dig den største kontrol og stabilitet ved kørsel din rejse trailer.

2. Pak dine Travel Trailer forsigtigt

Ved udarbejdelsen at forlade for en RV ferie eventyr, pakning er en vigtig overvejelse. Rummet er begrænset i en rejse trailer og vægt er en vigtig overvejelse, når du vælger emner til at tage på din rejse. Vær omhyggelig med at pakke alle de elementer, du har brug for uden at langs noget unødvendigt.

En af de bedste måder at sikre, at du har alle de elementer, der er nødvendige er at gøre en RV camping tjekliste og organisere elementer til pakning af rum, eller af det specifikke område af RV, hvor de vil blive brugt eller gemt. Saml alt, hvad du behøver for en bestemt del af RV. Når du har alt, placere elementerne i opbevaringsbeholdere i eller i nærheden af ​​området, hvor de vil blive brugt.

Det er også vigtigt at overveje punkt placering. Ifølge en Travel USA Today Tips artiklen, er det bedst at placere de emner, du tager med dig på eller i nærheden af ​​gulvet. Det holder tingene i at skifte for meget eller falder ud af skabene. Under den ekstra vægt lav til jorden gør det også trækkende lettere og mere stabilt.

3. Kontroller Campground Vehicle Politikker

Fem tips til Camping med en Travel Trailer

Før du ud på en tur, så sørg for du er klar på politik din campingplads. Nogle faciliteter tillader ikke mere end én trækkende køretøj og en rejse trailer pr campingpladsen mens andre tillader mere. Hvis du planlægger at bringe en motorcykel eller ATV med dig, eller hvis du planlægger at have folk, der kører deres egen bil eller lastbil, vil du ønsker at sikre, at de ekstra køretøjer vil blive tilladt. Det samme gælder, hvis du planlægger at oprette et telt på Deres campingplads sammen med din RV, noget, som du måske ønsker at gøre, hvis du rejser med børn eller anden familie.

Antages det, at du finder en campingplads, der giver ekstra køretøjer og / eller et telt, skal du også vide, om der er et ekstra gebyr, og hvor meget. Hvis de ekstra køretøjer og / eller telt, som du planlægger at have tilladt, er du nødt til at tage deres størrelse i betragtning, når reservere din stedet, først kontrollere, at du får en campingplads, der er stor nok til at rumme alt, hvad du vil have.

4. Lær om gratis overnatning parkeringsmuligheder

Når du er på farten og har brug for at finde et sted at fange et par timers søvn i mellem destinationer, er der flere muligheder til rådighed for dig. Selvfølgelig kan du altid kigge efter en traditionel campingplads, der har plads til en overnatning. Men på lange ture, kan du opleve, at du ønsker at køre så sent som du kan, som kan sætte dig på vejen meget senere end nogle campingpladser er åbne. Du vil måske også foretrække at undgå at pådrage camping gebyrer, når du egentlig bare vil stoppe og hvile for en stund.

Der er et par no-cost indstillinger, RV rejsende i din situation kan finde på at være hjælpsom. For eksempel har mange Walmart butikker tillade fri overnatning parkering for RV rejsende. Du bør kontrollere butik politik for det pågældende sted, hvor du stopper før hunkering ned for natten. Der er ingen tilslutninger, kan du parkere din bil og få fat i lidt af lukke øjnene i din rejse trailer før indstilling på den næste fase af din rejse. Nogle Camping World steder også give overnatning parkering i deres parkeringspladser.

Lastbil stopper er også en god gratis overnatning mulighed for rejse påhængskøretøjer, med de fleste tillader overnight stop. Eksempelvis Pilot og Flying J rejse centre tilbyder dedikerede overnight RV parkering pletter og giver også mulighed parkering i åbne områder af deres parkeringspladser. Kærlighedens Travel Centers tilbyder også overnatning pletter på nogle områder.

5. Stol på Truck Stops

Truck stopper er gavnlige for RV rejsende i en række måder uden at give mulige placeringer for gratis overnatning parkering. Navigering på og væk fra vejen, når du trækker en RV kan være nerve wracking, især hvis du er i et område, hvor exit ramper er særligt stejl eller turnarounds kræver en lille venderadius. Finde parkering kan også være en udfordring, når du trækker en rejse trailer. De steder, hvor lastbil stop er beliggende er designet med kørsel og parkering behov traktor-påhængskøretøj bilister i tankerne, så de er typisk placeret i områder, hvor sådanne udfordringer sandsynligvis ikke vil være et problem.

Lastbil stopper er også store rejse stopmuligheder fordi du typisk kan finde næsten alt det, du har brug for under ét tag. Uden at skulle stoppe og starte flere gange, kan du få brændstof, besøg toiletbesøg, købe snacks og drikkevarer og meget mere. Mange lastbil stopper har vedhæftet restauranter, hvor du kan nyde sidde ned måltider eller fastfood takeout og tilbyder også WiFi, videospil, souvenirbutikker og mere.

Nogle nationale lastbil stopper endda tilbyde kunden belønninger programmer for RV kunder, hvilket gør dem en penge at spare option samt en bekvem løsning for at få dine behov håndteres. Eksempelvis Pilot og Flying J tilbyder en gratis Mine Rewards RV Customer program, der giver RV rejsende at tjene rabatter på køb af brændstof og RV dumping gebyrer samt dagligvarebutik og restaurant rabatter, når du bruger kortet på deltagende steder.

Nyd din rejse Trailer Camping Adventures

Start med disse tips og afhente andre undervejs, som du oplever eventyr og få at vide andre rejsende ved campingpladser, du besøger. Det vil ikke tage lang tid at mestre alle de tricks af vejen; du vil være på din vej til at blive en ekspert RV rejsende på ingen tid overhovedet!