Fem morgen yoga Moves

Fem morgen yoga Moves

For at få en jumpstart på din dag, så prøv disse fem morgen yoga bevægelser, der er sikker på at give dig mere energi og klarhed.

Få tid til Yoga

Du skal blot at planlægge en 10 minutters rutine at medtage i din morgen præparater kan en gøre en verden til forskel for resten af ​​din dag. Det er altid nyttigt at have et par rejser eller korte rutiner til at henvende sig til. Når du har mere tid i din tidsplan, forkæle dig selv med en 30- eller 60-minutters morgen praksis.

Der er mange fordele ved at udføre yoga i morgen.

  • Da kroppen er stiv fra inaktivitet, vil blid bevægelse hjælpe med at få alle systemer i gang.
  • Subtile snoninger stimulerer fordøjelsen og hjælper med at reducere forstoppelse.
  • Fokuseret vejrtrækning er med til at rense lungerne og næsen.
  • Du vil være mere clearheaded og fokuseret for at møde dagen.
  • Du vil åbne energi veje i hele kroppen, øge energi.

Overvej din morgen praksis at være et helligt øjeblik, når du skal fokusere på dine behov. Hvis du har en familie, overveje at få op 45 minutter før resten af ​​husstanden til at muliggøre dette stille tid til at centrere dig selv og give dig styrke til at forberede sig til resten af ​​dagen. Prøv at øve uden at lytte til fuglene vågne op og se solopgangen. Eller oprette en særlig plads i din stue eller soveværelse med genstande eller talismaner, der er vigtige for dig.

Fem morgen yoga Moves

Nogle rejser er mere fordelagtigt at udføre om morgenen, fordi de er mere forfriskende, så vi vil fokusere på dem i denne artikel. Brug disse fem morgen yoga flytter for at skabe en kort sekvens. Gentag så ofte som nødvendigt for en længere session. Hvis du er ny til yoga, skal du klikke på de blå links for vejledning i at udføre hver udgør.

Kat Pose og Cow Pose

Når du udfører denne asana, du varme musklerne rygsøjlen og vække ånde. Du kan udføre Cat og Cow separat, op til 20 gange hver og altid vender tilbage til en flad ryg, men hvis du kombinere dem i en strømmende sekvens, vil du fremme mere energi. Du kan virkelig ikke gøre noget galt i denne positur - bare sørg hofter og knæ er på linie og skuldre, albuer og håndled er også.

Camel Pose

Som bue tilbage, strækker denne store kropsholdning hele forsiden af ​​kroppen og stimulerer de indre organer. Det centrale er ikke at sætte pres på nakke eller ryg, mens du prøver at placere hænderne på hælene. Begyndere bør bruge blokke ved deres hæle og opretholde en god form, mens uddannelse kroppen til at glide ind i stillingen fuldt.

Downward Facing Hund Pose

Denne standard yogastilling både beroliger sindet og øger energi, så det er en stor en til at gøre for at rydde ud i morgen spindelvæv. Dine hamstrings kan være stram første ting om morgenen, så sænk hælene på gulvet gradvist. Du er nødt til cykle gennem Down Dog et par gange for at strække dem helt.

The Warrior serien

For at forbedre udholdenhed, udføre denne serie. Stående rejser øge styrken og hjælpe dig med at fokusere. Vælg din favorit fra Warrior I, II eller III. Koncentrer dig om form eller bevæge sig jævnt fra den ene til den næste.

Siddende Spinal Twist

Medtag en subtil twist dig et uforglemmeligt rygsøjlen, stimulere de indre organer, og lindre stivhed i nakken. Husk twist kommer fra mavemusklerne, med hovedet den sidste til at vende. Udvid så langt som din ånde tager dig. Dette kan variere fra morgen til morgen, men selv en lille twist har fordele.

Altid afslutte din morgen session i Corpse Pose, eller Savasana, at tillade, at organet at justere.

The Sun Salutation Sequence

Sun Salutations vække kroppen med åndedrættet, og hver pose er designet til at puste nyt liv i kroppen.

Hvis du virkelig ønsker at sætte gang i din morgen praksis, eller hvis det er en lidt kølige, gør Sun Salutation Sequence i Vinyasa Flow stil. Hvis du har brug for at køle ned, eller bare ønsker at opbygge intensiteten gradvist, ikke hoppe fra den ene pose til den anden; i stedet holde hver stilling i 20-sekunder eller deromkring før videre til den næste. Husk, at du bliver nødt til at gøre Lunge Pose med både højre og venstre ben, så hvis du gør sekvensen mere end to gange, huske hvilken ben du er på!

Store dvd'er for Morning Yoga Practice

Prøv disse dvd'er til at udvide dine fem morgen yoga flytter ind i et fuldt repertoire.

  • AM Yoga for din uge af Rodney Yee og AM og PM Yoga af Rodney Yee
  • Yoga Journal: Yoga for morgen, middag og aften med Jason Crandell
  • Element: AM og PM Yoga for begyndere med Elena Brower