Fem måder du kan ødelægge din kredit

Fem måder du kan ødelægge din kredit

Der er fem måder, du kan ødelægger din kredit og ikke engang klar over, at dine handlinger kan trække din score ned. Er du gør nogen af ​​disse fem kredit brølere?

De fem måder du kan ødelægge dit kredit score

Hvor meget af en effekt nogen af ​​disse handlinger kan have på din kredit afhænger meget af, hvor din kredit score står lige nu. Med andre ord, en fremragende kreditværdighed kan ikke påvirkes af disse foranstaltninger som en kredit score, der allerede balancerer på den kategori af "dårlige". Uanset hvad, bør disse fem ting undgås, hvis du vil beholde din kreditvurdering intakt.

One: Ansøgning om for meget kredit

Modstå trangen til at ansøge om kredit på regelmæssig basis. Selvom det kan synes som en god idé til konstant at skifte til kreditkort med lavere renter eller refinansiere din bil lån hver gang renten falder, kan renten ikke være bundlinjen, hvis din bekymring ikke ødelægger din kredit.

Have for meget kredit kan trække ned din kredit score, men blot det at ansøge om ny kredit kan være til skade for din kredit score, fordi en lang række henvendelser fra potentielle långivere kan ødelægge dit kredit så godt.

To: Lukning Konti

Undgå lukke konti, hvis din primære fokus er at sikre din kredit score er høj. Lukning flere konti kan slippe din score betydeligt.

Mængden af ​​tilgængelige kredit du har, er en af ​​de mange faktorer, der bestemmer, om du har god kredit eller dårlig kredit. Lukning konti falder mængden af ​​tilgængelig kredit, du har, og kan også falde dit kredit score.

Hvis du har besluttet at stoppe med at bruge et kreditkort overveje modstå trangen til at lukke kontoen. I stedet kan du vælge at bare tage det ud af din pung og lægge det væk. Holde kontoen åben tæller din tilgængelige kredit og kan hjælpe din kredit score.

Tre: maxing konti

Bare fordi din kreditor giver dig en vis mængde tilgængelige kredit, betyder det ikke, at du skal bruge det maksimale beløb. Jo tættere dine kredit konti kant mod grænsen, jo værre ser på din kredit rapport.

Selv hvis du gøre dine betalinger til tiden hver eneste måned, holde dine saldi tæt på den maksimale kreditmaksimum er ikke en god idé.

Fire: Betaler Bare lidt sent

Nogle forbrugere føler som om at betale et par dage tidligere forfaldsdatoen er fint, så længe de gør betalingerne før gælden er 30 dage kriminelle og kriminelle status kan vise deres kredit rapport. En sen betaling er sent, om det er to dage for sent eller to måneders forsinkelse, og for mange forsinkede betalinger kan resultere i kreditor lukke kontoen.

Forsinkede betalinger trækker ned en kredit score, og konti lukket af kreditorerne, mens en risici fortsat kan også hjælpe ødelægge en forbruger kredit.

Fem: Ikke Beskyt din Info

En surefire måde at ødelægge din kredit er ved ikke at tage forholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger. Når din identitet bliver stjålet, kan tyven åbne konti i dit navn og gå på en udgifter amok, der kan tage år at komme fra. Selv hvis du ikke har nogen juridisk forpligtelse til at tilbagebetale den gæld, der er afholdt fra identitetstyveri, vil du stadig nødt til at bevise, at kreditorer, at gælden ikke er dit.

Ikke at beskytte dine personlige oplysninger såsom dit CPR-nummer, kontonumre og fødselsdato, kan ødelægge din kredit utroligt hurtigt.

Din kredit

Hvis du kan genkende nogen af ​​disse fem måder, du kan ødelægger din kredit som noget, du aktuelt gør, nu er det tid til at tage skridt til at løse problemet. Jo før du kan komme tilbage på sporet med hvordan du administrere din kredit, jo før kan du bygge din kredit tilbage op til hvor det var engang.