Fem måder at stoppe Aktivering en narkoman

Fem måder at stoppe Aktivering en narkoman


Læring mindst fem måder at stoppe muliggør en narkoman kan hjælpe forældre, familiemedlemmer og venner at forstå, hvordan deres egne handlinger kan faktisk spille en rolle i en elsket fortsatte afhængighed. Identifikation disse adfærdsmønstre og gøre en samordnet indsats for at ændre dem kan føre misbrugeren at anerkende hendes afhængighed og søge hjælp til nyttiggørelse.

Fem hård kærlighed strategier til at hjælpe Addicts

Her er fem "hård kærlighed" strategier, som folk, der bekymrer sig om en person med en afhængighed kan vedtage for at stoppe at personen:

1. Uddan dig selv om narkotikamisbrug.

Det første skridt i behandlingen af ​​en afhængighed, er at lære så meget som muligt om denne betingelse. Der er støttegrupper for venner og familiemedlemmer til misbrugere, og de kan være en værdifuld kilde til information og hjælp. Alle deltager i møderne har personlig erfaring med at håndtere en narkoman, og intet at et nyt medlem kan dele med gruppen vil være chokerende eller overraskende for dem.

Din læge eller lokal offentlig sundhed agentur kan også henvise dig til gode kilder til information. Besøg folkebiblioteket for at lede efter bøger om narkotika og alkohol afhængighed. Besøger kvalitet hjemmesider, der beskæftiger sig med emnet for afhængighed og inddrivelse vil også hjælpe.

2. Stop yde finansiel støtte.

At give misbrugeren penge er en måde, at venner og familiemedlemmer uforvarende understøtte afhængighed. En person, som er i fuld gang med afhængighed bliver meget god til at bruge forskellige midler til at manipulere andre til at give hende penge. Ligegyldigt hvad misbrugeren siger at pengene skal bruges til, chancerne er meget godt, at alle midler, hun modtager, vil blive brugt til at købe medicin eller alkohol. Hvis du ikke ville overveje at købe stoffet til misbrugeren selv, støtter ikke den afhængighed ved at give hende penge.

3. Lad Addict at opleve konsekvenserne af sine handlinger.

Når du støtter en narkoman ved at give hende et sted at bo eller give hende med mad, er du optræder som en katalysator. Betale en narkoman husleje eller bil betaling, køb hendes dagligvarer eller redder hende ud af fængslet kan synes som venlige gestus, men det tjener kun til at hjælpe misbrugeren undgå de logiske konsekvenser af sine handlinger.

For en person, der er en narkoman, at få den næste drink eller reparere vil altid komme først. Hvis en anden er villig til at betale hendes udgifter, hun er bedre i stand til at fortsætte med at bruge alt efter stof feeds hendes afhængighed.

4. Må ikke tage ansvaret for Addict sygdom.

Du er ikke ansvarlig for at gøre en anden en narkoman. Hvis du vælger at konfrontere hende om problemet afhængighed, kan hun forsøge at skyde skylden på adfærd på noget du gjorde eller ikke gjorde, eller om tidligere begivenheder. Ikke få trukket ind føle sig skyldig, eller at afhængighed er din skyld. Det er ikke.

5. komme videre med dit eget liv.

Over tid, en familie at gøre med en narkoman begynder at ændre deres vaner og adfærd til at rumme sygdommen. For eksempel kan de være tilbageholdende med at invitere folk over, fordi de ønsker at undgå at blive flov over misbrugeren adfærd.

Det er sundere for alle i familien til at fokusere på skole, arbejde og fritidsinteresser, i stedet for konstant fokus på misbrugeren og hendes problemer. Kom rådgivning vil hjælpe familiemedlemmerne blive på sporet og stoppe gør det muligt for misbrugeren.

Det vigtigste at huske

Sammen med de fem måder at stoppe derved skabes der grobund anført ovenfor, er der en anden vigtig faktor at huske på: Må ikke basere beslutninger om din adfærd på ondt af misbrugeren. En person, der lever med en afhængighed, vil bruge en følelse af skam at hendes fordel. Hvis du ønsker at stoppe gør og komme videre med at få hjælp til din elskede, overveje at afholde en intervention afhængighed i stedet.