Fem fødevarer med højt Natrium

Fødevarer, der er høj i natrium bidrager til højt blodtryk og andre sundhedsmæssige problemer som højt kolesteroltal og endda diabetes. Den konsekvente indtagelse af for meget natrium kan også sætte dig i risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde. The American Heart Association siger, at du bør sigte efter ikke mere end 1500 mg natrium om dagen.

Fødevarer, der er høj i salt har tendens til at gøre kroppen holde på ekstra vand i et forsøg på at afbalancere den natrium i kroppen. Dette kan gøre det svært at tabe sig. Der er en række fødevarer, der skal spises med måde eller bør undgås alle sammen, hvis du forsøger at begrænse dit natrium indtag:

Dåse Soup

Selv sorter, der hævder at have reduceret natrium kan harbor for meget salt. Selv vegetabilske supper kan indeholde mere end en hel Daya € ™ s værd af salt i én portion. Kig efter sorter, der har mindre end 400 mg natrium per portion.

Dåse Grøntsager

Salt tilsættes til dåse grøntsager i et forsøg på at holde dem friske længere. Friske og frosne grøntsager er en bedre løsning. Hvis du skal brugt dåse grøntsager, kigge efter økologiske, lav- og ingen natrium versioner.

Spaghetti og tomatsauce

Dåse eller stødt, det doesnâ € ™ t sagen. De fleste sorter, du finder i supermarkedet er fyldt med natrium. Dette faktum shouldnà € ™ t blive overset, bare fordi produktet hævder at tilbyde en fuld servering af grøntsager. Spise ingen grøntsager overhovedet er bedre end forbruge nok natrium i et møde til sidste du et par dage.

Makaroni og ost

En servering af makaroni og ost giver dig over 1000 mg natrium, næsten lige så meget som de fleste mennesker skal have på en dag. Chancerne er, at du wonâ € ™ t har et problem over dit anbefalede natrium indtag for en dag, hvor makaroni og ost er på din menu.

Barbecue sovs

Ikke alene er mange grill saucer fyldt med natrium, men som regel indeholder høj fructose corn sirup og andre forarbejdede ingredienser, der gør saucen simpelthen ikke værd at spise. Når det bruges med måde, ita € ™ s fint. Det meste af tiden imidlertid barbecue sauce anvendes ved tilberedning af kød og er normalt slathered på produktet. Dette kan resultere i forbrugende flere portioner ad gangen side og øgede natrium indtag i processen.

Mange favoritter, der gør sætte måltider sammen for familien let er på denne liste, men donâ € ™ t Lad at trykke dig. I stedet overveje at gøre nogle af disse ting derhjemme. Du kan gøre store gryder af suppe og fryse det til når ita € ™ s behov for, og det samme gælder for barbecue sauce og ketchup. Hvis du don € ™ t har tid, overveje at kontrollere naturlige fødevarer butikker og leder efter økologiske og lav natrium produkter på markedet. Det bedste du kan gøre er at undgå forarbejdede fødevarer og vælge andre muligheder, såsom frisk frugt, grøntsager og fuldkorn.