Feline Hot Spots

Feline Hot Spots


Feline hot spots er også kendt som akut fugtig dermatitis. Dette er en smertefuld tilstand, der kræver veterinær behandling. Hvis din kat overdrevent slikker eller bider på steder på hendes krop, kan hun have hotspots. Denne hudirritation har flere mulige årsager, der kan lede et behandlingsforløb.

Hvad er Hot Spots?

Ifølge VET Care Hospital, et hotspot er den fælles betegnelse for en inficeret sår. Disse sår normalt vises, når en kat er blevet bide og kradse på et bestemt sted, der irriterer ham. Hvis huden ved et uheld brydes på et tidspunkt, bakterier har mulighed for at invadere stedet og forårsage en infektion. Området normalt bliver helt rød og varm, deraf navnet "hot spot". Som infektionen skrider frem, stedet taber håret, begynder at græde pus og til sidst skorper forbi. Området er fortsat irriteret og kløende, og dette resulterer i endnu mere skrabe og bidende, der snor sig gøre ondt endnu større.

Almindelige årsager

Parasitangreb

En af de mest almindelige årsager til hot spots er lopper. Den loppe spyt virker som et allergen, modregning reaktionen. Den efterfølgende kløe kan resultere i hårtab og en bakteriel infektion. Du kan sammenligne tilstanden til at få en myg bide og besværlig kløende følelse det giver dig.

Mens lopper er en fælles sag, kan andre ting også udløse denne hudlidelse. Andre insekter såsom mider, kan bede en allergisk reaktion.

Allergier

Katte kan være allergiske over for mange ting i deres miljø. Forme, pollen, græs, rengøringsmidler og selv de kemikalier, der almindeligvis findes i tæpper kan producere en allergisk reaktion hos nogle katte, der forårsager svær kløe. Fødevareallergi kan manifestere sig på samme måde og forårsage en kat til bunden, indtil huden er brudt.

Svampeinfektion

Ringorm producerer lignende læsioner, som kan være kløende og skærpende for dit kæledyr. Mens ringorm smitter til mennesker, katte hotspots forårsaget af allergi er ikke. Da disse betingelser forekommer noget ens, vil din dyrlæge har brug for at diagnosticere den betingelse for at behandle det.

Fødevareallergi

Hvis din kats hotspots ikke er forårsaget af nogen af ​​de andre mulige årsager, kan en fødevareallergi være synderen. Mens din dyrlæge kan udføre allergitest på en kat, kan hun begynde med en kostomlægning til at fremskynde diagnosticering og behandling. Hun kan sætte din kat på en diæt af vildt, and, eller kanin kun til at identificere en mulig allergen. Oksekød og hvede ofte udløse fødevareallergi i kæledyr.

Mangel på ordentlig Grooming

Langhårede katte tendens til at opleve hot spots oftere end korthårede katte. En tyk pels vil forstyrre luftcirkulationen omkring såret, oprettelse af et miljø for bakterievækst. På samme måde kan sammenfiltret pels også forværre hotspots.

Behandling

Behandling er en to-facetteret proces doctoring såret og fjerne den underliggende årsag, når den er blevet identificeret.

Parasitter og Ringorm

Selvom lopper ikke er til stede på tidspunktet for eksamen, kan deres tilstedeværelse stadig blive detekteret af loppe snavs på din PETA € ™ s pels. Det vil fremstå som peber pletter på din kats hud. Da lopper er en af ​​de mest almindelige allergener, er det muligt, at dette kan være årsagen til din kata € ™ s hot spots. Dyrlægen vil behandle din kat med en loppe produkt, der er sikkert for katte.

Mider er mere vanskelig at opdage, så det kan være nødvendigt for dyrlægen at undersøge en hud skrabning under et mikroskop for at lede efter dem. Dyrlægen kan behandle dit kæledyr med miticid evt.

For at udelukke ringorm, vil din dyrlæge svaber såret og gøre en mikroskopisk eksamen. Dyrlægen kan diagnosticere ringorm ved hjælp af en specialiseret sort lys. Svampen vises fluorescerende under lampen. Hvis det er til stede, vil din dyrlæge sandsynligvis barbere området og anvende nogle svampedræbende creme.

Bestemmelse Allergier

Hvis der ikke er tegn på en parasitisk eller svampeinfektion, kan din dyrlæge beslutte at teste for miljø allergier eller fødevareallergi. Hvis der kan identificeres allergenet, er det næste skridt at begrænse din hunds udsættelse for det.

Rengøring af Wound

For at fremskynde helbredelse, vil din dyrlæge har brug for at klippe pelsen omkring hotspots. Da de kan være ganske smertefuld, vil din dyrlæge sandsynligvis næseparti din kat eller bedøve hende, afhængig hendes temperament. Aktuelle salver og orale antibiotika kan både bruges til at helbrede såret.

Afhængig af sværhedsgraden af ​​problemet, kan din kat nødt til at bære en Elizabethan krave for at forhindre hende i at komme til sår og risikere reinfektion. Katte reagerer forskelligt på kraven. Din kat kan skjule og synes mindre omgængelig, mens iført den. Desværre er nødvendig i nogle tilfælde kraven.

Forebyggelse Hot Spots

Forebyggelse, selvfølgelig, er den bedste fremgangsmåde, især med sådan en smertefuld tilstand ligesom katte hotspots. Hvis lopper forårsagede hotspots, vil din dyrlæge sandsynligvis anbefale en loppe forebyggende. Nogle produkter kræver kun en månedlig ansøgning minimere traumer af en daglig behandling.

Hvis du har en langhåret kat, kan du ønsker at finkæmme hendes frakke dagligt. Dette vil forhindre måtter fra formning. Du kan også registrere et potentielt problem, før det kommer ud af hånden. Denne plan er klogt råd i alle tilfælde, fordi du også kan være i stand til at identificere en loppe problem og tage hurtig handling.

Heldigvis kan hot spots nemt behandles og forebygges, når en årsag er blevet identificeret. På denne måde kan du forbedre din PETA € ™ s livskvalitet og gøre hende meget mere komfortabel.