Feeling Down? Denne type øvelse kan være det bedste middel

Hvis depression har du ned, her er nogle opløftende nyhed: Forskning viser, at motion kan arbejde lige så godt som antidepressiv medicin, og det kommer ikke med nogen af ​​de potentielle bivirkninger. Aktiviteten er gratis og tilgængelig for alle, så give det et skud, hvis du føler blues. Selv om kun en mental-sundhed ekspert kan vurdere din tilstand, er der en chance for, at motion er alt hvad du behøver for mild til moderat depression.

Feeling Down?  Denne type øvelse kan være det bedste middel

Hvordan det kan hjælpe

Sundhedsprofessionelle har længe vidst, at motion øger endorfin aktivitet i kroppen og hjernen. Endorfiner er naturlige smerte blokkere, der gør du føler dig bedre både mentalt og fysisk. Nogle forskere mener også, at motion øger humør ved at stimulere noradrenalin, en neurotransmitter i hjernen.

Sammen med stigende samlede lykke, motion hjælper også forvise stress, som kan bidrage til depression. Regelmæssig fysisk aktivitet fremmer også bedre søvn, yderligere styrkelse mental wellness. Desuden udøver kan øge dit selvværd. I nogle tilfælde kan du tabe sig og føler sig bedre om dig selv. Selv uden vægttab, udføre fysiske opgaver bringer en følelse af præstation - og fortjent det.

Sammenligning Øvelse med medicin

En undersøgelse offentliggjort i Archives of Internal Medicine i 1999 sammenlignes direkte mentale virkninger af motion med de antidepressiva. Forskere placeret deltagerne til enten en øvelse, en medicin eller en kombination-terapi gruppe, og fandt, at efter 16 uger blev patienterne i alle grupper fritaget for symptomer, så de ikke længere var klinisk deprimeret.

Der er masser af upsides at udøve snarere end at tage medicin til behandling af depression. Antidepressiva kan komme med bivirkninger som døsighed, søvnløshed, hovedpine, mavebesvær, vægtøgning, nervøsitet og tab af libido.

Motion, på den anden side, kommer med et væld af sundhedsmæssige fordele, herunder øget styrke, reduceret kolesteroltal, nedsat blodtryk, bedre styring blod-sukker og forbedret hjerte og lungefunktion.

Selv om nogle eksperter, der anvendes til at bekymre sig, at depression patienter ikke ville holde sig til en øvelse rutine, forskning viser, at kun 15 procent af patienterne dropper ud af træningsprogrammer, der ligner andre behandlinger.

Hvilken type øvelse er det bedste middel

Efter opsamling års værd af forskning, Journal of Psychiatric Practice nylig offentliggjort en rapport om, hvilken type motion er bedst til at bekæmpe depression. Aerobe øvelser som rask gang, cykling og jogging vandt som den bedste depression retsmidler; for de bedste resultater, sigter i tre til fem ugentlige sessioner der varer 45 til 60 minutter hver.

Motion intensitet kan være moderat eller kraftig, men rapporten anbefaler naar op paa 50 til 85 procent af den maksimale puls, som du kan vurdere ved at trække din alder fra nummer 220. Puls måles i slag i minuttet, som du kan regne med at kontrollere din puls

Selvom motion sikkert kan afhjælpe depression, bør alle, der kan lide af det søge hjælp fra en kvalificeret ekspert. Og selv om det ikke virker for dig, vil du stadig være sundere og stærkere som følge af din indsats.

Feeling Down?  Denne type øvelse kan være det bedste middel

3 måder at forbrænde flere kalorier under træningen