Feed Me More: 4 Electronics dit hjem er sulten efter

Teknologi gør vores liv lettere. Med et stadigt skiftende verden, er klogere og mere enkle teknologier opstår hver dag. Tænk på de teknologier, du har i dit hjem nu, så forestille sig, hvad det ville være som at have elektronik, der gør livet endnu bedre. Ah ... bliss.

Troede du havde det hele med din smartphone og store skærm TV? Ikke helt. Tjek disse fantastiske elektronik, at dit hjem er trang.

Smart Termostat

Feed Me More: 4 Electronics dit hjem er sulten efter

Billede via Flickr af grantsewell

Er du træt af at komme hjem efter en lang dag, og det er enten for varmt eller for koldt? Frygt ikke. Din nye smarte termostat er du dækket.
Blandt de bedste på markedet, Nest Termostat gør dit liv super nemt. Hvad gør det smart og brugervenligt? Termostaten lærer din adfærd og tilpasser sig det inden for en uge installation. For eksempel, hvis du skruer ned for varmen, før du forlader for arbejde til at spare energi, termostaten vil vænne sig til det og begynde at justere på egen hånd for at spare dig tid.

Men det er ikke alt det kan gøre. Du kan også tilslutte din termostat til din telefon, så du kan justere temperaturen på afstand. Børnene fik ud af skolen tidligt? Du skal blot ændre indstillingerne på din telefon og få den hjem varm og toasty (eller cool og forfriskende), når de kommer hjem. Som en ekstra bonus, kan termostaten hjælpe dig med at spare 20 procent på din opvarmning og afkøling regningen.

Elektroniske Låse

Hver gang du kommer til hoveddøren, er du nødt til at stå der i 10 minutter på udkig efter dine nøgler - ikke længere. Med elektroniske låse, kan du styre dit hjem sikkerhedssystem fra din telefon eller åbne døre med en simpel kode. Har du brug for en ven til at gå over til dit hus og plukke noget? Intet problem. Du behøver ikke at give noget væk eller endda fortælle dem din kode. Du skal blot låse døren fra din smartphone, når de er kommet der. Du kan endda bruge denne teknologi til at åbne og lukke din garageport.
Du kan vælge Near Field Communication (NFC) apps som CalypsoKey til iPhones, som åbner døren, når du rører din telefon til det, eller du kan reservere din Lockitron lås, der installerer over din nuværende lås, fortæller dig, når døren er låst og låst op, og giver mulighed for nøglefri adgang.

Smart TV

Feed Me More: 4 Electronics dit hjem er sulten efter

Billede via Flickr af LGEPR

Er du træt af at forbinde telefonen til tv'et eller ser Netflix med din Wii? Nå nu behøver du ikke at bekymre dig om det, da dine Smart TV arbejder med de samme apps, så du kan streame video uden at oprette forbindelse til en anden enhed. Ønsker du at lytte til Pandora gennem TV? Intet problem. Ønsker du at leje film, spille spil, og gøre mere med dit tv? Det er nemt med en smart tv, og du behøver ikke at besværet med tilslutningsanordninger.
Som du er ude efter et nyt TV, bør du også overveje, hvilken kabel-selskab du vil gå med at få mest muligt ud af det. Sørg for at sammenligne udbydere til at hjælpe dig med at få det bedste tilbud.

Smart Køleskab

Du troede du havde alle de kløgt du kunne få med din smartphone, Smart TV, og smart termostat, men der er mange andre smarte produkter, der hjælper gøre dig og din families liv lettere. Med en smart køleskab, ligesom den smarte køleskab fra Samsung, får du en tablet lige på dit køleskab, så du kan udføre utrolige funktioner fra dit køkken. Her er nogle awesome måder folk bruger deres smarte køleskabe:

  1. Opdater din indkøbsliste med Evernote. Du kan endda opdatere din liste, mens din partner er dagligvarer, og så de kan få adgang til den opdaterede liste direkte fra deres telefon.
  2. Lyt til Pandora, mens madlavning.
  3. Fortæl dit køleskab hvad dagligvarer du har, og det vil give dig en liste over måltid ideer baseret på hvad der er i dine skabe.
  4. Hold op med dit Twitter-feed, mens forbereder aftensmad.
  5. Mens du kan føle livet er blevet nemmere inden alene de sidste fem år, kan du gøre det endnu mere problemfrit og behageligt ved hjælp af disse smarte gadgets i dit hjem.

Forfatter Bio: Elliot Martinez er freelance-skribent og business graduate. Elliot dækker alle forretningsmæssige emner og tech tendenser.