Fedtsugning Has No sundhedsmæssige fordele

Liposuction er en meget effektiv kosmetisk procedure, som gør det muligt at fjerne en vis mængde af overskydende fedt fra under huden. Men denne operation ikke gavne patienten.

Fedtsugning Has No sundhedsmæssige fordele

Fedtsugning & Sundhed

Eksperter fra School of Medicine ved University of Washington har foretaget en undersøgelse, der viser, at fedtsugning ikke fremmer en patients helbred. Efter fjernelse af fedtceller, er insulinfølsomhed ikke forbedre. Der er ikke andre karakteristiske tegn på forbedring af sundheden, som er observeret efter konventionelle metoder til at tabe overskydende vægt.

Fedtsugning som fedme behandling?

Fedtsugning er meget ofte betragtes som en hurtig metode til fedmebehandling. Denne fremgangsmåde involverer fjernelse af fedtceller. I en enkelt behandling, er det muligt at fjerne op til 5 liter af fedt fra patientens krop. Traditionel vægttab (reduktion af kalorieindtag, fysisk aktivitet) er forbundet med bedre helbred, herunder normalisering af blodtryk og øget følsomhed over for insulin.

Hvorfor har Fedtsugning have nogen effekt på dit helbred?

Amerikanske forskere observeret en gruppe på 15 kvinder, der lider af fedme. 7 af dem havde type 2 diabetes. Forskere har ikke fundet nogen signifikante forskelle eller risikofaktorer reduktion hos patienter før og efter fedtsugning. Måske er det fordi proceduren ikke indebærer behandling af fedtceller i de største kropsvæv, og deres overvægt er en stor sundhedstrussel.

Hvordan bliver sundere?

Den traditionelle diæt hjælper imidlertid at reducere fedt celler i hele kroppen, som forbedrer sundheden. Forskerne fandt også, at fedtsugning er en sikker procedure, og på et tidspunkt op til 20 liter fedt kan sikkert "pumpes ud" fra patientens krop.