Fedme Ernæring Fakta - Sandheden om kalorier

Korrekt fedme ernæring og en regelmæssig motion regime er de eneste to ting, der kan hjælpe dig med at imødegå fedme effektivt. Fedme kan defineres som en stigning i fedtvævet inde i din krop er gemt som reserve energi, til et punkt, hvor der opstår sundhedsmæssige komplikationer.

Der er en række sundhedsmæssige betingelser, der er korreleret til fedme. Betingelserne omfatter diabetes, søvnapnø, og hjerte-kar-sygdomme, såsom aneurisme, angina, arthrosclerosis, slagtilfælde og den mest almindelige forekomst, myokardieinfarkt.

Fedme Faktorer

Der er en række forhold, der kan føre til fedme, som omfatter:

  • Gener og genetiske faktorer, såsom højde, vægt og kropsform
  • Sygdomme, der er uopdaget
  • Medicin, der forårsager usund vægtøgning
  • Livsstil valg og erhverv
  • Spise fødevarer, der er højt glykæmisk
  • Uregelmæssig slankekure
  • Lidelser i kostvaner og konstant forbrug af alkohol
  • Stress affinitet

Ud af alle disse faktorer, den største årsag til fedme er fede fødeindtagelse eller usunde spisevaner.

Undgå Fatty Food

En kost, der er lav i glykæmisk niveauer og en regelmæssig fitness regime kan hjælpe dig med at overvinde din tilstand af fedme. Slankekure og regelmæssig hjerte-kar-motion, for så lidt som en halv time om dagen, har vist sig at skabe så meget som en 5 procent reduktion i voksne. Fede børn bør ikke opmuntres med fastfood, da de er forbundet med fedme i barndommen.

Følge en diæt Regime

Vægttabet er vigtig på en ugentlig basis. Sørg for, at du har en streng diæt regime. Når du spiser en servering af mad, spiser mere frugt og rå grøntsager. Rå grøntsager skåret i tynde skiver gøre for nogle fremragende snack valg. Hvis du tror, ​​at hele din Daya € ™ s madvaner gør dig mere skade end gavn, kan du altid følge en anden metode til slankekure.

Spis regelmæssigt

En pause i antallet af spise sessioner er god. Hvis din krop reagerer dårligt til en kost, kan du altid vælge en kost, der er spredt over hele dagen. Du kan spise mindre dele af et måltid over en længere periode. Dette ville betyde, spise en rå vegetabilsk salat eller frugter hver to timer.

Efter en spise mønster som dette vil sikre, at du spiser færre kalorier over hele dagen. Du vil stadig føle sig tilfreds, da trangen vil reducere. Forbrugende frugter og salater, vil sikre, at kun din vægt er tabt, ikke din vitalitet. Du vil stadig have energi til at udføre dine daglige opgaver uden problemer.

Den rigtige øvelse regime med ordentlig fedme ernæring kan hjælpe dig med at reducere din fedme ved så højt som 8 procent af din kropsmasse. Selv et fald på 8 procent i din body mass index kan vise sig at være en stor forbedring for dit helbred.