Federal Home Køb Program

Federal Home Køb Program
FHA kan hjælpe dig med at få et hjem.

Det er en god ide at forskning føderale hjem købe programmer, som du kan kvalificere hvis du tænker på at købe et hjem.

FHA Lån

Federal Housing Administration administrerer FHA lån program, der giver mange lav og moderat indkomst enkeltpersoner og familier med adgang til overkommelige boliglån for enfamilieshuse og flerfamiliehuse egenskaber, der omfatter op til fire enheder.

FHA lån er til rådighed for nye og brugte boliger, samt for præfabrikerede og mobilhomes. Afhængig af din økonomiske situation, kan du være i stand til at finansiere gebyrer for renoveringer og reparationer i dit realkreditlån. FHA Energieffektive realkreditlån tillader hjem købere til at omfatte gebyrer forbundet med energiforbedringer i deres boliglån.

De kredit kvalifikationskrav ikke er så strenge for FHA lån programmer som for konventionelle realkreditlån. Derudover disse typer af lån har lukke omkostninger lav, minimale fastsat krav betalings-, og ikke kræver private pant forsikring (PMI).

Veterans Administration (VA) boliglån

De fleste veteraner fra USA Military er berettiget til føderalt garanterede boliglån. Efterlevende ægtefæller er også i stand til at drage fordel af VA lån. Støtteberettigede veteraner kan ansøge om lavtforrentede rente boliglån til at købe et hjem. Fordi ned betalinger og pant forsikring ikke er nødvendige, disse lån er ofte betydeligt billigere end konventionelle lån.

God nabo Next Door Loan Program

Afdelingen for Boliger og byudvikling (HUD) giver betydelige rabatter til personer i visse service orienterede erhverv på støtteberettigede ejendomme i områder, der for revitalisering indsats. Kvalificerede boligkøberne kan modtage tilskudsmidler svarende til 50 procent af listeprisen for den godkendte ejendom. Ejendommen skal forblive den eneste bopæl homebuyer i mindst 36 måneder. Hvis kravet opholdstilladelse ikke er opfyldt, skal tilskuddet beløbet tilbagebetalt.

Kvalificerede fagfolk omfatter:

  • Emergency Medical Teknikere
  • Fire Fighters
  • Retshåndhævende myndigheder
  • Skole Lærere (pre-K gennem 12. klasse)

Hjem Ejerskab til almene boliger Beboere

Der er et par føderale hjem køber programmer designet til at hjælpe de offentlige boliger beboere bliver boligkøberne. Disse programmer administreres gennem lokale offentlige boliger myndigheder (PHA). For eksempel under HUD § 32 program, er PHA lov til at sælge almene boliger til privilegerede beboere. Støtteberettigede offentlige boliger beboere arbejder mod at blive første gang husejere kan også deltage i Housing Choice Voucher program, som giver udbetaling assistance.

Indian Home Loan garantiprogram

Afdelingen 184 indiske lånegarantifond program blev indført i 1992, med det formål at tilskynde til ejerboliger til indfødte amerikanere på stammelandene. Afsnit 184 lån har meget lave fastsat krav betalings- og kræver ikke pant forsikring. Disse lån er tilgængelige via de deltagende långivere.

Amerikanske indianere og Alaska indfødte, som er medlemmer af føderalt anerkendte deltagende stammer er berettiget til § 184 lån. Lån er også tilgængelige for berettigede stammer, indiske boliger myndigheder og tribally udpegede boliger enheder.

USDA Afsnit 502 Rural Lån Udvikling

Lav indkomst enkeltpersoner og familier interesseret i at købe et hjem i landlige omgivelser kan være berettiget til § 502 Landdistrikterne Lån Development. For at blive godkendt til denne føderale huskøbsproces program, skal ansøgerne ikke på nuværende tidspunkt ejer en passende bolig. Husstandsindkomst kan ikke overstige 115 procent af medianindkomsten for det område, hvor ejendommen er beliggende, men ansøgere skal have en tilstrækkelig indkomst til at dække afdrag på realkreditlån.

Køb en HUD Hjem

Ud over de mange forskellige HUD-forsikrede tilskud og pant programmer, er der også muligheder for at købe boliger erhvervet af agenturet som følge af FHA lån tvangsauktioner. Der gives prioritet til personer, der søger at købe hjem for at leve i, men investorerne kan også købe tilgængelige egenskaber. Der er ingen indkomst eller opholdstilladelse begrænsninger, og alle med kontanter eller adgang til lånefinansiering kan købe et trylleri hjem. Potentielle købere kan få adgang til statens særlige trylleri ejendomme på agenturets hjemmeside.

Undersøge alle Federal Home Køb Program Options

Når du er i markedet for et boliglån, det er i din bedste interesse at undersøge alle muligheder til rådighed for dig. Vær sikker og drøfte din situation med din ejendomsmægler realkreditlån officer, så han eller hun kan hjælpe dig med at identificere, hvis du er berettiget til en eller flere af de føderale hjem købe programmer.