Fede fritimer Kostumer

Fede fritimer Kostumer


Uanset om en Halloween fest eller en fancy kjole lejlighed, helst af de sjove sort, Fede fritimer kostumer er en sjov, behagelig, forholdsvis let og billig mulighed for en gruppe af seks, der ikke kan få nok af retro 80'er vibe .

Opkøb Fede fritimer Kostumer

Den nøjagtige udseende for den Fede fritimer tegn anses af diehard fans at være vanskeligt at trække ud. Hvis du vil et tv-show temafest, en Fede fritimer konvention eller konkurrere i en konkurrence, bliver du nødt til at sætte i nogle alvorlige tanker og kræfter på at udtænke den perfekte kostume. Heldigvis kan nogle af de mere vanskelige kostume elementer købes online.

Screech s borderline skræmmende tårn af krøllet hår er en truende hindring for vordende kunder, men Firserne Tees sælger en ikke-dårlig gengivelse af paryk for kun $ 15. Sæt det på, og der har du det: øjeblikkelig mini-fro. Folk vil helt sikkert skrige, når de ser dig. Mens du køber paryk, tage et kig på Firserne Tees 'bestand af Fede fritimer tee skjorter. Den perfekte en for Screech er Bayside Tigers skjorte. Det er sennep gul med Bayside Tigers logo og lavet af 100% forkrympet bomuld. Størrelser er voksen fra små til 2XL og koster $ 20. Par disse med en hawaiiansk knap nede skjorte stå åben, store shorts, eventuelt et par regnbue seler og gigantiske solbriller og du er færdig.

Haunt Thrift og vintage butikker

Fede fritimer Kostumer
Banden fra Fede fritimer

Så der er Screech taget sig af, men hvordan kan du omfatte andre Fede fritimer kostumer? Først har en følelse af, som burde bære hvad. Her er nogle generelle ideer:

 • Zack: Du ønsker en preppy look til Zack, så rart bukser, hyttesko og en polo shirt med slicked-back hår ville være den enkleste måde at gå.
 • Slater: Næsten enhver atletisk gear vil arbejde. Prøv en tank top med sveder og en Letterman jakke.
 • Kelly: En nederdel og bluse ville gøre, men en cheerleading tøj kunne arbejde så godt.
 • Lisa: Her ønsker at se 80'er dyrt og moderigtigt. Prøv en god kjole eller skjorte og jakke med støvler og en interessant hat for at afslutte look.
 • Jessie: Hendes look er mere konservativ, så en kjole skjorte og slips med khakis ville arbejde, og hvis du ikke har langt hår, kan du krølle, er du nødt til at investere i en paryk.

Den gode nyhed er, alle disse elementer kan findes i sparsommelighed og vintage tøj butikker. De fleste bør du være i stand til at købe for bundpriser. For emner som Letterman s jakker og cheerleading outfits, kan du nødt til at slå et kostume leje butik, men en af ​​de mange gode ting om dressing som en del af en gruppe tema, Ud over at få til at hænge rundt med fem nære venner hele natten, er der sammen du gøre virkningen. Folk vil ikke mærke "mangler" i et enkelt kostume, når de er stillet over for en gruppe, der er klart gjort en indsats for at fange et kig og stemning.

Finpudsning

Med en gruppe tema, det er ikke kun udseendet, der gør et kostume, men holdningen. En populær show som Fede fritimer giver dig mulighed for at integrere rekvisitter, gestik og fangst sætninger i dit kostume, som er garanteret til at imponere den part, forudsat alle ved showet.

Her er nogle eksempler:

 • Zack: Medbring en stor mobiltelefon. Du kan finde en i en sparsommelighed butik eller gøre én ud af pap. Medtag time-outs og sætningen "Hvordan ya gør?"
 • Skrig: Husk Slaters Aloha fest? Brug sætningen "My pet" med opgive.
 • Slater: Ring alle "Mama", indtil de truer med at kvæle dig.
 • Kelly: Det handler om hår flip. Få det ned, og sige "Jeg tror jeg vil græde" et par gange, og du er Kelly.
 • Lisa: Se Screech som en anden skabning hver chance du får, og sørg for at spørge folk: "Er jeg en ti eller hvad?"
 • Jessie: Denne sætning er perfekt til en Halloween fest: "Jeg er så begejstret jeg er så ... bange!"

Lad 1980'erne lever evigt, eller i det mindste for en nat.