Fastsættelse Utætte tub vandhane

Fastsættelse Utætte tub vandhane


Fastsættelse utætte badekar vandhaner kan spare dig forværring og penge.

Fastsættelse af en Utætte tub vandhane

Ifølge Miljøstyrelsens hjemmeside (EPA) en vandhane læk, der skaber et drop i sekundet kan spilde otte gallon vand hver dag, der kommer ud til næsten 3000 gallon vand om året, og det er bare en drop. Formere sig, at antallet af dryppende vandhaner i dit hus, og du har noget at bekymre sig om. Når du spilder vand, det er mere end en lille H2O går ned i afløbet. Du spilder penge også. Du betaler for det drypper på din elregning som ekstra vandforbrug, men du også betale for det øgede infrastrukturomkostninger. Forbrug Højere vand betyder mere vand behandling, og en større negativ indvirkning på de lokale økosystemer.

Dette kan være en historie med en lykkelig slutning, hvis du tag en skruetrækker og løse lækagen ... og alle dine andre vand lækager også.

Instruktioner til Fixing Utætte Badekar Vandhaner

  1. Sluk for vandet til dit badekar. Den afspærring kan være i badeværelset, eller du måske nødt til at vende den vigtigste vandforsyning til huset. Det lyder som en big deal, men hvis du ikke er i øjeblikket at gøre de retter eller vasketøj, det er nemt og relativt ikke-forstyrrende. Der vil sandsynligvis være en vigtigste afspærringsventil i din gård, kælder eller vaskerum.
  2. Tag hætten, der dækker skruen samlingen på vandhanen håndtag. Hætten er normalt plast og klikker på plads ved hjælp af korte plastik faner. Dette er et dekorativt stykke, så bruge nogle forsigtighed fjerne det. Hvis du ansætter en skruetrækker til at lirke det ud, dække kasket med en stofrest for at beskytte den mod ridser.
  3. Fjernelse af hætten vil afsløre den skrue, der holder enheden på plads. Fjern skruen. Hvis det modstår, prøve at bruge et smøremiddel, som WD-40 på den. Hvis vandhanen ikke er blevet serviceret i et stykke tid kan der være oxidation, der vil gøre det sværere at fjerne skruen. Lidt tid og knofedt burde gøre jobbet, selv om.
  4. Når skruen er ude, vil du se en stilk inde i huset. Du bliver nødt til at fjerne det, men jobbet kan kræve en særlig nøgle, en balje topnøgle til rådighed til enhver VVS levering eller hjem forbedring stikkontakt.
  5. Nu hvor du har adgang til huset eller hulrum, fjerne eventuelle rester. Du kan bruge en lommelygte for at få et godt kig.
  6. Rengør stammen grundigt med sæbe og en fugtig klud.
  7. Normalt en utæt vandhane er resultatet af en slidt eller beskadiget sæde vaskemaskine, en lille gummiring. Tag skruen, der holder skiven på plads, og fjern skiven.
  8. På dette tidspunkt kan du vurdere skiven for at se om den er slidt, men da du har samlingen fra hinanden alligevel, og du vil ikke nødvendigvis være i stand til at skelne den mængde af slid, der kan resultere i en lille læk, har planer om at erstatte skiven uanset.
  9. At finde en erstatning skive vil være let, hvis den gamle er stadig i ét stykke. Bare tag den til din VVS leverandør eller hjem forbedring butik og bruge det som en skabelon. Hvis vaskemaskinen er blevet forværret igennem, kan du normalt få en idé om, hvilken type erstatning du skal bruge ved at kigge på området på huset, hvor skiven er installeret. Området skiven passer ind kaldes vaskemaskine sæde. Tag et kig på det bare for at være grundig. Hvis en ny vaskemaskine ikke tager sig af problemet, er sædet sandsynligvis beskadiget. Evaluering dets tilstand nu er en god idé. Du kan udskifte sædet, hvis du har til, men ud fra den mest almindelige og billigste fix, skiven, er den bedste løsning. I tvivlstilfælde, få navnet på vandhanen producent og modelnummer, og bruge det til at kilde en erstatning.
  10. Før du hovedet ud til butikken, kontrollere hele stilken for slid. Hvis det ser slidt, tage den med dig til din forhandler. Han kan hjælpe dig med at vurdere dets tilstand.
  11. Når du har en udskiftning vaskemaskine, omvendt ovenstående trin for at sætte håndtaget forsamling sammen igen. Det er fristende at overdrive stramme alt på plads, men det kan give problemer, så være fast, men ikke brutal.
  12. Tænd for vandet igen, og tjek dit arbejde.