Fashion Hundehalsbånd

Fashion Hundehalsbånd

Hund kraver kommer i to grundlæggende kategorier: uddannelse kraver og mode hund kraver. Undertiden to typer kraver kombineres for at skabe en funktionel, men mode hundehalsbånd. Mode halsbånd kommer i en række forskellige materialer og stilarter. Du kan endda være i stand til at finde matchende fører til at koordinere den helt rigtige look til din trend-bevidste hvalp.

Kraver: ikke blot for Uddannelse Anymore

Kraver er ikke kun for lydighed klasse i disse dage, de er den kritiske element, du skal have til at hænge din hunds identifikation tags og bling fra. Hunde liv har ændret sig, er valget af hund pleje accoutrements udvidet så godt.

Folk tilbringer megen tid med deres hunde, og til gengæld en hel del penge. Efterhånden som flere hunde tilbringe tid indendørs, og rejser med deres folk, er efterspørgslen efter fashionable hund leverancer steg og trendy hund kraver er blandt de mest populære hunde mode erklæringer.

Noget for enhver smag

Uanset om din hund er et stykke legetøj puddel eller en engelsk Mastiff, vil du kunne finde et fashionabelt hundehalsbånd der passer til din hunds personlige stil. Du kan finde kraver og andre store modeprodukter på hunde butikker, online butikker og lokale kæledyr levering detailhandlere.

Designer mode kraver til haute hunden er i overflod; mange populære designere har en linje af high fashion ting til din hund.

Tjek:

  • Coach har en linje af hund kraver for hvalpen, der kan lide at rejse og matche sin egen Duffel taske. Deres underskrift halsbånd og snor kombinerer kvalitet læder og mønstret stof at give din hund til at nyde den fashionable kvalitet i forbindelse med dette selskabs produkter. The Signature halsbånd og snor leveres i to farver, brun og punch. Prikken over i'et på hver krave er en sød lille brandhane, der bærer navnet "Coach".
  • The Big Dog Boutique er en online butik, som bærer moderigtige halsbånd til gigantiske hunderacer som Mastiffs og St. Bernards. Hvis du har svært ved at finde en cool krave til din blide kæmpe, tage et kig på deres hjemmeside for et stort udvalg af kraver og andre produkter fremstillet med store hunde i tankerne.
  • Old Navy tilbyder et udvalg af tilbehør til hunde, der er ligesom deres menneskelige tøj linje; fashionable og overkommelig. Old Navy hund kraver kommer i årstidens farver og særlige prints til ferie som jul og Halloween.

Lav din egen Fashion Hundehalsbånd

Hvis du er kreativ og i stand til at sy lidt, kan du overveje at gøre en brugerdefineret fashion statement for din hund. Du kan enten købe et kit, eller du måske ønsker at følge instruktionerne for at gøre din egen hund kraver givet på www.uberpest.com. Dette er en blog skrevet af Amanda Tikkanen, der skriver om hendes Catahoulas og tilbyder nogle gode ideer til at lave dine egne nyttige hund poster.

Når du har lavet eller købt en grundlæggende nylon krave, kan du pynte den med knapper, stof figurer, perler eller andre dekorative materialer til at gøre en virkelig unik halsbånd til din hund. Hvis du nyde dette, kan du gå på at lave et matchende bly og rejsetaske.

Hund mode er sjovt, og noget går! Uanset om du er på vej til Rodeo Drive i Hollywood eller Rodeo i Brownwood, kan du nyde at forbedre denne særlige hvalp udseende med et fashionabelt krave.