Farver til Vinter bryllupper

Farver til Vinter bryllupper
Rød varmer op sæsonen.

Vinter bryllup farver kan gå med temaet af sæsonen ved at indarbejde iskolde toner, lilla nuancer eller ferie farver. De kan bruges som kontrast mod en til tider dyster og farveløs tid af året eller for at spille op en vinter Eventyrland tema. De er generelt køligt i tonen, men varm-tonet accent farver kan tilføje interesse for det generelle udseende af ceremonien eller modtagelse hall.

Is og sne

Du kan spille op vinterens iskolde skønhed ved at vælge at bruge delikat babyblå, gråtoner og sølv, lilla, periwinkle, marineblå og hvid. Vil du have en vinter Eventyrland tema? Dette er farvepaletten for dig.

Du kan bruge navy blå eller Periwinkle som trim på din kjole, for eksempel, og så har din brudepiger bære denne farve. Tilføj sølv og hvid i dekorationer og overveje at give den brudepiger perle eller sølv smykker til at bære i brylluppet.

For at komme med din ideelle mix af farver til denne type farveskema, visualisere en dag på havet i løbet af vinteren eller din ideelle dag i sneen. De farver, der kommer til at tænke vil arbejde harmonisk sammen om at skabe rammen om en perfekt vinter bryllup.

Neutrale til Winter Wedding Farver

Neutrale fungerer godt for formelle vinter bryllupper, også. Du kan bruge sort og hvid eller sort og champagne til alt fra bryllup part påklædning til modtagelse hall. Sort og hvid eller sort og champagne arbejde smukt for natten bryllupper på grund af den overflod, de udsender, når parret sammen. En anden mulighed? Pale guld eller taupe-med hvid eller sort.

Bekæmpelse den kolde med Fire

Farver til Vinter bryllupper
Føj røde detaljer til en hvid farve palette.

En populær farve til vinter bryllupper er rød. Det omfatter alle nuancer af rødt, fra Apple til bordeaux. Nøglen til at gøre rød arbejde som vinter farve mere end et fald farve er at sikre, at du vælger blå-baserede rødvine, ikke orange eller gul-baserede rødvine. Rød brudepige kjoler og årstidens røde blomster gøre smukke komplementer til vinter indstillinger og blend godt med ferie dekorationer, der ofte findes i kirker før og efter jul.

Brug rød som trim på din kjole, popper af farve i et hvidt eller iskolde-tonet buket, eller for at gøre op hele din buket. Du kan også bruge rød for dine brudepiger 'kjoler, duge, eller som en accent farve på din kage. Det er en ideel, nem måde at varme op det potentielt kedelig sæson.

Rich Hues for Kontrast

Nogle af de farver, der er fantastisk til efteråret bryllupper også bære over i vintermånederne, hvilket skaber en rig kontrast mellem den kedelige grå himmel og dyb, fløjlsagtig farver. Overvej rige farver som bordeaux, blomme, chokolade, skov grøn, smaragd og mørk krikand.

En juvel-tonet palet er usædvanligt smukt mod en grå himmel, nøgne grene (hvis du har billeder taget uden), og det svage lys af en vinter aften. Hvis din kjole vil være off-white eller champagne i stedet for ren hvid, vil dine brudepiger ser især dejlige stående ved siden af ​​dig i en dyb chokoladebrun farve. Vælg krikand som en accent farve til mere dybde.

Prøve Farveskemaer

Vil have nogle mere specifikke farveskemaer at bruge i din søgen efter den perfekte vinter bryllup farver? Rådfør farvehjulet. I dit bryllup farveskema, kan du bruge komplementære farver, split komplementære farver, relaterede farver, eller endda monokromatiske farver til et tema, du vil elske. Her er et par forslag til at få dig i gang:

Farver til Vinter bryllupper
En isnende steg til vinter.

  • Royal Purple og rig grøn med guld eller sølv accenter
  • Blå, krikand, og blå violet med hvide accenter
  • Navy blå, himmel blå, isblå, og sølv
  • Apple rød og smaragdgrønne med sølv eller hvide accenter

Du kan bruge noget fra lyseste, mest delikate babyblå til de rigeste chokoladebrun du kan finde. Den bedste ting at huske på, når du vælger din vinter bryllup farver er at bo på den kølige side af farvespektret.

Forsøge at sikre kølige toner fladere dine brudepiger så meget som muligt. Du kan stadig bruge den samme farvepalet du havde håbet på, men du måske ønsker at nappe den en smule, tilføjer dybde til en kjole farve eller skifte op, hvor du bruger hver farve. For eksempel, hvis du ønsker at bruge sølv, men ikke mange af dine brudepiger kan trække ud i farvefeltet, overveje at bruge det i receptionen hallen, mens der vælger en anden farve for partiet Brudesuite.

En lille advarsel: tjekke med spillestedet for at finde ud af, hvad slags dekorationer vil være til stede på tidspunktet for dit bryllup. Da det vil være feriesæsonen, er der en god chance for at der vil være noget der. Mens hvidt lys kan tilføje et strejf af magi til din ceremoni og modtagelse, kan julestjerner kollidere med den røde farve, du håber at kunne bruge i dit bryllup. Vide, hvad du arbejder med, før du hopper for langt ind i planlægningen.Valg vinter bryllup farver kan være en udfordring, men det monokrome karakter af sæsonen egner sig til et vilkårligt antal farverige bryllup paletter for vinteren bryllupper ..