Farm Town Navne

Farm Town Navne


Når folk først begynder at spille Farm Town, eller de beslutter at omdøbe deres nuværende gård, der kommer op med interessante eller kreative Farm Town navne er ikke altid let. Brug følgende tip til at komme med et nyt navn til din egen gård og vise din kreativitet til alle dine naboer og venner!

Hvad er et navn?

Hvorfor ikke bare lade din gård med et navn som "Joes Farm," eller "Jens Farm?" Nogle mennesker tilbringer mange timer at generere en gård, der er godt designet og også produktiv. Efter et stykke tid, selve bedriften bliver noget, som folk bliver stolte af, og de vil have et navn, der afspejler den form for gården, de har oprettet. Selv om det ville være en god idé at oprette din perfekte navn, når du først begynder at spille spillet, at mange mennesker ikke tænker over det dengang. Bare rolig - du kan ændre din gård navn på noget tidspunkt.

Sådan ændres Farm Town Navne

Hvis du aldrig har overvejet at skifte dit navn eller du troede, at dette kan være for kompliceret, så tro om igen! Ændring af dit Farm Town navn er en af ​​de enkleste opgaver på dette spil. Bare følg denne enkle procedure.

  1. Klik på knappen Konto
  2. På den konto skal du klikke på knappen Indstillinger
  3. Sæt navn i feltet "Display Name" med din gård nye navn
  4. Klik på knappen Skift

Når du ændrer displayet navn, vil navnet på din gård, der vises under din gård ikon og på dine naboer liste over nærliggende gårde opdateres for at afspejle det nye navn, som du har indtastet.

Generering Farm Town Navne

Nu hvor du ved, hvordan du ændrer din gård navn, hvordan kan du komme med en, der er interessant? Der er flere tilgange, som du kan tage for at komme op med en gård navn, der er unik for din personlighed eller til udseendet af selve bedriften. Overvej en af ​​følgende teknikker og komme med en sjov gård navn, der præcist afspejler udseendet og funktioner i din gård.

Brug Olde English Stednavne

Forfatter James Rye skrev et par interessante hjælpelinjer, skitserede, hvordan og hvorfor byer blev navngivet på bestemte måder, da de blev grundlagt. I et populært Guide til Norfolk stednavne og en populær guide til Suffolk stednavne, Rye beskrev, hvordan grundlæggerne af forskellige byer og steder i verden kom op med navne ved at bruge ord dele, der er nævnt enten navnene på de oprindelige familie, geografi i byen eller endda henvisninger lokale naturlige funktioner såsom flora, felter eller bakker. Det britisk baserede website English Stednavne opregner en række af disse ord dele og deres betydninger. Et par eksempler:

  • Thorndon er en kombination af torn og dun, refererer en torn træ bakke
  • Ousden er en kombination af uf og denu, hvilket betyder, ugler 'dal
  • Downham bruger ordet del skinke, hvilket betyder Homestead
  • Cantley ender i ey, som henviser til en ø
  • Elmswell bruger ordet del godt, hvilket betyder en fjeder

Som du kan forestille dig, ved at bruge den lange liste af sted navn elementer fra gamle traditionelle ord dele, kan du sammensætte unikke og beskrivende Farm Town navne uden at forsøge meget hårdt.

Bed om hjælp fra andre

En anden mulighed, hvis du er helt forvirrede til en gård navn, er at spørge andre spillere for nogle ideer. Mange gange har du været stirre på din gård så længe, ​​at det ikke er umiddelbart indlysende, hvad de særlige kendetegn er. Men hvis du spørger andre spillere til at tage et kig på layout og udseendet af din gård og tilbyde deres forslag, kan du blive overrasket over den vidunderlige feedback, du får. For eksempel er en Farm Town spiller prøvet dette på SlashKey Farm Town Social Forum, og efter blot et par forslag blev belønnet med navnet "Hidden Springs", en perfekt navn til sin gård, som fremhævede floder, der syntes at komme lige op af jorden som en fjeder.

Hvis du ikke kan komme op med et navn selv, gå videre og sende en anmodning af dine egne på SlashKey eller andre Farm Town indeholder - du kan ende med blot det perfekte navn til din gård.

Afsluttende ord

Selvom Farm Town er kun et spil, din gård repræsenterer mange timer, som du har brugt i løbet af din fritid plantning, høst og nivellering op. Gårdens navn er noget, der bør give mening for dig og en, der afspejler den indsats, du har lagt i at omdanne en simpel grund til et levende gård.