FAQ om fuldmagt

FAQ om fuldmagt

For ældre mennesker, der overvejer at få deres forhold i orden, er der ofte mange ofte stillede spørgsmål om fuldmagt. Oplysningerne her er af generel karakter. For rådgivning om din situation, skal du kontakte en kvalificeret advokat for assistance.

Nyttige FAQ om fuldmagt

Hvad er en fuldmagt?

En fuldmagt er et juridisk dokument, der giver en anden person til at handle på dine vegne. Den bemyndigede person er kendt som en agent. I modsætning til en vilje, som giver instruktioner, der skal følges efter en persons død, en fuldmagt indtræffer i løbet af personens levetid.

Kan jeg udpege mere end én Agent i en fuldmagt?

Du kan udpege en agent eller flere agenter i en fuldmagt.

Er der mere end en type fuldmagt?

Du kan have en generel fuldmagt til at klare de fleste økonomiske og personlige forhold. Du kan også oprette en holdbar fuldmagt, der fokuserer specifikt på forskellige spørgsmål som medicinske. En medicinsk fuldmagt kaldes ofte holdbar fuldmagt til sundhedspleje. Med dette, en betroet person gør medicinske beslutninger for dig, hvis du bliver uarbejdsdygtig. Et specifikt middel kan også vælges til at administrere økonomiske eller andre forhold.

Afhængig af din tilstand af bopæl, skal du måske til at oprette mere end én fuldmagt til at behandle specifikke spørgsmål. Din advokat kan afklare, hvad du har brug for.

Hvornår en fuldmagt i kraft?

En særlig fuldmagt kan underskrives i en række situationer. En person kan udpege en agent til at handle på sine vegne til et bestemt formål, såsom en fast ejendom transaktion, eller for en fastsat periode, såsom en udvidet rejse til en anden stat eller land.

En generel fuldmagt træder i kraft, når den person, der har underskrevet dokumentet, kendt som donor, bliver ude af stand til at styre sin sag. Før agenten kan begynde at styre donors anliggender, skal donoren undersøges af mindst én læge til at bekræfte, at donor ikke har kompetence til at forvalte sine egne anliggender.

Er der en god tid til at skabe en fuldmagt?

Det er bedst at oprette en fuldmagt, når du er i normal sindstilstand og som en måde at planlægge for uarbejdsdygtighed. Så længe du er mentalt lyd, når du opretter fuldmagt, vil fuldmagten anses for gyldig. En pensionist bør overveje at skabe dette og andre dokumenter tidligt mens han stadig er ved godt helbred; du kan ændre din agent, hvis du skal på et senere tidspunkt ved at tilbagekalde den oprindelige fuldmagt.

Hvordan du tilbagekalder en fuldmagt?

En ny fuldmagt bør nævne, at alle gamle fuldmagt er ikke længere gyldige; Det er også klogt at sætte dette i et særskilt dokument. Dokumentet skal indeholde en erklæring om, at du er af sund sind sammen med dit navn, og at du ønsker at tilbagekalde tidligere fuldmagt. Du bør også indeholde datoen for den tidligere fuldmagt og navnet på den tidligere agent. Tilmeld denne tilbagekaldelse og sende den med en kopi af din nye fuldmagt til din nye agent og eventuelle institutioner, der kan have en kopi af din gamle dokument.

Hvordan du beskytte dig selv når du opretter en fuldmagt?

Seniorer har større risiko for at blive offer for ældre økonomisk vold. Hvis du ikke vælger din agent klogt, kan din agent mismanage midler eller misbruge din tillid. For at undgå dette, tale med en advokat, der har specialiseret sig i ældre ret før undertegnelsen af ​​en magt advokat dokumenter. Du bør også vælge agenter, du stoler på.

Hvad Standarder Skal en agent følge, når Administration af en donors anliggender?

En agent ved navn i en fuldmagt skal handle i donor tarv på alle tidspunkter. Agenten er også forpligtet til at føre registre og kvitteringer for alle transaktioner, der udføres på donorens vegne.

Er en fuldmagt det samme som en Living Will?

Som du gennemgå FAQ om magt advokat dokumenter, huske på, at dette dokument er ikke det samme som et livstestamente. Formålet med et livstestamente er at give instruktioner, der skal følges, når personen er tæt på døden, enten på grund af sygdom eller skade og er ikke i stand til at give samtykke til eller nægte lægebehandling. I mange tilfælde er det bedst, at du har både en levende vilje og en fuldmagt.

Hvad sker der, hvis jeg bliver uarbejdsdygtig og har ikke en fuldmagt?

Hvis en person ikke har underskrevet en fuldmagt og bliver uarbejdsdygtig eller inkompetent, dennes ægtefælle, vil partner eller familiemedlemmer nødt til at gå til domstolene for at få den til at forvalte denne persons anliggender. En person udpeget af retten til at varetage ledelsen af en anden person kaldes en konservator.

Hvad sker der efter at Domstolen udpeger en konservator?

Det kan være nødvendigt konservatoren til:

  • Fil en detaljeret bogføring af alle finansielle transaktioner til retten med bestemte intervaller.
  • Send en obligation at sikre sig mod misbrug af midler.
  • Møde i retten til at modtage tilladelse til transaktioner, der omfatter salg af fast ejendom eller foretage investeringer på donorens vegne.

Har jeg brug for en fuldmagt?

Alle voksne skal have en fuldmagt. Hele ens liv kan ændre sig meget hurtigt på grund af sygdom eller tilskadekomst; det giver mening at inkludere en fuldmagt som en del af ens samlede ejendom planlægning. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, skal du kontakte en advokat med erfaring i ejendom sager om bistand.