Familievenlige ferie Tours i Frankrig

Familievenlige ferie Tours i Frankrig
Pompidou Centre, Paris, Frankrig

Mange forskellige ture er tilgængelige i løbet af en Frankrig vaction til familier, der ønsker at maksimere deres nydelse, mens i dette storslåede land. Fra adstadige ture rundt i vidunderlige landskaber at fløjte-stop ture i de større byer, kan besøgende se og gøre det hele.

Besøgende kan også vælge fra en bred vifte af transportformer og ture. For eksempel kan nogle familier nyde friheden ved at gå eller cykle gennem forskellige veje, mens andre måske foretrækker at sidde tilbage og slappe af i en bus. For de besøgende, der ønsker at nyde seværdighederne, mens på et Frankrig ferie, ture af alle slags kører ofte hele landet. Uanset hvad transportmidler vælges, er der et væld af oplysninger og eventyr venter på at blive lært og udforsket.

City Tours

Større byer som Paris, Marseille og Lyon, tilbyder besøgende muligheder for at nyde seværdighederne i særligt tilrettelagte busture. Turene normalt kommer med en guide eller en øresnegl. Uanset hvad, lære gæsterne mere om hvert websted, såsom dens indvirkning på landet samt dets historie.

I en større by, hvor monumenter er rigelige og spredt ud, som Paris, kan en bus tour giver den ultimative løsning for familier, der ikke ønsker at gå glip af noget, men ønsker at undgå en forværring af navigere gennem byen. Forskellige sightseeing virksomheder er dukket op overalt i disse byer og er i stand til op rumme store mængder af turister.

De valg for byture Under et Frankrig ferie er enorme. Hver tilbyder en række seværdigheder, der skal udforskes, samt ture til bestemte steder. Temaer, såsom vin ture, er generelt også en stor del af disse ture. Med en sådan sort, kan omkostningerne til ture variere meget. Ikke desto mindre er der flere ture, der kan passe pænt ind i ethvert families budget.

En af de mere enkle tour selskaber kaldes Cityrama Tours, som er beliggende i Paris. Med dette selskab, kan gæsterne nyde en tur til en lav afgift. Desuden er gebyret for børn reduceres. Sommetider virksomheden selv tillader børn under 12 at ride gratis, hvis de ledsages af en betalende voksen. De fleste ture sidste omkring 1 ½ time og give kommentarer, som tales i 13 forskellige sprog, omkring 16 forskellige steder i hele Paris

Bicycle Tours og udlejning

For en givende Frankrig ferie, mange familier nyder at tage ture på cykel. Når venturing ud ind i landet, er det ofte langt mere givende at dase i herlighed det franske landskab ved at nyde denne vidunderlige udendørs aktivitet. For energiske familier, virksomheder, såsom The Chain Gang, tilbyder lange cykelture treks gennem nogle af de smukkeste regioner. Disse ture kommer med en erfaren guide og tilbyde besøgende mulighed for at virkelig prøve en smag af Frankrig.

For dem, der foretrækker en mere laidback tempo og ønsker at opleve Frankrig for sig selv, cykeludlejning er en anden mulighed. Frankrig er en nation af cykelentusiaster. At finde frem til en virksomhed at leje cykler kræver meget lille indsats. Hvis tanken om at finde en cykeludlejning facilitet virker overvældende, vil et selskab ved navn Veloloco faktisk leverer cykler til besøgende på efterspørgslen.

Walking Tours

Vandreture er også en stor del af Frankrig ferie oplevelse. Familier kan nyde en lang række vandreture, med forskellige guider eller stier at følge i hele landet. Vandreture giver besøgende mulighed for at prøve nogle af de smukkeste områder i Frankrig, som f.eks Dordogne regionen, Bourgogne, Loire Valley, eller Provence. Finde organiserede ture for mindre erfarne vandrere kan være lidt udfordrende. Familier, der nyder eventyr af at opsøge deres egne veje eller se en bestemt sti, dog vil være sikker på at finde masser af muligheder spredt ud over hele landet. Frankrig er klar til at blive udforsket, og der er ingen grænse for de måder, du kan nyde denne store nation.