Familie rejser Interview med Debbie Dubrow

Familie rejser Interview med Debbie Dubrow
Debbie Dubrow taler om rejser med børn.

Mange forældre er intimideret af udsigten til at rejse med deres børn. Blot tanken om indhaling bilsæder, bleer, formel, og hver andet emne forbundet med babypleje er for meget at overveje, især når de mener om langdistance vej ture, der varer flere dage eller endda uger.

Baby Travel

Er du en af ​​de forældre, der ser på familier, der rejser med beundring, ærefrygt, og måske en smule misundelse? Hvordan gør de det? Hvordan de trække spædbørn og småbørn rundt på sightseeing ferier? Er rejser med små børn virkelig værd besværet?

Debbie Dubrow er en af ​​disse "rejser moms." Ikke alene hun elsker at rejse med sin mand og børn, men hun ønsker andre til at elske det så godt. Debbie giver tips og råd om rejser med små børn. Læs vores interview, og find ud af, hvordan du også kan være en af ​​disse tillid, rejse-elskende moms!

Fortæl os om dig selv.

Jeg bor i Seattle, Washington med mine tre børn. De er 4 år, 2 1/2 og 3 måneder. Barnet brugte sin første flyvetur (en tur til Chicago med mor), da han var to måneder gammel, og jeg rejser ofte med alle tre børn. På min blog, Lækker Baby, jeg deler mine personlige rejse historier, mine bedste rejsetips og anbefalinger til, hvad at se og gøre med børn i byer rundt om i verden.

Hvorfor er nogle forældre med at rejse med små børn?

Jeg tror, ​​at forældrene er i tvivl om, hvordan man forvalter rejser med et lille barn, når selv tilsyneladende simple daglige opgaver, som at gå til købmanden, kan være svært. Frygten sundhed, ikke at have en god tid, eller ønsker at vente, indtil barnet er "gamle nok til at sætte pris på en tur" kan også forhindre forældre i at planlægge en ferie.

Hvad er nogle ting, som forældre bør undgå når du rejser med babyer?

Undgå at forsøge at gå i samme tempo, du gjorde før du havde børn. Sæt farten ned og give din baby eller lille barn tid til at nyde tingene på deres niveau. De kan se på marmor gulve i Vatikanet i stedet for buer og kunst, og det er ok.

Venligst dele nogle tips og råd om rejser små børn.

  • Hvis du er nervøs rejser for første gang med dit barn, begynde i det små.
  • Vælg en nærliggende destinationer, der ikke er alt for dyrt, og give det en prøvekørsel.
  • De fleste forældre er glædeligt overrasket over at finde, at deres worst-case-scenarier ikke kommer rigtigt, og at de selv nyde oplevelsen.
  • Sørg for at du altid bære nok mad, vand og underholdning til dit barn.
  • Få indenlandske fly flyvninger serverer mad længere, og du kan aldrig regne med at finde din kræsne barns foretrukne emner.

Hvor kan vi læse mere om dig?

Jeg skriver om min rejse oplevelser Delicious Baby.

Yderligere LoveToKnow Resources

For flere artikler og information om rejser med børn, læse vores andre artikler med titlen Rejser med Babyer og småbørn International Travel, Baby Travel Bed, ferierejser Survival Guide og Travel Lite julen.

Vær ikke bange for at ramme vejen eller himlen med dine små! Hver gang du gør det, du skabe mere dejlige minder!